Je to téměř neuvěřitelné, ovšem na pulty herních obchodů se nezadržitelně valí další díl z nekonečné ságy Need for Speed. Konkrétněji se jedná již o jedenáctý díl, jenž chystá celou řadu radikálních řezů. Má mnohem více přiblížit realitě, má být mnohem více vážný a dokonce i nebezpečný. Na straně druhé stojí relativní nováček na poli závodních arkád – Juiced. Svoji kariéru začal více jak před dvěma roky a nedopadl nikterak špatně. Mělo se jednat o dalšího tuningového krále, jenž by vnesl do nadvlády „Needů“ trochu jiného vzduchu. Nicméně úkol to byl nad jeho síly. Na výbornou hodnocený Undeground 2 válcoval vše, co se dalo, a tak se Juiced musel spokojit s nálepkou „neurazí a nenadchne“. Nyní však bude odstartován další závod. Očekává se dravé kvílení pneumatik, poněvadž jak EA, tak THQ dali do vývoje maximum svých sil. Pro hráče to znamená jediné: Juiced 2: Hot Import Nights anebo Need For Speed ProStreet?
Obrázky jsou v celém článku řazeny jako Juiced 2 – NFS ProStreet.
Pouze pro přehled, průměrně si Juiced odnášelo z recenzí zhruba 67%, načež obecně pro veškeré díly Need For Speed to bylo nejčastěji kolem 80%. Statisticky a hlavně z pohledu zkušeností má tedy navrch EA, zvláště když se připočtou změny, jenž na nás čekají. Pro mediální známost Juiced 2 hovoří hlavně podtitul Hot Import Nights, což je v USA existující tuningová noční akce, kterou mimo jiné doprovází samozřejmě i závody, a ty nás zajímají nejvíce. Pravda, některé jedince mohou interesovat i jiné záležitosti, třeba natřásající se sličné děvy na traileru, ovšem to by bylo diametrálně odlišně zaměřené téma.
Když se poohlédneme do bližší historie Need For Speed, jedním z hlavním motivů je ilegalita závodů a bláznívé honičky. Možná to bude šok, avšak v ProStreet bude vše alespoň z legislativní stránky čisté jako lilie. Žádná policie, žádné pokuty, dokonce ani žádné vězení. Děj hry se přenese do legálních kolejí, kde se po celém světě pořádají oficiálně známé závody. Sice již nebudou otevřená města a jistý pocit volnosti, avšak objeví se jasně vymezené trati (samozřejmě s mnoha zkratkami) a hlavně, nebudete se muset znepokojovat provozem. Leč se jedná o poměrně velkou změnu, průzkum trhu zdá se udělal své. U Juiced 2 se také setkáme se zcela legálními závody, do nichž se ve skutečných Hot Import Nights může zapojit i veřejnost, a to doslova za pár desítek dolarů.
Zajímavější nůžky mezi hrami se rozevírají ve spojení se způsobem závodění. Zatímco v ProStreet čeká na hráče víceméně totéž jako dříve, u Juiced 2 může očekávat slibnější hračičky. Budete-li chtít závodit v ProStreet, vyberete si prostě lokaci a vydáte se závodit. Celkově se jedná o čtyři tratě (samozřejmě jiného druhu), přičemž celkový vítěz bude muset dosáhnout co nejlepších výsledků ve všech disciplínách. Mimo klasického Driftu se objevuje i obligátní závod na několik kol a dále Drag. Jednou z novinek bude Speed Challenge. Jedná se o soutěž, kdo ze svého miláčka dokáže v jistém bodě trati vytáhnout co největší rychlost. Trať v tomto případě bude samozřejmě víceméně bez prudkých zatáček. Mezi vyzdvihované záležitosti ProStreetu patří i dým od kol právě Driftujícího auta. Většina zahraničních novinářů si tuto záležitost velmi vychvalovala – zvláště z grafického a technického hlediska. Bude to mít samozřejmě o to větší využití, když bude driftovat na jedné trati více oponentů. Při představě i pěti vozů se nabízejí dostatečně dramatické scénáře, zvláště když budete získávat bonusové body za hazardně blízké driftování po boku jiných vozidel. Holt risk je zisk.
