Vznik klanu je datován na říjen roku 2004, kdy u zrodu nápadu stál z nynější sestavy už jen Pedik, který je oficiálním CL. Ale jak sám řekl, v klanu vládne anarchie ale jeho uctívají jako Stvořitele 🙂
Od vzniku klanem prošly nemálo známí hráči jako: brody, adamoss, nemesis, demoniac, prox
Začínali pěkně od podlahy ve 3.lize kde hned v první sezóně postoupili do druhé ligy. Další sezónu se jim moc nedařilo, potkali je časté změny sestavy, ale v druhé lize se udrželi a ve 4.sezóně ji vyhráli. Porazili téměř všechny TOP týmy až na eSubu.
Pro klan důležitým mezníkem byl přechod pod multiklan X-Marines, kde si ale mohli nechat svůj tag.
Ahoj Pediku. Jak vznikla stávají sestava klanu woreZ.xm?
- Ahoj. Nejdýl sem samozřejmě já v klanu pak cwok (i když ten už nehraje ale pořád je v týmu), pak hibou, svýho času kdesi vyhrabal pepe a g-unita, 2.11. sme přibrali do týmu teplý bráchy fila a yodu… Forfunny u nás byl na zkoušku pak si to rozmyslel a vrátil se zpátky do biologic a když se pak rozpadli tak šel k nám, no a nejmladší člen rodiny je first.
Ahoj, na úvod se nám představ. Jak se jmenuješ, kde bydlíš a kolik Ti je?
- pedik: Čau, jmenuji se Jan Fric, je mi 18 let a jako jediný z klanu žiju na Moravě, v jedné vesnici nedaleko Brna.
- hibou: Čau, jmenuji se Jirka Sova, je mi 22, jsem z Prahy – Hostivaře.
- G-Un!T: Čau jmenuji se Tomáš, jsem z Ostravy, je mi 18 let a studuji na SPŠ.
- Fil Votocto: Ahoj jmenuju se Martin Hlavík , je mi 16 ale 25.července mi bude 17:) bydlím na Praze 4 v Modřanech v ulici Vokrojova.
- Yoda: nazdar jméno mé je filip šiška, je mi 16 a bydlím v Mimoni
Jaké jsou Tvé začátky s hraním na počítačích?
- pedik: Hrát sem tuším začínal někdy okolo roku 95, kdy mě naši pořídili moje první PC ( nejaky AMD, 75Mhz), později sem se dostal k multiplayeru na různých lankách. V té době jsme hráváli hodně CSko, Battlefield atd. Když mě naši konečně zřídili net, vykašlal sem se na CS a díky Salamandrusovi začal hrát CoD u kterého sem zůstal dodnes.
- hibou: Já jsem začínal ještě na Commodoru 64, pak mi naši pořídili prvního compa – 486. Pak už jsem PCčka neopustil a jsem jim věrný až doteď. Co se týče online hraní, tak jsem začal rovnou CODčkem asi před dvěma roky.
- G-Un!T: Heh tak to už si snad ani nevzpomenu, ale asi jako každý z nás jsem začínal na videohrách, později jsem přešel na PS1. Potom mi naši pořídili PC za chvíli i internet a moje první onlinovka bylo CoD 🙂
- Fil Votocto: Já jsem ze začátku hrál jen po lance s bratrem např:(alien vs predator a podobně)ale postupem času jsem začínal strategií Settlers, Paranoia a tahovou strategií Heroes moje nejoblíbenější. První co jsem začal hrát trochu na úrovni bylo právě Call of Duty.
- Yoda: v 6 letech jsem dostal svýho prvního kompa, to jsem mastil prince, nějaký ty sportovní hry a od cca 15 let hraju CoD
Zkoušel jsi jiné herní konzole? A jaký na ně máš názor obecně?
- pedik: No párkrát sem hrál na PS1 a PS2. Určitě to má výhodu v tom, že nemusíte každý 2 roky upgradovat. Na druhou stranu, drahé hry a využití víceméně “jen” na ty hry
- hibou: No tak s konzolema nemám moc zkušeností, párkrát jsem hrál na PS, ale vůbec mě to nechytlo.
- G-Un!T: Jo jasně jak už jsem psal výše nejdřív videohry a později PS1.Jinak myslím, že je to docela v klidu když jsem byl mladší tak jsem u toho strávil hodiny…
- Fil Votocto: Jednou jsem zkoušel PS2.jinak nic. Můj názor je velice negativní a asi se to už nikdy nezmění.
