Téma

NFS: ProStreet vs Juiced 2

Komentáře(115)
  1. Guest

jasne ze NFS. sice jsem odpurcem poslednich dilu, ale pro street vypada jako revoluce. na pomery tech poslednich dilu samozrejme. Juiced je tak na urovni ubohych undergroundu. takze asi tak...

2. Guest

ja se tesim na oboje ale pockam si na finalni vferze co ze slibu bude nakonec pravda

3. Guest

Myslim ze obe hry budou good ale nebudu kupovat ani jednu :D S Juiced nemyam zkusenosti moc akorat jsem hral jednicky u kamose na xboxu a docela good... Byli jako NFSMW bez poldu v dobe kdy frcelo NFSU2 takze pohoda... Juiced 2 nevim jestli bude lepsi nez NFSPS... Uvidime :D

4. Guest

enfee s nama vyjebal docela :D

5. Guest

Juiced mi připada takovy jednoduchý(graficky) o proti konkurenci. NFS je klasika :) spiš se tedy těším na to pro street :)

6. martologize

Je jasný, že nfska rozválcují Juiced. Juiced tu nemá vůbec co dělat. Jak po hratelné stránce, tak i grafické ( graficky je tak na úrovni NFS :HP2 :D ) jinak k tomu prvnímu komentáři, kdo z koho se píše se Z :D

7. Guest

Juiced mi připada takovy jednoduchý(graficky) o proti konkurenci. NFS je klasika :) spiš se tedy těším na to pro street :)

8. Guest

pardon za spam :) zasek se mi tenter

9. Guest

je jasny ze NFS:PS maj grafiku fakt promaknoutou je taky videt ze vyuzili moznosti co directx10 nabizí oproti tomu má zase fyziku tak nastavenou aby to zvládli i děti NAOPAK Juiced2 ma fyziku podle vsech lidi (krome lam a tech co jsou u EA) fyziku blize realu

a jeste k tomu vsemu NFS:PS to jsou závodní okruhy atd konec ilegálních nočních závodu zato Juiced se drží klasiku

no nevim kdo S koho!! bude to zajimavej boj

PS: kdo S koho je vyjimka ty "Z" :)

10. Guest

ten ctvrtej obrazek NFS....nadherne promakany...ty kola...to je kraasa...uz se tesim na paleni :D

11. Guest

Uroven juicedu od posledniho dilu velice vztoupla, ale oproti grafickemu zpracovani NFS je juiced jeste v plenkach. Juiced ma kreslenejsi grafiku, a toho samozrejme vyuzily EA, takze se mi zda ze tento souboj je jednoznacny.(uz pred par mesicmi jsem cetl ze NFS ma byt nova generace hrani zavodnich her)(new engine)!
    Jeste co se tyce ovladatelnosti bylo juiced minimalne o dve tridy nize nez stavajini NFS(MW)
    (obě hry, uz pomalu upistily od tunningu, ted de hlavne o to, dojed do cile cely.)

12. Foxnec

bude NFS:PS tak mizerně optimalizovaný jako předchozí díly, tak si to moc lidí z nás nezahraje.
    Juiced sice graficky není na špici, ani HUD nevypadá nějak extra pěkně, ovšem NFS ztratily moji důvěru, a Juiced určitě vyzkouším.

13. Guest

nejhezčí auto z tehle screenu graficky je to nádherný EVO je akt úžasný nemyslíte jak graficky tak i tak............:D

14. Guest

ja bych řek že je to oboji skoro nastejno ale juiced udelal pokrok ale stejne jsem vzdy a budu pro need for speed :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15. Guest

To bude super hra to chci mít hnet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. Guest

Nevím jestli se mi to zdá ale dají se už rozbíjet auta ? jestli jo tak to je PARDÁDA !

