Náš Poker Cup 2010 je u konce a všichni, kteří ho sledovali ví, že první místo vybojoval hráč Lasica:), který dostával nejmenší šance u finálového stolu. Přinášíme rozhovor, kde se o vítězi dozvíte spoustu zajímavých informací.
Ahoj můžeš se nám v krátkosti představit /jak se jmenuješ , kolik máš let a odkud jsi?
Zdravím všechny…moje občanské jméno je Tomáš N.., bylo mi souzeno se dožít 20 let (uvidíme, kam se to dostane) a momentálně žiju v Rokycanech. Kdo by nevěděl, tak je to cca 20 km od plzně směrem po D5 do Prahy.
Co tě přivedlo k pokru ?
Abych řekl pravdu, ani nevím. Dostal jsem se k němu postupně a krok po kroku se mi začal zamlouvat. Nejspíš jsem potřeboval vyzkoušet něco jinýho, než klasický PC hry a žolíky 😀
Jak dlouho hraješ poker?
Zas tak dlouho ne. Hlavně nemůžu říct, že bych hrál soustavně, spíš když se naskytne podobná příležitost jako je právě např. GP Poker Cup 2010. Každopádně jsem začal zhruba před 2 lety.
Kdo z hráčů na turnaji byl podle tebe nejtěžší protihráč?
Mohl bych se z toho vyvlíct a říct, já sám sobě. Důkladně hráče neznám, ale určitě jsem měl strach z Clinga a pak z borců u finálovýho stolu…
Děláš si třeba poznámky k protihráčům, sleduješ jejich reakce a vytváříš si tak o nich obrázek?
Samozřejmě záleží jestli hraješ live nebo online. Tady nevidíš nikomu do tváře ani na ruce, tím pádem toho moc nevypozoruješ. Snažím se číst hru ostatních, ale je to hodně obtížný.
Jak bys popsal sám sebe jako hráče pokeru?
Rozhodně tu ze sebe nechci dělat nějakýho chytráka, pokeru se věnuji opravdu pouze okrajově. Ale řekl bych, že můj styl je založen na chytrosti, trpělivosti a předvídavosti. Po většinu her se snažím být aktivní, aby měli ostatní co nejtěžší přečíst mě.
Učíš se poker i jinak než jen hraním? Čteš třeba články nebo knížky, případně koukáš na videa?
Co jsem poznal poker, přečetl jsem všehovšudy snad 1 časopis. Nějaká videa občas zhlídnu, spíš koukam na televizi, zejména na CPT.
Jaká byla tvoje zatím nejlepší hra, na kterou si pamatuješ?
To se nedá říct, vždycky jsou hry povedený a nepovedený. Ale nejlepší pocit jsem měl ted při finále, kdy jsem už před riverem věděl, že mám bank v kapse. Tuším, že jsem šel do all inu s hráčem Leto_II.
A nejhorší hra?
Těch bylo též spousta. Co si matně vzpomínám, tak jsem prohrál s kámošem, kdy jsem měl fullhouse AAQQQ , už jsem se tlemil jak všechno projel…a on vyvalil 2 esa z ruky
Kdo je tvůj nejoblíbenejší hráč ze světa pokeru ?
Světový poker až tak nesleduju, ale z českých hráčů se mi líbí hra Lukáše Dydka.
Hraješ poker jenom na netu, nebo taky živě ?
Spíš na netu, co se turnajů týče. Jinak si občas dám sitko s pár kámošema, ale live turnaj jsem zatím nezkoušel.
Když odbočíme od pokeru, co deláš ve volném čase?
Jelikož mám momentálně času habaděj, tak hraju fotbal, občas zajdu na pokec s kámošema, sleduju telku, luštim různý rébusy. Žiju spíš stereotypně
Kdybys měl tu možnost něco změnit na turnaji v pokru, co by to bylo?
Jestli máš na mysli konkrétně tento turnaj, napsal bych nejdřív do článku, jakým způsobem se bude hrát. Zmenšil bych počet re-buy na max. 3 a vyřešil nedostatky typu 2 stoly (obsazení 2 – 5). Jinak si myslím, že systém turnajů je již zaběhlý a nic bych neměnil.
