Na Gameparku sa odohral ďaľší zo série turnajov o hodnotné ceny. Tentokrát sa jednalo o 5060.cz Poker Cup kde sa hlavnou výhrou stal dotykový telefon Nokia 5230. Výhercom tohto telefónu a zároveň víťazom celého turnaja sa stal hráč Hydrogarus s ktorým sme si pre vás pripravili rozhovor.
Ahoj môžeš sa nám v úvode predstaviť, ako sa voláš, koľko máš rokov a odkiaľ si ?
Ahojte, volám sa Stano, mám 17 rokov (miery 90-60-90 :o) , pochádzam z východného Slovenska z mesta Stará Ľubovňa.
Približne ako dlho hráš poker ?
Poker hrám cca 1 a pol roka. Začal som asi pol roka po nástupe na gymnázium.
Čo, alebo, kto ťa priviedol k tejto hre ?
O pokry som veľmi veľa počul ešte predtým ako som vôbec vedel ako sa hrá. Svojím spôsobom ma k hraniu priviedol aj sám Gamepark, ktorý v tom čase spustil hranie pokru. Avšak ešte vtedy som oň veľký záujem nemal. Najväčšiu zásluhu na tom má môj spolužiak, ktorý ma naučil základy. Potom som sa už len postupne zdokonaľoval.
Koho z protihráčov si považoval na turnaji za najžašieho súpera ?
Tak na turnaji bolo celkom dosť dobrých hráčov, ale myslím že najviac rešpektu si vo mne budil ty sám :D.
Zvykneš si robiť poznámky k súperom s ktorými hrávaš pri stole ?
Na iných turnajoch občas áno, ale myslím, že na GP hrá úzky okruh hráčov a ja tu hrám dostatočne často nato, aby som to nepotreboval.
Učíš sa poker aj inak ako len hraním ? Zvykneš si pozerať videá, alebo prečítat nejakú odbornú literatúru ktorá sa venuje pokru a jeho stratégiam ?
Priznám sa, že pár článkov o stratégiach prečítaných mám. Videá pozerám veľmi často, keďže ma to strašne baví sledovať a to hlavne vrcholovú hru, kde sú pri stole najlepší hráči.
Ako by si popísal sám seba ako hráča pokru ?
Mám ako pokrový hráč veľmi zlú vlastnosť, ktorou je netrpezlivosť. Ona je najčastejším strojcom mojich prehier.
Aká bola tvoja najlepšia hra na ktorú si spomínaš ?
Tak takú hru si presne nepamätám, keď tým myslíš moje karty, súperove atď. Ak však beriem hru ako celok, tak sa mi veľmi páčil môj prvý freeroll v živote, na ktorom som obsadil 2. miesto.
A tvoja najhoršia hra na ktorú si spomenieš ?
Tak tých je neskutočne veľa, hlavne keď prestanem držať na uzde svoju netrpezlivosť a začnem hrať ako…
Kto je tvoj najobľúbenejší hráč zo sveta pokru ? Aj keď podla tvojho avataru na ktorom je Ivey určitú predstavu mám 🙂
Áno je to tak, jednoznačne Phil Ivey 🙂
Hrávaš len cez internet, alebo si občas zájdeš zahrať nejaký ten turnaj na živo ?
Oficiálne turnaje hrám len po internete, naživo si zahrám len občas z kamarátmi.
Čo rád robíš vo volnom čase ? (ovšem keď nehráš poker :D)
Mám veľmi široké spektrum koníčkov. Chodím hrať futsal, futbal, posilňujem, ale asi môj najobľúbenejší šport je behanie, aj keď sa mu bohužiaľ nevenujem nejak profesionálne.
Ak by si mal tú možnosť niečo zmeniť na našich turnajoch, čo presne by to bolo ?
Tak to by bola hromada vecí. Hlavne aby sa hralo na plných stoloch a nie len pre 6 hráčov, kratší čas na re-buy a aj menej krát povolený re-buy. Keďže však túto možnosť nemám a je vysoko pravdepodobné, že ju ani nikdy mať nebudem, tak to nebudem rozoberať príliš do hĺbky.