17. Guest

Já teda radši NFS, nepopírám kvality Juiced 2, ale mně se nelíbí to jejich blikání těch značek a kdo ví čeho ještě dole uprostřed obrazovky....a je to takové jakože moc křiklavě barevné:) krom toho se těším na rozmlácení aut:)

18. Guest

juiced se mi nikdy nelibilo tak jak NFS :-) ale sve zastance to ma ze :--)

19. Guest

Grafika u J2 je příšerná,navíc ovladatelnost taky a to u NFSPS nehrozí ;)

20. Guest

Jinak k tomu prvnímu komentáři. Jestli si myslíš že arkádový ježdění je revoluce tak jsi buď hodně naivní nebo uplně blbej. Btw žánr arkády je jeden z nejstarších tak tu nemel něco o revoluci.

21. Guest

me osobne se libí víc NFS ale juiced 2 by nemusela bejt uplnej shit vyskousi obe

22. *WonDeR*

Nj skoda ze si si o te hre a jeho vyvoji nic neprecetl bohuzel se uz nema jednat o arkadu jako driv nybr simulace talze mas smulu ale nebudu to jako simulace na 150% ale tak na 80% toto vse

23. Guest

Hehe muj comp neutahne ani jednu hru takze to je jedno.... ale jakile ho koupim (3-4mesice) tak si spise stahnu oboje... Juiced me prekvapilo tim Driver DNA zato NSF:PS zase grafikou... no uvidime kdo z koho

24. Guest

To si děláš srandu nebo to myslíš vážně ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

25. Guest

Libi se mi oboji,ale na te sve kalkulacce co ji rikam PC si asi nezahraju ani jedno...:(

26. Organic.

jak si koupim novy PC tak se seberu ap ujdu si NFS koupit stahovgat hry nema smysl a rad podporim nekoho kdo se stve nekolik let s vyvojem

27. Guest

Ne kecam koupim obojí..... A az me to prestane bavit takto rozprodam...:-)

28. Guest

Jásná volba u mě! Juiced 2 ty hodně strácí na NFS. Tak že vůbec bych se nerozmýšlel a jasně NFS!!!

29. Guest

No nevim NFSPS vypada super ale v juiced2 sou zase realni tuning atd.. ale stejne NFS je nej...

30. Guest

byl tady komentář že Juiced má oproti ProStreet ilegální noční závody a PS jsou jenom okruhy... ale když si to tak vemeš tak Underground jedna i dva byly o nelegálních závodech :P no a pak ještě MostWanted a Carbon... a teď tohle.. zatim co Juiced je jedna a dva... a tim končí prozatim :)
    navíc když jsem hrál Juiced 1 na pc tak jsem nevěděl jestli se smát nebo brečet.. to bylo tak otřesný.. boože zlatý [frývérofky] :) možná že teď udělaly krok dopředu a bude to už za něco stát ale nikdy se to nemůže vyrovnat gigantu jakými jsou NFS.....
    peace

31. Guest

NEED FOOR SPEED VIPADA HUSTE

32. Guest

No tak asi je lepsi NFS (rozhodne je)...JUICED vsechno mi tam pripada takový uz vohrany !!! lepsi je NFS asi to bude husty :D

33. Guest

tam kde bude hummer ty to vyhrajou at juiced nebo nfs jindak ty halda plechu která tam jezdí mi nezajmá já chcu hummer :D

34. Guest

Jucied jsem videl sice je pravda ze to neni tak spatny ale na NFS to nema ja jsi ted myslim ze by to mohl byt pro street protoze je tam mnohem vic veci a zavodu a je to lepe graficky spracovatelny ((((jediny dily ktery jse mi nelybili byly : NFS MS a NFS Carbon))))

35. Guest

NFS: prostreet má lepší grafiku a jujce je podle mě jen carbon s lepší grafikou takže se těším na NFS: prostreet !!!

36. Guest

srovávat promo screeny?? xDDD počkejte až vyjdou ingame obrázky :-P

37. Guest

v tom 1. videu jsem čekal déšt střepů a částí káry ala Flatout2....tak nic no...