- Yoda: standartně videohry. ps, ale nějak mě to nechytlo a tak jsem věrnej mojí Atlonce
Máš zajímavý nick. Jak jsi k němu přišel?
- pedik: Kdysi dávno sem si potřeboval na rychlo vymyslet nějakej nick, rozhídl sem se kolem sebe a na skříni ležel nějakej sprej na nohy nebo do bot – pedik. Tak sem to jen opsal. Jsem línej pořád něco měnit a tak se to nějak zažívalo. Každej mě tak začal říkat. Dnes mi tak říká i hodně kamarádů z RL. Už jsem párkrát uvažoval o změně, ale jaksi to ke mně přirostlo.
- hibou: Můj nick vzniknul ve škole. Jelikož jsem se učil francouzsky, tak je to jedno francouzské slovíčko. V překladu znamená totéž, co moje příjmení.
- G-Un!T: No tak k nicku jsem přišel ve škole dříve jsme všichni poslouchali skupinu G-Unit mě se to jaksi zalíbilo, dal jsem si takový nick a už mi to zůstalo 😛
- Fil Votocto: Napřed chci říct že at je můj nick jakkoliv dětinský sem na něj pyšnej a nikdy ho nezměním! Přišel sem k němu když jsem začal hrát CoD a vznikl z kresleného filmu Lucky luck v tu dobu sem tomu nedával žádnou vážnost ale postupem času mi přirostl k srdci a rozhodl sem se že u něj zůstanu.
- Yoda: mám rád hvězdné války a yoda je frajer tak proto
Poslední 2. ligu jste vyhráli. Překvapilo Vás ale něco/někdo? A co bys navrhnul jako zlepšení do další sezóny?
- pedik: Nevyšel nám hned první zápas, ale pak už sme se snažili nechybovat. Na poslední zápasy jsme měli docela formu. Moc už toho zlepšovat nepůjde, snad jen aby se přihlásilo co nejvíc kvalitních týmů, ale to už je utopie.
- hibou: Nedá se říct, že by mě něco překvapilo. Možná to jak jsme hráli. Až na jeden zápas (proti fragged by) si myslím, že jsme předvedli dobrý týmový výkon, který u nás dříve nebyl. Zlepšit se dá určitě, ale momentálně to neřešíme.
- G-Un!T: Ligu jsme sice vyhráli, ale nebylo to nic jednoduchého.Klíčový zápas proti fraggedby nám chyběl pedík, protože musel někam na lyžák a tam se nám to po prohře docela zkomplikovalo.Nakonec to všechno vyšlo docela v klidu, čekali jsme větší odpor aspoň v tom finále, tímto zdravím kluky z db 🙂
- Fil Votocto: Protože to byla moje první liga teda druhá sezona ale ta stála za prd tak se mi to líbilo!!
- Yoda: překvapilo mě že jsme ji vůbec vyhráli, měl jsem respekt z bia a fraged ale nakonec to dobře dopadlo
Výher máte na svém kontě dost. Je ale nějaká prohra, na kterou vzpomínáš se smutkem? Popř. co po takovém prohraném zápase děláš?
- pedik: Určitě zápas proti fragged by v COM. Na powcampu 3:17, na konci 18:21 pro fragged. Chtěl sem skončit s CoD.
- hibou: Na žádnou prohru nevzpomínám se smutkem, celkem rychle na to zapomenu. Po každém prohraném zápasu většinou končím s CoD, ale vždycky mě něco přinutí hrát dál 🙂
- G-Un!T: No to snad ani ne, možná jen zápas proti fraggedby v Call of Money, který jsme si prohráli.
- Fil Votocto: Ano! Jedinej zápas na který nevzpomínám v dobrém je proti Neophyte kdy sme je porazili oni nás obvinili z cheatu což bylo směšné ale bohužel díky tomu že jsme zapomněli natáčet tak byl zápas zrušen…..velice mě to od tak solidního klanu naštvalo! A prohry ty už tak neprožívám, protože jsme toho s klukama tolik prohráli a vyhráli že to už je jedno:)
- Yoda: zápas s neph
Kolik svého volného času věnuješ aktivnímu hraní?
- pedik: Dokud bylo CoD živou hrou, trávil jsem u PC někdy celé dny. Teď už hraju minimálně. O prázdninách se přece nebudem válet doma u PC!
- hibou: Dříve jsem tomu věnoval celkem dost času, ale později mi do toho vlezlo studium, takže jsem to musel omezit.