Jistě vás již napadla otázka, jak to jen bude s automobily. Na každý závod se totiž hodí jiný typ. Zatímco někdo preferuje těžší kousek u driftu, na Speed Challenge to nebude optimální volba – k dispozici by měly být i supersporty. Tyto nepříjemnosti by měly zajišťovat blueprints, což jsou uložené konfigurace vašich vozů. Jedná se v podstatě o jisté vámi vyladěné modifikace vozů, jež poté libovolně aplikujete dle požadavků trati. Jedná se jistě o výborný vylepšovák, a to zvláště pro jedince, kteří nechtějí strávit desítky minut nad věčným laděním. A nyní pro mnohé infarktová záležitost. V ProStreet bude díky(žel)bohu možné zcela rozsekat vaši vypiplanou jezdící výkladní skříň. A pozor, nebude to pouze poškození kosmetické, nýbrž pokud budete narážet až příliš, jednoduše pro vás závod končí. Tímto se tedy otevírá prostor pro nové problémy, které nebude zrovna příliš levné řešit. Aneb kdo z řidičů kupuje rád celý nový motor, že? Za výhry v závodech získáváte samozřejmě finanční odměny, nicméně pokud budete velice úspěšní, můžete si třeba zajet sólo s některým z nejlepších závodníků, a tak se dostat k odměnám, jež nemají ani v obchodech pod pultem.
V porovnání bude mít Juiced 2 pouze dva módy (plus jejich mírné modifikace), avšak trochu více aktivit navrch. Zde na hráče čeká Drift a notoricky známý závod na několik kol. Nutno říci, že v Driftu můžete získávat bonusové kredity, a to za průjezdy blízko ohraničení trati. Odměnou jsou v obou případech finanční prostředky, za něž si nakupujete nové díly anebo auta. Vydělávat se dá i pomocí sázení v závodech, což je sice trochu „šméčko“, nicméně na druhou stranu jistě zpestření. Milou záležitostí, zvláště pro piráty silnic, bude zastrašování soupeřů, kdy se můžete úmyslně projíždět až nebezpečně blízko nich. Ti jsou poté samozřejmě mírně submisivní a tolik na vás netlačí.
Společným znakem Juiced 2 a NFS: ProStreetu, i když jich je mnohem více, je tuning vašich automobilů. Nerad bych zde zabředl do nudných čísel, kolik částí aut je možné obměňovat a v jakém počtu. Důležité spíše je, že v ProStreetu na vás čeká aerodynamický tunel, díky kterému zjistíte, jaké kapoty a různé vizuální doplňky mají vliv na odpor vzduchu. To je později velmi důležité pro samotný výkon, tedy i pro vaše výsledky. V ProStreet existují i tzv. asistenti, jež dovolují hráči užít si arkádovosti. Pokud ovšem chcete jezdit více na vlastní triko, existuje možnost asistenty vypnout, tím pádem se přiblížíte o něco více simulátorům. K dispozici budou u NFS i arkádové balíčky, což jsou předdefinované tuningové sestavy.
Za co Juiced 2 patří obdiv, je featurka Driver DNA. Jedná se o váš vlastní jízdní profil, jež bude ke stažení na internetu – prý by se měly objevit i Driver DNA známých osobností. Využití to vše bude mít význam hlavně u online soubojů, poněvadž pokud se na vás bude chtít oponent připravit, shlédne váš Driver DNA, tímto se mu odhalí váš styl, vaše chyby, ale i místa, kde brzdíte atd… Díky tomuto budou ostatně i veškeré sázky v online hraní opodstatněné a průhledné. Po internetu kolují i zmínky o tom, že za vsazené peníze budete moci kupovat nitro pro vašeho favorita závodu. Osobně mi ovšem není příliš jasné, jak to bude koncepčně zvládnuté. Napadá mne pouze jisté procentuelní zastoupení dotací jednotlivým závodníkům.
Výše avizované alespoň v hrubém přehledu ukázalo hlavní rysy každé z her. Série NFS má na své straně obrovskou hráčskou základnu, jež se po Carbonu nejspíše ještě o něco rozšířila. Juiced 2 má dále tu nevýhodu, že i když bude lepší nežli ProStreet, setrvačnost zákazníků a jakási věrnost značce ihned nezaručí mediální humbuk a prodejní rekordy. Na druhou stranu věřím zkušenému a v poslední době velmi sílícímu THQ, že nenechá slibně vyhlížející sérii zapadnout. Tento souboj by mohl donutit jak EA, tak později THQ k mnohem více inovacím, z čehož bude těžit pouze a jen hráč. Oba tituly se chystají jak PC, tak na Xbox360 a PS3. Need for Speed ProStreet se začne prodávat koncem října, Juiced 2: Hot Import Nights koncem září. Pokud vás zajímá více informaci o obou hrách, přečtěte si naše preview (NFS ProStreet a Juiced 2). Každá z her má něco do sebe, která z her bude ve finále lepší se dozvíme již brzy!