38. Guest

Mno, jelikož NFS: ProStreet je spíše takový návrat k NFS 2, což byl hned po NFS 5: Porsche Unleashed můj nejoblíbenější díl, tak jednoznačně NFS: ProStreet hrát budu.

A jelikož Juiced 2 mi spíše připomíná sérii NFS Underground, což byla série úplně pitomá, kterou jsem úplně ignoroval, tak Juiced 2 budu taktéž ignorovat.

39. Guest

Nfs je nej a juiced je taky nevim co, takže jsem pro NFS ProStreet

40. Guest

najlepsi need for speed bol jednoznacne undegrand potom sa to zacalo uberat do hrsieho most wanted a carbon na jedno kopyto dufam ze pro street bude lepsi a ocakavam nieco viac

41. Guest

no,tak určitě NFS:PS,ale zase něco novýho dá NFS a neco jinyho zase Juiced,tak newm xD....jinak pro marty~> kdo z(s) koho,tam muže být jak s,tak z....koukni se na pravopisný pravidla ČJ:D

42. Guest

NFS je podle me nejlepsi zavodni hra pac si kupuju kazdy dil v predobjednavce hlasuju pro NFS!!!!!!

43. dRiFTak_#

že Orbit má svůj náhradní PYTEL!!!

44. Guest

hele nfs4ever kdo s koho se ma psat kdo s koho neznas?? to je jedina vyjymka co mas z cestiny? :D jinak tesim se spis na nfsps

45. Guest

Rozhodne umna vyhrava juiced nad otrepanym NFS

46. Guest

Ja volím NFS ale v Juiced se mi líbí ten pohled s volantem, což v NFS chybí

47. Guest

pak už to pokazili a ted 5 posledních dílu vechno totalně stejná hra a prodavaji to za 1500 jsou to imbecili .... Juiced určitě lepší volba

48. kinderS.#wOrldiik_

jistě že NFS PS je očekávanější a vice propracovane, Juiced 2 HIN bude něco jako NFS Undeground 2 s menšímy vychytávky.

49. Guest

je pravda ze NFS ja klasika ale jestili tam nejsou poulicni zavody tak to ploste NE

50. Guest

vice me zaujal Pro Srteet

51. N!ght$@b3r

zase jedna velka opičárna

52. N!ght$@b3r

zase jedna velka opičárna

53. -chaotic-

Konečně to vypadá tak, že se série vyvíjí a né degraduje :o)
    3x Hurá :)

54. Guest

tak jako aj když bude NFS upná kravina tak stejnak nemá šanci byt horší než Juiced.......je to mnohem víc komerční hra a lidé se pro to do obchodu pohrnou aj kdyby to bylo jenom demo.....za to Juiced si spíš stáhnou z netu až je Pro Street omrzí

55. Guest

No.. podle mě byl nejlepší díl NfS Underground 2 hlavně pro ty co maj rádi Tuning jako já. NfS:MW byla celkem dobře propracovaná, ale nějak mě nenatchla. NfS:C sem si koupil k vůli tuningu, přece tam byly nějaký ty vychytávky o proti U2, ale prostě ty nový díly nemaj na klasiku U2 ;) . A ohledně volby J2 vs NfS:PS je jednoznáčná NfS páč sem hrál Juiced 1 na PS2 a nic moc žádná svoboda, malovaná grafika a docela složité ovládání. PRO TO NFS 4EVER :-*

56. Guest

na NFS se tesim vic nez na Juiced i kdyz taky neni spatny

57. Praja`

volil bych spiš NFS

58. Praja`

v Juiced 2 sou celkem dobry kočky ale tam grfika?!...nic moc

59. Guest

...jak můžou v těch trailerech jezdit takový lamy :D

60. Rada9111

ta grafika u juiced se mi ani trochu nelíbí. je to jako hry tak 2-3 roky staré.

