Dne 4.3.2012 jsme pro Vás připravili jeden z mnoha turnajů – GP Poker Cup 2012 #1 – věnovaný nejoblíbenější karetní hře –Pokeru (varianta NL Texas Hold’em). Do turnaje se mohl přihlásit kdokoliv, kdo má na GameParku vytvořený účet.
Turnaj se hrál bez vstupního poplatku, klasickým systémem pro šest lidí u stolu. Celkově se přihlásilo 248 hráčů, ovšem nakonec dorazila zhruba stovka odvážlivců. Celý freeroll měl poměrně hladký průběh plný zvratů a napětí, až zhruba po dvou hodinách zbyla šestka nejúspěšnějších hráčů, kde si první tři měli mezi sebe rozdělit 6 000 Gbodů a prémium účty na 6 měsíců.
Postupně z finálového stolu asi po hodině hraní odpadli hráči Hnus, bowden1 a MistriQ a šlo se do finále, ve kterém se střetli hráči: tonda1943, Jermaine_Easter a +21e se zhruba stejným počtem žetonú. Nakonec jako třetí po velice pěkném výkonu skončil tonda1943 a šlo se do Heads-UPu, který netrval moc dlouho a s kartama Q,A proti J,8 se stal vítězem klání nakonec Jermaine_Easter.
Konečné pořadí:
1. | Jermaine Easter |
2. | 21e |
3. | Tonda 1943 |
4. | MistriQ |
5. | boweden1 |
6. | 1Hnus |
Rozhovor s vítězem turnajem, hráčem Jermaine_Easter:
GP: Ahoj, můžeš se nám v krátkosti představit?
JE: Ahoj….Me jmeno je Kuba je mi 20 let.. pochazim z male vesnicky nedaleko Decina…
GP: Jak ses dostal ke hraní na gameparku a jak se ti tu líbí?
JE: Ke hrani na gameparku jsem se dostal asi pred 2 lety…hraji zde prevazne jen poker…ale libi se mi tu.. i kdyz bych nejaky veci zmenil ale to rozebirat radsi nebudu..
GP: Hraješ poker i někde jinde, nebo jenom tady na GameParku?
JE: Na internetu jen tady.. ale jinak moc rad hraju realne turnaje..
GP: Jak často hraješ poker a co tě na něm vlastně nejvíce baví?
JE: To se musim priznat ze pomerne casto.. vsechno hlavne napeti…podle me je to nejkvalitnejsi karetni hra…
GP: Jak bys popsal sám sebe jako hráče pokeru?
JE: Ustraseny zajic. ne snazim se casto menit obraz hry….nechapu treba hraci kteri hraji jenom kdyz maji vyborne karty… ale za agresivniho hrace se urcite nepovazuji…
GP: Máš oblíbeného pokerového hráče, nějaký vzor?
JE: Nevim jestli bude tato hracka pro lidi zde na gameparku znama ale je to Vicky Coren…
GP: Koho z hráčů na GameParku považuješ za nejtěžšího protihráče, nebo hráče proti kterému vyloženě nerad hraješ ?
JE: nevim jestli nejtezsiho ale nerad hraju proti Ceneriusovi….jinak je to ale celkem v pohode kluk..
GP: Jak hodnotíš vystoupení v tomto tunraji, jsi spokjený se svým výkonem?
Je: Chyby byly.. ale nakonec to vyslo tak jak to vyslo..
GP: Vzkázal by si něco hráčům?
JE: At casteji navstevuji sitka!!
GP: Díky za rozhovor a ať se ti dále daří.
A ze mě, krále Sit&Go stolů respekt nemáš?
A jinak, nepiš ty odpovědi jako smsku ..
Ale přeju Ti to .. Bro
nejhorší hráč, proti kterýmu můžeš hrát je downer, jeho taktika je pomalé otupování mysli pomocí neustálého foldu, takže protihráče vlastně uspí...
Jo dobre Jery to jsem necekal... gratuluji i ostatnim.
Nebýt tý blbý barvy nad postupkou ... ach rozdrtil bych tě :D ... byl sem sedmý ... ale jinak gratuluji ;)
to vis ze mam respekt.. to neni jako SMS to jsou plnohodnotny odvedi dlouho vetou.. a diky ti moc Kubo..
podle me ne a hlavne otazka je jestli by se mu takova taktika hodila u realneho pokeru o penize...
diky moc.. ani ja jsem to necekal...
diky moc.. to nevim na co jsi vypadnul..
V naší ulici vypli elektřinu! K zlosti!
Zase sem nic nevyhral diky Riveru
Ahojte nevím proč mi to nejde spustit ukáže se mi tam,že: že to ještě není aktivované nebo cosi
chtěl ybch taky vyhrát
Zdrejme si budes musit aktivovat ucet prez email..MYslim ze pises o tomto ne?? Pokud sem to nejako spatne pochopil tak se omlouvam..Jinak me mrzi ze jsem se turnaje nezucastnil.Neco mi do toho take vlezlo.
gp poker pro deti :)
Souhlasím :).
Poker us sem dlouho nehral :/
Moc pěkný :)
zaco mam hrat :-DD
je to fakt masííkr :D
Ma pravdu ma to par chyb.. a este by to mohlo hrat vice hracu ale jinak pokr na GP je super :))
Skoda, ze ten rozhovor nema vice otazek..
kdy bude plus minus další turnaj?
A ať se daří v dalších turnajích!
Hmm teším sa na další turnaj :) snáď sa zučastním ;)
Určitě se zapojím
At se vitezi dari jeste vic
mě tu moc pokr nejde ale je to dobrý ;)
Fakt dobrá hra
perfekt turnaj
Congraatzs :)
diky moc hosi.. podle informaci ma byt brzy dalsi tak dorazte....!
ty si dobrej bojovník . . CG (y)
Celkem už nostalgie číst teďka tento rozhovor, i když je starý "teprve" jeden rok. Už se těším, až započne turnaj v květnu, doufám v dobrou v bitvu. Ještě jednou gratulace Jermimu.
Mohl by tu být zase nějaký turnaj. :))
Rád bych se zúčastnil.
rad vzpominam na tyhle chvile a to jen kvuli vyhre... ale hlavne v teto dobe tady byl poker velice oblibenej a turnaje se zucastilo hodne lidi coz uz tady asi nikdy nebude...:(