Uvidíme ťa aj na ďaľších turnajoch ktoré budu na Gameparku ?
To je samozrejmé. Teda ak mi bude vyhovovať termín.
Je niečo, čo by si chcel odkázať hráčom ktorí budú tento článok čítať ?
Hrajte, hrajte a hrajte. Len tak získate dostatočný počet skúseností, aby ste boli čím ďalej tým lepší.
Ďakujem že si si našiel čas na rozhovor a prajem ti veľa úspechov pri ďaľších turnajoch či už na Gameparku alebo niekde inde 🙂
Za málo. Tiež ti prajem veľa šťastia a dúfam, že sa ešte niekedy pri podobnom rozhovore stretneme xD
Moc pěknej článek za 5/5
když seš netrpělivej tak bys měl hrat podle mě rači na stole pro 6 hraču než pro 9 duvod vysvětlovat asi nemusim...
blahopřeji a přeji hodně štěstí
Jin ak Stano gratulujem mel sem moznost tvoji hru sledovat a hryl si celkem dobre a dalo se rici ze i trpelive. takze ti preji hodne zdaru do dalsich turnaju a Callle diky za zprostredkovani rozhovoru z vitezem
je dobry
Měl vyhrál Pavlíček... Určitě je to lepší hráč a víc by si to zasloužil.. Výhru zrovna tobě moc nepřeju
Stano Zaječí, každou rozječí
toho človíčka jsem viděl osobně...a hádejte kde!
ok budu hrad a BUDU
:-D IiiI
čobolo to bolo povídalo a vůbec něvím proč takovéto rozhovory se dělaj,beztak je to jen o tom jak vyhrál a každej víme jak hraje a je to spíše o štěstím,když choděj karty,takže nějaká taktika tu neplatí,je to ejn o štěstím a jestli máš nervy dorovnat aby jses z toho nepo to tot vše
vo štěstí demane jasně že nevyhraje pokaždy nejlepší hráč ale hráč s dobrou taktikou vyhraje mnohem častějc než hráč se špatnou
Hydra nemám rád protoze mi dava u videi 1*...ale ty cos psal sním rozhovor za to nemužeš takže dávám 3*
poker je dobra hra, ale o peníze mi to moc nejde
Poker jenej
doufam, ze se stretnem na finalovem stole :)
dobře spracovaný rozhovor a dobrý hráč gratuluju
dobrej turnaj vyhral ten kdo mel vice stesti
cg
čupr rozhovor a gratuluju
Jeden z nejlepších hráčů :)))
Vítěz Hydrogarus? Jentak náhodou, protože je slovák.
Jen tak dal
ale hydro je strasne namyslenej zalud :.. takze nejak takhle no
...gymnazista ten rozhovor psal sám se sebou?
Pěkný článek
To je ostuda jak stodola :-D
S Hydrogarusem nejsem moc dobrej kamos ale pral jsem mu to *5
Článek o něčem...
Hydro:)
Taky chci vyhrát =D
Gratuluji k výhře :-)
No budto to umí nebo mel stěstí....
pán je znalec
Gratulace vítězovi a čest poraženým.
call je pokud vim slovák ne?
povedený rozhovor :) S hydrou sem už párkrát hrál je to fajn člověk a taky velmi dobrý spoluhráč :) palec hore :D
žádný profík
Je to hodně dobrej frajer no :)
twl škoda že jsem tu nebyl, 3 měsíce pryč a mezitim 2 turnaje :D, a ještě vyhrál tenhle :D, jen počkej, příště tě pozlobim :D
jinak gratuluju :D
bystřejší pochopí kdo psal výše uvedený koment
jinak ne že bych ho nějak chválil, ale hraje celkem slušně, takže bych ho označoval jako "profíka" - ale pouze na gp
preji dalsi uspechy
je to GP skill :)
FAKT BORKA XD
hmm hraje dobře, a musí být pěknej modelka s 90-60-90 :)
Celkem povedenej článek
Pěknej rozhovor. gratuluji jinak 5/5*