61. Guest

NFS je nejjjjj........

62. Guest

sem měl jedničku a hrál sem ju jak malej kluk 2 měsice a porad me bavila ale carbon byla celkem nuda a za 14 dni sem ho prosel

63. NotToday

Juicet hrůza

64. Guest

jujced je mrte nice a le na ovladani nic moc to spis NFS ale v juced je vic moznosti v tuneni ;-)
    tak ze juiced jasne vitezi!!!!!

65. Guest

Když je tady tolik kladnych ohlasu na NFS proč se nejezdi na GP?

66. No_nick:P

Sice uz to nebude ilegalne ale to vubec nevadi furt to ma do realnosti blize nez juiced 2 takze jednoznacne NFS :)

67. Guest

nwm jaky oboje a je to

68. Guest

nfs most wanted je nejlepsi dil pro stryt je takovi divny

69. Baady

docela masakr hra

70. Guest

Nevím co tu řešíte,lidi co jezdí zavodní hry budou stejně hrát obě hry protože jich tolik není takže děte někam.....a těch dobrejch je opravdu máálo.A uvidíme jak to dopadne až to bude grafika ,náročnost ...

71. Impatko

:D:D:D:D:D

72. Guest

Nevím co tu všichni řešíte. Juiced 2 je jenom trochu vylepseny Underground 2 a ten NfS: Pro Street. To je revoluce. A ta grafika. Vítězem je jasně NfS.

73. Guest

NFS určitě Juiced převálcujou, ale podle mě to neva, Juiced bude holt taky pecka

74. Guest

Konečně když se pořádně vysekáš tak se to auto vypadá že je po havárii ne jako v předchozích dílech :-) vypadá to skvěle aspon trochu real :-) ...

75. Guest

sem fanoušek nfs ale tyto nove se mi moc nelibi

76. Guest

vy jen porovnavate grafiku ... skuste porovnavat hratelnost dmnti ! nechapu lidi jak muzou porovnavat jen a jen grafiku... Juiced sem nevyskousel, tez to muze byt good, nektery lide tu cpou ze Juiced je blba hra i kdyz ji nevyskouseli ... asi tak

77. Guest

nfs jde nahoru most wanted byli lepsi nezli carbon take byli od jine vyvojarske komunity a tak i prostreet bude trhak !! ! a co se tyce juiced ???? ..............je to jak nfsu2 takovy jejich start ale nfs ma jasnou vyhru uz jen kvuli serii ktera se tahne leta a porad nabizeji postupne veskere varianty zavodu pri inspiraci rychle a zbesile coz je fajn hra tak lepe vtahne hrace svym velkym sortimentem moznosti configurovat sve mazlicky od gum az po lak. s4h0aw2n_hypnotix

78. Guest

tak to si asi ani jednu z her na mym prumernym kompu nezahraju xD mam sitozniho kompa ale pred rokem to jeste bylo zihadlo :(

79. Guest

Juiced 2 je na ... urcite NFS:Pro StreeT,:DDDD

80. Guest

NFS Carbon viac som od neho cakal
    NFS Most Wanted celkom faj
    NFS Underground 2 naj NFS
    NFS Underground1 na tie casy super hra
    NFS Pro Street TO BUDE NAJ TRHAK VSETKYCH SERII NFS :D

81. Guest

pre tych kry mali radi ked najeb*li do steni anic sa im nestalo tak ok ale toto NFS Pro street je pre takychc ktory chcu trochu real no priznajte to :D

82. Guest

Tak ja si myslim,ze tyto obe hry budou skvele!Kazda ma neco sveho.. a je v necem rozlisna.. Ja osobne se ale stejne vice strasne tesim na NFS Pro Street....

83. Guest

Konecne prvky poskozeni, jen mi ale pripada ubohy ve 250km/h ztratit kridlo naraznik a blatnik ale karoserie nedoznala zadne jine deformace..... tak snad to byl jen nejakej vykrik do tmy, protoze v tom pripade si tento prvek muzou EA odpustit, v jejich podani je to skok do neznama!