jasne ze NFS. sice jsem odpurcem poslednich dilu, ale pro street vypada jako revoluce. na pomery tech poslednich dilu samozrejme. Juiced je tak na urovni ubohych undergroundu. takze asi tak...
ja se tesim na oboje ale pockam si na finalni vferze co ze slibu bude nakonec pravda
Myslim ze obe hry budou good ale nebudu kupovat ani jednu :D S Juiced nemyam zkusenosti moc akorat jsem hral jednicky u kamose na xboxu a docela good... Byli jako NFSMW bez poldu v dobe kdy frcelo NFSU2 takze pohoda... Juiced 2 nevim jestli bude lepsi nez NFSPS... Uvidime :D
enfee s nama vyjebal docela :D
Juiced mi připada takovy jednoduchý(graficky) o proti konkurenci. NFS je klasika :) spiš se tedy těším na to pro street :)
Je jasný, že nfska rozválcují Juiced. Juiced tu nemá vůbec co dělat. Jak po hratelné stránce, tak i grafické ( graficky je tak na úrovni NFS :HP2 :D ) jinak k tomu prvnímu komentáři, kdo z koho se píše se Z :D
Juiced mi připada takovy jednoduchý(graficky) o proti konkurenci. NFS je klasika :) spiš se tedy těším na to pro street :)
pardon za spam :) zasek se mi tenter
je jasny ze NFS:PS maj grafiku fakt promaknoutou je taky videt ze vyuzili moznosti co directx10 nabizí oproti tomu má zase fyziku tak nastavenou aby to zvládli i děti NAOPAK Juiced2 ma fyziku podle vsech lidi (krome lam a tech co jsou u EA) fyziku blize realu
a jeste k tomu vsemu NFS:PS to jsou závodní okruhy atd konec ilegálních nočních závodu zato Juiced se drží klasiku
no nevim kdo S koho!! bude to zajimavej boj
PS: kdo S koho je vyjimka ty "Z" :)
ten ctvrtej obrazek NFS....nadherne promakany...ty kola...to je kraasa...uz se tesim na paleni :D
Uroven juicedu od posledniho dilu velice vztoupla, ale oproti grafickemu zpracovani NFS je juiced jeste v plenkach. Juiced ma kreslenejsi grafiku, a toho samozrejme vyuzily EA, takze se mi zda ze tento souboj je jednoznacny.(uz pred par mesicmi jsem cetl ze NFS ma byt nova generace hrani zavodnich her)(new engine)!
Jeste co se tyce ovladatelnosti bylo juiced minimalne o dve tridy nize nez stavajini NFS(MW)
(obě hry, uz pomalu upistily od tunningu, ted de hlavne o to, dojed do cile cely.)
bude NFS:PS tak mizerně optimalizovaný jako předchozí díly, tak si to moc lidí z nás nezahraje.
Juiced sice graficky není na špici, ani HUD nevypadá nějak extra pěkně, ovšem NFS ztratily moji důvěru, a Juiced určitě vyzkouším.
nejhezčí auto z tehle screenu graficky je to nádherný EVO je akt úžasný nemyslíte jak graficky tak i tak............:D
x
ja bych řek že je to oboji skoro nastejno ale juiced udelal pokrok ale stejne jsem vzdy a budu pro need for speed :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To bude super hra to chci mít hnet!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nevím jestli se mi to zdá ale dají se už rozbíjet auta ? jestli jo tak to je PARDÁDA !