- G-Un!T: Nedávno to byl skoro všechen můj volný čas, ale teď už budou prázdniny každý si chce užít takže aktivita nulová…
- Fil Votocto: Dříve to bylo i 5 hodin to mě kámoši dost fakovali 😀 ,ale teď už jen zápasy tak cca hoďku a půl denně.
- Yoda: cod tak 2 hodiny denně
Pomalu ale jistě zaniká CoD1 scéna. Co plánujete dělat teď?
- pedik: Asi už budu hrát jen tak 4fun. Možná si koupím BF2. Čeká mě maturita, takže moc aktivní v tomhle směru asi nebudu.
- hibou: Zatím nic neplánujem, CoD nás zatím baví. Pokud se ale na něčem dohodnem jako klan, určitě se tomu nebudu bránit.
- G-Un!T: Určitě CoD už není to co dříve, ale i tak je to docela dobrá zábava si sem tam pokecat s klukama. Teď jsou na programu u každého z nás prázdniny a potom se uvidí, určitě nás ještě ale uvidíte.
- Fil Votocto: Upřímně ještě ani nevím…s klukama to proberem ale jak sem zatím slyšel tak pudem zase na něco spolu.
- Yoda: zatím nic neplánujem až vyjde něco pořádnýho asi na to přejdem
Co rodiče? Podporují/zakazují nebo Tě nutí dělat něco jiného?
- pedik: Rodiče se s tím už dávno smířili. Moje výsledky ve škole hraní nijak neovlivnilo, takže žádné problémy s rodiči nemám. Do ničeho mě nenutí, já sám si volím co budu dělat.
- hibou: Rodičům je to jedno, školu zatím zvládám, takže není problém.
- G-Un!T: Rodičům je to celkem jedno, když potřebujou pomoct tak jim pomůžu, takže vzájemná „spolupráce“.Horší je to se segrou 😀
- Fil Votocto: Rodiče to ze začátku brali hodně negativně ale postupem času si zvykli a táta mě v tom podporuje:)
- Yoda: problém akorát mama občas má nějaký řeči ale jinak v poho
Na jaké sestavě hraješ a kolik z ní vytáhneš?
- pedik: AMD 2500+@3200+, 1024MB RAM, GF5900XT … na cod1 to stačí, nikdy sem ty FPS moc nesledoval
- hibou: Jak tak koukám, tak mám asi nejslabšího compa. Momentálně hraju na P4 2GHz, 1024MB ram, GF6600… Po prázdninách až vydělám nějaký ty peníze, tak pořídim něco lepšího.
- G-Un!T: Mám docela ucházející PC AMD 2500+, 512 RAM, GF 6600GT na to moje hraní mi to stačí vytáhnu místy 333 fps ale spíše hraji na těch stálejších 125.
- Fil Votocto: základka od microstaru, procák amd athlon 3200 64+, 1024 ram a geforce pcx 7600GT ale to dostanu až v patek 😀 (v den vysvědčení – pozn. autor 🙂 ale beru to jako už svoje. Mno asi to bude good doufam:)
- Yoda: amd atlonka 3000+, geforce 66gt, základovka nějaká asus, 768ramek, 333fps když je forma
- pedik: Hrával sem aktivně badminton, teď už se snažím jen tak rekreačně sportovat. Nepohrdnu fotbálkem, mám rád kolo, v zimě board.
- hibou: Dřív jsem hrával aktivně fotbal na celkem solidní úrovni. Teď už hraju jen rekreačně. Jinak taky mám rád tenis, hokej, lyže, squash.
- G-Un!T: Jo jasně bez toho bych asi shnil u PC.Sporty miluju je mi fakt jedno co dělám, hlavně že se hýbu. Nejradši mám asi klasiku fotbálek s kamarády…
- Fil Votocto: Ano!Sportuju hraju fotbal,florbal to chytám a jinak si zahraju rád i všechny jiné míčové hry.A samozřejmě i cod je sport!!:P
- Yoda: hraju fotbal a florbal
Klasická otázka pro hráče. Jaké je Tvé oblíbené jídlo a čím ho zapíjíš?
- pedik: Utopenec + pivo
- hibou: Svíčková se šesti, to já můžu. K pití samozřejmě pivko.
- G-Un!T: Moje oblíbené jídlo je asi ohnivé maso s hranolkami.To nezapíjím asi ničím, ale oblíbený drink asi pivko a IceTea.