84. ^1{Bratr_^7sokol}_^2S^1icarius

5 řada tuningu je moc nechápu že se NFS neponučlo z crbonu. Čekal jsem něco good s normálníma zavodníma autama ,jako třeba NFS porsche2000 ,tobylo na tu dobu good.

85. Guest

JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

86. Guest

vy jste teda zabijaci by mne zajimalo jestli nekdy nekdo z EA jel v zivote autom jinac nez jako spolujezdec , je sice paradni ze maj sofera ale to co jsem vydel z videa :-D no ... tyhle lidi fakt nevidely volant u atuo ,je mi jich lito ... i jejich her ... a hlavne lidi kteri to hrajou protze je to moc KRUTY ... sice je fajn vyrtualni rychlost 194586546545646 KM/H do kopce ale neni nad skoda 125LS s pohonem na prdel :-D bych je prebrousil i kdyby jeli s V8 6litrech jestli ridej tak jako je to video ze hry :-D ...
    BTW - EA si NESMI DOVOLIT NAZAZVAT JEJICH HRU REVOLUCNI PROTOZE TO NENI ANI Z + DESETIMILIONTINY PRAVDA ... JE TO ARKADA JAK SFINE BUDE A BYLA ... PROMINTE MI TO PARANI ALE JE TO PRAVDA , JDI DO AUTO SKOLY A NEBO SI PROSTE PUCTE AUTO ... PAK MNE POCHOPITE DO TY DOBY NEZ ZACNETE JEZDIT TAK SI ODPUSTE JAKE KOLIV POZNAMKY .

87. Guest

ja teda sázim na 100% na NFS ,Juiced proste nemaj sanci NFS jsou proste neostřílení veteráni...

88. Guest

pro koho ako , kazdy ma svoje , to je ako cisco verzus apple , ( apple fone sa nevie napojit na cisco rozbocovace ) ... kazdy hlada vinu niekde inde ... nekdo v iphone , nekdo v rozbocovacoch ,
    a tu je to tak , komu sa viac paci styl hry , napr srs , totalne nanic hra , nekomu sa to pacilo ( mne ne ) a tu je to tak , prostreet je neco uplne ine akoo jujiced 2 , takze by raci neporovnaval ,
    a ako ten dmnt v trainery na prostreet mohol jazdit na sipkach ? na juiced 2 tam nebolo as tak vela stop po jazdeni klavesnicou , lebo to neni uplne ze in game , zostrihane a tak .... ale aj to urcite je , na momoracing , alebo g25 nic nema ...

89. Guest

NFS:PS mě zklamalo tím že si už nezajezdím po městě a nevrazím do pár poldů ale na druhou stranu mě potěšilo tím že auto můžete zničit a ne jenom poškrábat lak jako v Carbonu
    Juiced sem nikdy nehrál takže nemůžu posoudit ani Juiced 2 ale je fakt že graficky to není žádný zázrak ale věřím že to vývojáři nahradily něčím jiným

90. Guest

Podle me jsou nfs prehnany!!! Juiced 2 vypadaj lip

91. Guest

no neni zadny s tech dvou spatny ale realisticteji a lip vypada Need for speed PROSTREET

92. Guest

prehnany je prave ze juiced 2

93. Guest

need for speed uderground 1 nic moc 2 ka byla lepsi, most wanted jsou dost dobry lepsi nez karbony a need for speed prostreet bude nejlepsi

94. Guest

nfs jinak to ani nemuze bejt

95. Guest

kejmo, jak jsem psal - je to nfs revoluce, protoze je implantovan model poskozeni vetsiho rozsahu a hlavne uz to nevypada tak stupidne jako undergroundy. samozrejme nemuzes brat to slovo revoluce doslova, to bys byl poradnej jelen. navic ja nejsem zadny fanda arkad, to vubec. jen jsem vyrostl na prvnich nfskach az do porsche a z dalsich dilu jsem div mrtvici nedostal. takze fandim jakemukoliv naznaku priblizvani se zpet porschakum, ktere byly nejlepsim dilem. a tech priblizeni je dost. destrukce, jizda ve dne, ne jen stupidni okruhy ve mestech, zlepseny jizdni model atd.