Já teda radši NFS, nepopírám kvality Juiced 2, ale mně se nelíbí to jejich blikání těch značek a kdo ví čeho ještě dole uprostřed obrazovky....a je to takové jakože moc křiklavě barevné:) krom toho se těším na rozmlácení aut:)
juiced se mi nikdy nelibilo tak jak NFS :-) ale sve zastance to ma ze :--)
Grafika u J2 je příšerná,navíc ovladatelnost taky a to u NFSPS nehrozí ;)
Jinak k tomu prvnímu komentáři. Jestli si myslíš že arkádový ježdění je revoluce tak jsi buď hodně naivní nebo uplně blbej. Btw žánr arkády je jeden z nejstarších tak tu nemel něco o revoluci.
me osobne se libí víc NFS ale juiced 2 by nemusela bejt uplnej shit vyskousi obe
Nj skoda ze si si o te hre a jeho vyvoji nic neprecetl bohuzel se uz nema jednat o arkadu jako driv nybr simulace talze mas smulu ale nebudu to jako simulace na 150% ale tak na 80% toto vse
Hehe muj comp neutahne ani jednu hru takze to je jedno.... ale jakile ho koupim (3-4mesice) tak si spise stahnu oboje... Juiced me prekvapilo tim Driver DNA zato NSF:PS zase grafikou... no uvidime kdo z koho
To si děláš srandu nebo to myslíš vážně ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Libi se mi oboji,ale na te sve kalkulacce co ji rikam PC si asi nezahraju ani jedno...:(
jak si koupim novy PC tak se seberu ap ujdu si NFS koupit stahovgat hry nema smysl a rad podporim nekoho kdo se stve nekolik let s vyvojem
Ne kecam koupim obojí..... A az me to prestane bavit takto rozprodam...:-)
Jásná volba u mě! Juiced 2 ty hodně strácí na NFS. Tak že vůbec bych se nerozmýšlel a jasně NFS!!!
No nevim NFSPS vypada super ale v juiced2 sou zase realni tuning atd.. ale stejne NFS je nej...
byl tady komentář že Juiced má oproti ProStreet ilegální noční závody a PS jsou jenom okruhy... ale když si to tak vemeš tak Underground jedna i dva byly o nelegálních závodech :P no a pak ještě MostWanted a Carbon... a teď tohle.. zatim co Juiced je jedna a dva... a tim končí prozatim :)
navíc když jsem hrál Juiced 1 na pc tak jsem nevěděl jestli se smát nebo brečet.. to bylo tak otřesný.. boože zlatý [frývérofky] :) možná že teď udělaly krok dopředu a bude to už za něco stát ale nikdy se to nemůže vyrovnat gigantu jakými jsou NFS.....
peace
NEED FOOR SPEED VIPADA HUSTE
No tak asi je lepsi NFS (rozhodne je)...JUICED vsechno mi tam pripada takový uz vohrany !!! lepsi je NFS asi to bude husty :D
tam kde bude hummer ty to vyhrajou at juiced nebo nfs jindak ty halda plechu která tam jezdí mi nezajmá já chcu hummer :D
dd
.
Jucied jsem videl sice je pravda ze to neni tak spatny ale na NFS to nema ja jsi ted myslim ze by to mohl byt pro street protoze je tam mnohem vic veci a zavodu a je to lepe graficky spracovatelny ((((jediny dily ktery jse mi nelybili byly : NFS MS a NFS Carbon))))
NFS: prostreet má lepší grafiku a jujce je podle mě jen carbon s lepší grafikou takže se těším na NFS: prostreet !!!
srovávat promo screeny?? xDDD počkejte až vyjdou ingame obrázky :-P
v tom 1. videu jsem čekal déšt střepů a částí káry ala Flatout2....tak nic no...
Mno, jelikož NFS: ProStreet je spíše takový návrat k NFS 2, což byl hned po NFS 5: Porsche Unleashed můj nejoblíbenější díl, tak jednoznačně NFS: ProStreet hrát budu.
A jelikož Juiced 2 mi spíše připomíná sérii NFS Underground, což byla série úplně pitomá, kterou jsem úplně ignoroval, tak Juiced 2 budu taktéž ignorovat.
Nfs je nej a juiced je taky nevim co, takže jsem pro NFS ProStreet
najlepsi need for speed bol jednoznacne undegrand potom sa to zacalo uberat do hrsieho most wanted a carbon na jedno kopyto dufam ze pro street bude lepsi a ocakavam nieco viac
no,tak určitě NFS:PS,ale zase něco novýho dá NFS a neco jinyho zase Juiced,tak newm xD....jinak pro marty~> kdo z(s) koho,tam muže být jak s,tak z....koukni se na pravopisný pravidla ČJ:D
NFS je podle me nejlepsi zavodni hra pac si kupuju kazdy dil v predobjednavce hlasuju pro NFS!!!!!!