- Fil Votocto: Moje nej nej jídlo je kuřecí řízek s hranolkama, po tom se můžu utlouct!!! mno a tak zapiju to co se najde cola, pivo atd…
- Yoda: pizza, cola
Jaký styl hudby posloucháš? A co oblíbená skupina?
- pedik: Nemám vyloženě vyhraněnej styl i když nejvíc poslouchám asi hiphop ( RUN DMC, K-Otix … bylo by toho víc), klidně si poslechnu nějakej ten punk, ska, drumec no prostě skoro všechno. Metal teda nemusím.
- hibou: Nemám oblíbený nějaký konkrétní styl. Ale asi nejvíc mě to táhne k rocku.
- G-Un!T: Mno podle nicku to je asi jasné, že hiphop.Ale není to jen stereotyp dalo by se říct, že poslouchám úplně všechno…
- Fil Votocto: Poslouchám úplně všechno od hip hopu až po disco:P co se mi líbí to poslouchám….a nej skupinou sou je asi Chaos hip hopová skupina už starší ale sem věrnej:)
- Yoda: vše kromě hiphopu a dechovky
Už jsi určitě ledacos zažil. Jaký je Tvůj největší úspěch na poli progamingu a jaký v RL? Nemyslím nic společného s klanem.
- pedik: Výhra 2. Intel ligy a 3. místo v DM nejlepších hráčů na CLOGu. No v RL naposledy asi to že sem udělal řidičák. Jednou sem byl 4. v okresním kole v recitaci 😀
- hibou: Největší úspěch je určitě výhra v 2. Intel lize. Jinak úspěchem je i to, že můžu hrát s takovou partou lidí jako je ve wořezprutech.
- G-Un!T: Co se týče online hraní tak určitě 1. místo v 2 INTEL lize a v RL přijetí na SoŠ a zdárné ukončení 3. ročníku.
- Fil Votocto: Můj největší úspěch je výhra v 2.intel lize a největší úspěch celkově je že sem potkal yodu:D moji lašku:D ale nejsme teplí!!! jo hraju s ním už tak dlouho že si to bez něj neumi představit…tímto ho zdravím:)
- Yoda: výhra v 2.lize a to že jsem potkal fila 😎
Máš přítelkyni kterou by ses nám pochlubil?
- pedik: Nemám, zatím jen kamarádky 🙂
- hibou: Momentálně přítelkyně není.
- G-Un!T: Bohužel ne vůbec nestíhám o prázdninách se to snad spraví 🙂
- Fil Votocto: Ano přítelkyni mám !! je krásna chytrá ale fotky dávat nebudu je jen moje!!:P
- Yoda: atlonku
Mohl bys nám napráskat něco na lidi z týmu, popřípadě jiné protihráče? Něco, co se nedostane běžně ven, ale už to k vám prostě patří.
- pedik: Nebudu svině 🙂
- hibou: Akorát na Fila že je to nejukecanější člověk co znám. Ten dokáže kecat i v situaci 1vs1 tak, že neslyšíme plant 😀
- G-Un!T: Jo určitě o každém z nich něco pisnu.
- > Pedik – Asi nejpohodovější člověk z klanu všechno bere s klidem <3
> Hibou -Velký kliďas, ikdyž mu někdy taky rupnou nervy…
> Yoda -Tak na tom bych se mohl pěkně vyřádit 😀 Ne nebudu svině prostě si někdy nesednem, ale vždycky se to spraví nějaká ta domluva…Jinak nejtišší člověk na TS ho za celý zápas neuslyšíte snad jen „Ten má WH a drž hubu kreténe”
> Fil -V klidu člověk známe se už z dřívějšího působení v jednom nejmenovaném klanu 😀 Snad jen prásknu hlášku „Teď sem se rozehrál a budu si je všechny mazat na rohlíček“ - Fil Votocto:
- > Yoda – je tichej jen na ts!! ale co píše to kdybych zveřejnil tak spadne svět!:D a samozřejmě jeho veverky !! Yoda bydlí na vesnici (mimon) 😀 prdel světa a jediný co mu tam drží net sou veverky!!
> Peda – je jedinej člověk na světě, kterej by si vybral rifli než rotačak!! ten ji nepustí z ruky..
> G-unit – náš velkej šéf furt treningy a hovno:D je fpoho jistota týmu…
> Hibou – je fpoho až na to je ho “tak to mi ho vyndej:D”
> Funny – toho nic nerozhodí!! znám ho osobně moc hulí:D
> First – nebýt jeho tak Yoda nemá komu hlásit že vši okolo mají WH:D
Dobře, děkuji za rozhovor a přeji hodně úspěchů jak v PG tak v RL 😉
- pedik: Díky měj se…
- hibou: Díky, čau.