96. Guest

nfs win ale cod2 lepší

97. Guest

Simulace neni ani jedna hra simulace muze byt mozna tak test drive !!!
    A navic je to furt dokola ..... zavody ....a zase zavody

98. M][da

Určitě si stáhnu oboje :D

99. Guest

NFS Pro street je lepsí jak graficky tak realně

100. Guest

Podle me jen NFS Nejlepsi!!!

101. Guest

Ja bych volil NFS protože -juiced vypada jakNFS:U1 ty detaily atd fakt v tom vede NFS prostreet

102. Guest

na 100% nfs i kdyz to juiced je taky supa

103. kuk:)

Lepsi hratelnost graficky priblizne stejny ale sel bych spis do NFS

104. Guest

no od jak ziva jezdim jen NFS ale tan JUICED vypada dobra takze JUICED do to ho !!!!!!!!!!!!!!

105. Guest

Nejvic me dostavaj hlasky uz si nebudu moct vrazit do zadnych poldu, chybi mi nitro, uz se neprojedu po meste jako predtim apd......... TY VOLE.... pred tydnem sme meli LANKU, prisel typek co porad hral MW, tak nejak sem se ho zeptal proc to hraje co se mu an tom libi, a on, muzu se projet v nadupanych karach, trosku sem se pousmal a rekl, ty opravdu veris ze takhle jezdi auta co proskakujou skrz benzinku a kolonu aut, vsude sama zare, NITRO jako kdyz startuje raketa, HOLY FCKING STAR WARS vidis hovno nicis vsechno, teda nenicics jen policajty......... MNO JEstli ej tohle zavodni hra tak pod na me zboku a ty z leva. nocomment... EA sou mimo. uplne mimo misu.. Auta se nechovaji vubec jako auta... zmenu podvozku vubec nepoznas na jizdnich vlastnostech, poznas to jen tak ze ve 250 zatacis jako v 50ti jinak nic :D PROSTE LOL.... proto vubec nepochybuju o tom ze proshit bude lepsi, nemaj vubec zkusenosti nevi o cem to je... kdyz chtejk delat hru o prestiz o nejakych dovednostech tak kurva musi byt co ovladat .... EA sazi na tyto prvky, topspeeed steering akcelerace a brzdy!!! Proste lol tyhle 4 promenne jsou zakladni atribu v techto hrach, aneb SILNE NEDOSTAcujici pro zavodeni... pojizdne krabice, staci smazat texturu a je z toho starwars.... vznasedla.... proshit bude stejnej, poskozeni je nedostatecne, pri 250kmh karambolu an strechu odletel naraznik a zadni kridlo LOL..... vsichni budou zas jezdit sipka dopredu mezernik a podme!!! Juiced ma aspon podrobnejsi skladbu auta a je tam vice fyzikalnich prvku, jako arkadu to povazuju na mnohonasobvne lepsi urovni.,... urcite vyhraje Juiced2

106. Trejtyz

kdy to vide

107. Guest

Juiced 2 jsem vyhral v souteži v abc ze 3 lidi jsem byl 3. JE to lepsi pro mne nes NFS Pro street

108. Guest

Juiced 2 jsem vyhral v souteži v abc ze 3 lidi jsem byl 3. JE to lepsi pro mne nes NFS Pro street

109. Guest

Podle me je lepsi juiced,akorat neni tak slavny.

110. JACKY1

si myslím, že lepší jsou NFS

Copyright © 2018 Allstar Group s.r.o