že Orbit má svůj náhradní PYTEL!!!
hele nfs4ever kdo s koho se ma psat kdo s koho neznas?? to je jedina vyjymka co mas z cestiny? :D jinak tesim se spis na nfsps
Rozhodne umna vyhrava juiced nad otrepanym NFS
Ja volím NFS ale v Juiced se mi líbí ten pohled s volantem, což v NFS chybí
pak už to pokazili a ted 5 posledních dílu vechno totalně stejná hra a prodavaji to za 1500 jsou to imbecili .... Juiced určitě lepší volba
jistě že NFS PS je očekávanější a vice propracovane, Juiced 2 HIN bude něco jako NFS Undeground 2 s menšímy vychytávky.
je pravda ze NFS ja klasika ale jestili tam nejsou poulicni zavody tak to ploste NE
vice me zaujal Pro Srteet
zase jedna velka opičárna
zase jedna velka opičárna
Konečně to vypadá tak, že se série vyvíjí a né degraduje :o)
3x Hurá :)
tak jako aj když bude NFS upná kravina tak stejnak nemá šanci byt horší než Juiced.......je to mnohem víc komerční hra a lidé se pro to do obchodu pohrnou aj kdyby to bylo jenom demo.....za to Juiced si spíš stáhnou z netu až je Pro Street omrzí
No.. podle mě byl nejlepší díl NfS Underground 2 hlavně pro ty co maj rádi Tuning jako já. NfS:MW byla celkem dobře propracovaná, ale nějak mě nenatchla. NfS:C sem si koupil k vůli tuningu, přece tam byly nějaký ty vychytávky o proti U2, ale prostě ty nový díly nemaj na klasiku U2 ;) . A ohledně volby J2 vs NfS:PS je jednoznáčná NfS páč sem hrál Juiced 1 na PS2 a nic moc žádná svoboda, malovaná grafika a docela složité ovládání. PRO TO NFS 4EVER :-*
na NFS se tesim vic nez na Juiced i kdyz taky neni spatny
volil bych spiš NFS
v Juiced 2 sou celkem dobry kočky ale tam grfika?!...nic moc
...jak můžou v těch trailerech jezdit takový lamy :D
ta grafika u juiced se mi ani trochu nelíbí. je to jako hry tak 2-3 roky staré.
NFS je nejjjjj........
sem měl jedničku a hrál sem ju jak malej kluk 2 měsice a porad me bavila ale carbon byla celkem nuda a za 14 dni sem ho prosel
Juicet hrůza
jujced je mrte nice a le na ovladani nic moc to spis NFS ale v juced je vic moznosti v tuneni ;-)
tak ze juiced jasne vitezi!!!!!
Když je tady tolik kladnych ohlasu na NFS proč se nejezdi na GP?
Sice uz to nebude ilegalne ale to vubec nevadi furt to ma do realnosti blize nez juiced 2 takze jednoznacne NFS :)
nwm jaky oboje a je to
nfs most wanted je nejlepsi dil pro stryt je takovi divny
docela masakr hra
Nevím co tu řešíte,lidi co jezdí zavodní hry budou stejně hrát obě hry protože jich tolik není takže děte někam.....a těch dobrejch je opravdu máálo.A uvidíme jak to dopadne až to bude grafika ,náročnost ...
:D:D:D:D:D
Nevím co tu všichni řešíte. Juiced 2 je jenom trochu vylepseny Underground 2 a ten NfS: Pro Street. To je revoluce. A ta grafika. Vítězem je jasně NfS.
NFS určitě Juiced převálcujou, ale podle mě to neva, Juiced bude holt taky pecka
njn
Konečně když se pořádně vysekáš tak se to auto vypadá že je po havárii ne jako v předchozích dílech :-) vypadá to skvěle aspon trochu real :-) ...