- G-Un!T: Jo není zač rád jsem si pokecal a díky tobě taky GL.
- Fil Votocto: I já děkuji za rozhovor, přeju všem gl a hf. Neztrácejte hlavu:) pa :-*
- Yoda: všechny zdravím :X
Good, kluci - mala pohoda
gl
OMFG first zase na tech fotkach vypada jak šašek :X
worezaci rulezz..:o)..jinak G-UniT zdravim te (kdysi jestli si pamatujes ALEjaky):o)
:-p
co tam delaj moje fotky ? ja pedu zabiju az ho potkam :-D
ty voe ty fotky jsou fakt dmnti :D souhlasim ze vsema, me se tez nelibi :X
Ja pedu zabiju taky jakto ze tam mam fotky z fotbalu!! omg!! ja ho napred zkourim a pak ho zabiju:D a rozhodne nemluvim zeptejtese koho chcete ja pri esl mlcim jak hrob ....:P
pekny rozhovor :)
jinak todle me rozesmalo :D
(nejtišší člověk na TS ho za celý zápas neuslyšíte snad jen „Ten má WH a drž hubu kreténe” )
uuu tak dem na to :s)
nemaj chybu :)
haha :-))) pekny rozhvor fakt pekny -)) a pedo kasli na bf2 a mazej na cod2 :p
jednou vas stejne porazime!!! btw first smrdi!!
s pozdrac vem SynTax
nice článek...ale co tam dělá firstík ? :D
tam jsem taky hral :)
pekny az na firsta :D:D
gj rodžííí
ja te taky ne¨mam rad, je to vzajemny :D
JAK JSTE SI K UDĚLALI TO LOGO WOREZPRUTI PIŠTE PLS AN BIG.PRINCIPAL@CENTRUM.CZ
:o)
to neni pravdaaaa tak co mam delat kdyz peda prinese pul kila od segry na cestu :D
kdo je na těch fotkách co tam hraje ten fotbal? neni to náhodou tempo? :)
aspon jeden clanek o normalnich lidech :)
papir + tuzka + photoshop
kdo asi :D kdyz tu naky fesak napsal ze je z Prahy 4 a ty jako "SPRAVNY!!l" fotbalista bys mel vedet ze TEMPO ma hriste nekde u Modran nekde u Prahy 4 !!!______
bejt vama tak povesim ksicht na hrebik a du se zabit :D
:((((((((((( fotku tam ma a nic vic?
Yoda: překvapilo mě že jsme ji vůbec vyhráli, měl jsem respekt z bia a fraged ale nakonec to dobře dopadlo
Jen se pochlub jak ste to s nama odehrali :X
gj pohodova banda lidi
víš že už ani nevim napsal jsem to protože jsem nevěděl co napsat 8) ale možná jste měli lagy
Super rozhovor...
Super charakteristiky... nice... uz dlouho jsem se takhle nenasmal... (u cteni :P)
tak mimon je vesnice jo? ani bych nerekl :)
Mimon rulez tuning party yeah cekujte BWM 316 silver a 2 kluci s punkáčem na hlavě...(ja a kamos)
hele nebydlet v mimoni s yodou tak reknu ze je to prdel sveta ale vite jak mimon rulezz prijedte vsici na valky docela slusny auta tu jsou :D yoda no players je to dobrej ale jako prisedici v lavici je na pest ten hajzl vse ode me opise a pak ma lepsi znamku seres me !!!:D
hele nebydlet v mimoni s yodou tak taky reknu ze to je prdel sveta, ale jinak je mimon v poho
suku rekni mi, kdy se yoda doopravdy naucil a ne to vopsal :D
eeeeej a kde mam fotku ja?:D a kde je muj milacek tchunia?:'(
Teda nevim,ale First jsem dlouhou dobu ja takze nevim co tady kecate!
prosimte ty si kazdou chvili registrujes novy nick na stejny email, tak radeji tady nepis noname..
Doufam ze zase pojedete vsiml jsem si fotky z minuleho roku !!!
se divim, ze ste si na me taky jeste vzpomneli:X
nj, ja na tebe urcite nezapomnel. Jen roger to jaksi vsechno zredukoval
Od negramotne bukvy, ktera nedokaze docist ani nadpis, to sedne.
jestli ma FIRST zajem o prezdivku na GP at se mi ozve,je to ma stara prezdivka
moc to teda nechápu o čem to má být pořádně