Uvidíme tě taky na ďalším turnaji na gp ?
Když nějaké budou, pak určitě. Ale záleží na termínu a času.
Co bys rád vzkázal ostatním hráčům na Gameparku?
Nezoufejte, mějte odvahu se přihlásit do dalších turnajů, a to nejen na GP. Pokud bych mohl dát radu, nikdy neuvažujte zbrkle, snažte se mít vlastní styl a soustředte se na každou jednotlivou hru.
Dík za rozhovor a preju hodně štesí jak v online pokru tak někde za stolem 🙂
Já děkuju. Tobě i ostatním přeju spoustu dobrých her, i to pověstné štěstí, které k tomu patří. Ale především na sebe dávejte pozor v normálním životě.
Mooc pěkný!
calll povedlo se ti
zajímalo by mě proč ses tak těšil že vobereš kámoše s fullhousem na stole když to moh bejt minimálně split
pekny článek prečetl jsem si
Podle rozhovoru se zdáš jako sympaťák, takže gratuluju k výhře :)
dobrý článek callle davam 5* fakt good doufám že budu takovej dobrej a budes delat i semnou
Marecku :D premyslej! třeba na stole bylo AAQ a pak něco dalšího a on měl na ruce QQ = fullhouse AAQQQ (nenapsal, že byl na stole)! jeho kámoš měl bohužel AA, takže poker :) takže žádnej split, ty chytráku :)
Jinak, vítěz vypadá jako sympaťák. Doufám, že se s tebou někdy potkám na stole Lasica, ať už tu na GP (což asi ne) nebo na pokerstars či na jiný herně :)
fakt moc povedený článek GL Lasica
a ja věděl že vyhraje vsadil jsem si na nej
Dobrý hráč, nějak jsem tušil, že to vyhraje CG
Tak to je fakt pecka.. Na otázku jestli si dělá poznámky atd.. Proboha intenetový poker je jen o štěstí.. Tady nikdo nic nemůže číst proboha.. Poker online hrajou je n looseři.. Přijďte někdy zahrát do interu v pze.. Tedy jestli máte vstupný 50 000, aby jste si to s náma mohly rozdat děcka.. Je to k smíchu.
:DD ok uz jdu
Skoda jen, ze jsem te nevidel hrat
Kdy se chysta dalsi turnaj ?:)
Gratuluji k výhře!!
Calle doufám že taky někdy uděláme rozhovor
Pekný rozhovor.
Fakt jeden z mála, a možno aj jediný, ktorý som prečítal celý a páčil sa mi.
a co jak naložil s grafárnou,že jí nakonec má jen vystavenou pač nejde mu do kompu
ježiiiš? :D:D poker xD
A ty si opravdu myslíš, že je tu někdo zvědavý na tvé machrování? Když je online hrají jen pro losery, proč si tu čteš tenhle článek? Prober se chlapče a přestaň tu ze sebe dělat seladona. :)
Beztak jsi nějaká lama která neumí hrát poker!!!!!jenm ze sebe dělá machra!!! až vyhraješ nějaký velký turnaj tak to zdokumentuj a ukaž nám to!!!! jsi k pláči
Kdy už konečně bude psát.. k pokeru .. místo k pokru.. - úplně to trhá oči!
:)
jak muzes rict ze na netu neni zadnej read?a ukaz mi klub v CR kde se pravidelne hrajou buy-iny 50 000 ty sasku.
dobra prace kluci...
gp system pokru me docela dost zabiji ..
že to muze vyhrat i ten nejmene ocekavany...jinak gratulace
moc pěknééé
si borec :P
dobrej borec..
Jak je? GRATULUJU!
poker je suuuuuppppppppppeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!
No v té hle době sem poker ještě nehral tolik jako ted :D :D
dobre ty.........gratuluju...:))
Dík za rozhovor a preju hodně štesí....
A plno dalších chyb, na to, že jsi admin...celkem ostuda no.
Gratuluji :)
Jen nevím, proč chce zůstat tak anonymní.