sem fanoušek nfs ale tyto nove se mi moc nelibi
vy jen porovnavate grafiku ... skuste porovnavat hratelnost dmnti ! nechapu lidi jak muzou porovnavat jen a jen grafiku... Juiced sem nevyskousel, tez to muze byt good, nektery lide tu cpou ze Juiced je blba hra i kdyz ji nevyskouseli ... asi tak
nfs jde nahoru most wanted byli lepsi nezli carbon take byli od jine vyvojarske komunity a tak i prostreet bude trhak !! ! a co se tyce juiced ???? ..............je to jak nfsu2 takovy jejich start ale nfs ma jasnou vyhru uz jen kvuli serii ktera se tahne leta a porad nabizeji postupne veskere varianty zavodu pri inspiraci rychle a zbesile coz je fajn hra tak lepe vtahne hrace svym velkym sortimentem moznosti configurovat sve mazlicky od gum az po lak. s4h0aw2n_hypnotix
tak to si asi ani jednu z her na mym prumernym kompu nezahraju xD mam sitozniho kompa ale pred rokem to jeste bylo zihadlo :(
Juiced 2 je na ... urcite NFS:Pro StreeT,:DDDD
NFS Carbon viac som od neho cakal
NFS Most Wanted celkom faj
NFS Underground 2 naj NFS
NFS Underground1 na tie casy super hra
NFS Pro Street TO BUDE NAJ TRHAK VSETKYCH SERII NFS :D
pre tych kry mali radi ked najeb*li do steni anic sa im nestalo tak ok ale toto NFS Pro street je pre takychc ktory chcu trochu real no priznajte to :D
Tak ja si myslim,ze tyto obe hry budou skvele!Kazda ma neco sveho.. a je v necem rozlisna.. Ja osobne se ale stejne vice strasne tesim na NFS Pro Street....
Konecne prvky poskozeni, jen mi ale pripada ubohy ve 250km/h ztratit kridlo naraznik a blatnik ale karoserie nedoznala zadne jine deformace..... tak snad to byl jen nejakej vykrik do tmy, protoze v tom pripade si tento prvek muzou EA odpustit, v jejich podani je to skok do neznama!
5 řada tuningu je moc nechápu že se NFS neponučlo z crbonu. Čekal jsem něco good s normálníma zavodníma autama ,jako třeba NFS porsche2000 ,tobylo na tu dobu good.
JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!JUICED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vy jste teda zabijaci by mne zajimalo jestli nekdy nekdo z EA jel v zivote autom jinac nez jako spolujezdec , je sice paradni ze maj sofera ale to co jsem vydel z videa :-D no ... tyhle lidi fakt nevidely volant u atuo ,je mi jich lito ... i jejich her ... a hlavne lidi kteri to hrajou protze je to moc KRUTY ... sice je fajn vyrtualni rychlost 194586546545646 KM/H do kopce ale neni nad skoda 125LS s pohonem na prdel :-D bych je prebrousil i kdyby jeli s V8 6litrech jestli ridej tak jako je to video ze hry :-D ...
BTW - EA si NESMI DOVOLIT NAZAZVAT JEJICH HRU REVOLUCNI PROTOZE TO NENI ANI Z + DESETIMILIONTINY PRAVDA ... JE TO ARKADA JAK SFINE BUDE A BYLA ... PROMINTE MI TO PARANI ALE JE TO PRAVDA , JDI DO AUTO SKOLY A NEBO SI PROSTE PUCTE AUTO ... PAK MNE POCHOPITE DO TY DOBY NEZ ZACNETE JEZDIT TAK SI ODPUSTE JAKE KOLIV POZNAMKY .
ja teda sázim na 100% na NFS ,Juiced proste nemaj sanci NFS jsou proste neostřílení veteráni...
pro koho ako , kazdy ma svoje , to je ako cisco verzus apple , ( apple fone sa nevie napojit na cisco rozbocovace ) ... kazdy hlada vinu niekde inde ... nekdo v iphone , nekdo v rozbocovacoch ,
a tu je to tak , komu sa viac paci styl hry , napr srs , totalne nanic hra , nekomu sa to pacilo ( mne ne ) a tu je to tak , prostreet je neco uplne ine akoo jujiced 2 , takze by raci neporovnaval ,
a ako ten dmnt v trainery na prostreet mohol jazdit na sipkach ? na juiced 2 tam nebolo as tak vela stop po jazdeni klavesnicou , lebo to neni uplne ze in game , zostrihane a tak .... ale aj to urcite je , na momoracing , alebo g25 nic nema ...
NFS:PS mě zklamalo tím že si už nezajezdím po městě a nevrazím do pár poldů ale na druhou stranu mě potěšilo tím že auto můžete zničit a ne jenom poškrábat lak jako v Carbonu
Juiced sem nikdy nehrál takže nemůžu posoudit ani Juiced 2 ale je fakt že graficky to není žádný zázrak ale věřím že to vývojáři nahradily něčím jiným
Podle me jsou nfs prehnany!!! Juiced 2 vypadaj lip
no neni zadny s tech dvou spatny ale realisticteji a lip vypada Need for speed PROSTREET
prehnany je prave ze juiced 2
need for speed uderground 1 nic moc 2 ka byla lepsi, most wanted jsou dost dobry lepsi nez karbony a need for speed prostreet bude nejlepsi
nfs jinak to ani nemuze bejt
kejmo, jak jsem psal - je to nfs revoluce, protoze je implantovan model poskozeni vetsiho rozsahu a hlavne uz to nevypada tak stupidne jako undergroundy. samozrejme nemuzes brat to slovo revoluce doslova, to bys byl poradnej jelen. navic ja nejsem zadny fanda arkad, to vubec. jen jsem vyrostl na prvnich nfskach az do porsche a z dalsich dilu jsem div mrtvici nedostal. takze fandim jakemukoliv naznaku priblizvani se zpet porschakum, ktere byly nejlepsim dilem. a tech priblizeni je dost. destrukce, jizda ve dne, ne jen stupidni okruhy ve mestech, zlepseny jizdni model atd.
nfs win ale cod2 lepší
Simulace neni ani jedna hra simulace muze byt mozna tak test drive !!!
A navic je to furt dokola ..... zavody ....a zase zavody
Určitě si stáhnu oboje :D
NFS Pro street je lepsí jak graficky tak realně
Podle me jen NFS Nejlepsi!!!
Ja bych volil NFS protože -juiced vypada jakNFS:U1 ty detaily atd fakt v tom vede NFS prostreet
NFS
na 100% nfs i kdyz to juiced je taky supa
Lepsi hratelnost graficky priblizne stejny ale sel bych spis do NFS
no od jak ziva jezdim jen NFS ale tan JUICED vypada dobra takze JUICED do to ho !!!!!!!!!!!!!!
Nejvic me dostavaj hlasky uz si nebudu moct vrazit do zadnych poldu, chybi mi nitro, uz se neprojedu po meste jako predtim apd......... TY VOLE.... pred tydnem sme meli LANKU, prisel typek co porad hral MW, tak nejak sem se ho zeptal proc to hraje co se mu an tom libi, a on, muzu se projet v nadupanych karach, trosku sem se pousmal a rekl, ty opravdu veris ze takhle jezdi auta co proskakujou skrz benzinku a kolonu aut, vsude sama zare, NITRO jako kdyz startuje raketa, HOLY FCKING STAR WARS vidis hovno nicis vsechno, teda nenicics jen policajty......... MNO JEstli ej tohle zavodni hra tak pod na me zboku a ty z leva. nocomment... EA sou mimo. uplne mimo misu.. Auta se nechovaji vubec jako auta... zmenu podvozku vubec nepoznas na jizdnich vlastnostech, poznas to jen tak ze ve 250 zatacis jako v 50ti jinak nic :D PROSTE LOL.... proto vubec nepochybuju o tom ze proshit bude lepsi, nemaj vubec zkusenosti nevi o cem to je... kdyz chtejk delat hru o prestiz o nejakych dovednostech tak kurva musi byt co ovladat .... EA sazi na tyto prvky, topspeeed steering akcelerace a brzdy!!! Proste lol tyhle 4 promenne jsou zakladni atribu v techto hrach, aneb SILNE NEDOSTAcujici pro zavodeni... pojizdne krabice, staci smazat texturu a je z toho starwars.... vznasedla.... proshit bude stejnej, poskozeni je nedostatecne, pri 250kmh karambolu an strechu odletel naraznik a zadni kridlo LOL..... vsichni budou zas jezdit sipka dopredu mezernik a podme!!! Juiced ma aspon podrobnejsi skladbu auta a je tam vice fyzikalnich prvku, jako arkadu to povazuju na mnohonasobvne lepsi urovni.,... urcite vyhraje Juiced2
kdy to vide
Juiced 2 jsem vyhral v souteži v abc ze 3 lidi jsem byl 3. JE to lepsi pro mne nes NFS Pro street
Juiced 2 jsem vyhral v souteži v abc ze 3 lidi jsem byl 3. JE to lepsi pro mne nes NFS Pro street
Podle me je lepsi juiced,akorat neni tak slavny.
si myslím, že lepší jsou NFS