Jedním z předpokladů pro zápis do historických análů herního průmyslu je vysoká kvalita titulu. Velká spousta her se však již stačila přesvědčit, že jen řemeslná zručnost a výborná hratelnost nestačí – i takové kousky mohou za pár měsíců hravě zapadnout. Přinejmenším stejně důležitá je i síla, s jakou se vám ta která hra vryje do mysli, popřípadě do povědomí. Existují herní projekty, které nás lákají stále znovu a znovu. Jsou zkrátka natolik jedinečné, že na ně nedáme dopustit. Dozajista k nim patří dnes již čtyřdílná série Hitman. Co na tom, že její jednotlivé milníky zdaleka nebyly bezchybné, když čárový kód ze zátylku charismatického zabijáka máme vyrytý hluboko v srdci.
Hrdina
„Agent 47“ je skutečně jednou z nejvýraznějších a nejsignifikantnějších herních figur posledních let, ne-li rovnou všech dob. Jde o geneticky vytvořeného zabijáka, jehož DNA je kombinací genetického kódu pěti světově nejnebezpečnějších vrahů. Na zátylku má vytetovaný příznačný čárový kód 640509-040147, přičemž právě dvě poslední číslice mu dávají „jméno“ a rovněž představují počet chromozomů, které má ve své DNA. Jedná se o vysokého, modrookého, holohlavého, emoce najevo nedávajícího, neohroženým úsudkem vybaveného muže, za kterým by se nejspíš otočila každá žena. Obvykle je k vidění v perfektně padnoucím černém obleku předních italských návrhářů. Jelikož byl 47 navržen coby nechybující zabiják, jeho síla, rychlost a inteligence jsou vysoko nad běžnou lidskou normou.
Hitman Tribute
Agentura
„Sedmačtyřicítka“ byl vytvořen organizací s názvem Internacional Contract Agency, zkráceně The Agency a stal se tak automaticky jejím zaměstnancem. Mottem agentury je Merces Lucifer, což je latinský výraz pro „smrtící obchod“. Jedná se o celosvětovou, výborně vedenou a utajovanou síť organizující vraždy, popřípadě nabízející služby konečného řešení. Své zabijáky má rozmístěné po celé Americe, Eurasii či Pacifiku. Podle nepotvrzených zpráv je zastoupena i na ostatních kontinentech. Jejími cíli jsou obvykle politické, finanční či mafiánské elity, kteří jsou nedotknutelní jakýmikoliv konvenčními prostředky. Přestože je The Agency naprosto apolitická a eticky nemorální, povětšinou se snaží udržet světovou stabilitu. Chce zachovat tzv. status quo mezi národy, a proto se snaží potírat teroristické organizace i jiné kriminální živly. Primárně tak slouží jakémusi vyššímu cíli. Prsty Agentury jsou opravdu dlouhé – je napojená na západní zpravodajské sítě typu CIA, FBI či MI5. Podle všeho udržuje styky i s představiteli OSN. To vše na nejvyšším stupni utajení.
Hitman: Codename 47
Hrdina se probouzí na jakési strašlivě odosobněné klinice. Nepřítomný hlas mu říká, co má dělat a navádí ho až k tréninkovým lokacím, kde se 47 učí, jak zacházet se zbraněmi a vůbec si osvojuje všechny zabijácké techniky, jež později bezezbytku upotřebí. Nakonec zabíjí pár stráží a odchází. Rok nato dostává první úkol: má zabít čtyři arci-padouchy (Lee Hong, Franz Fuchs, Arkádij Jegorov, Pbalo Belisario Ochoa) rozmístěné po celém světě. Na své dlouhé cestě vedoucí z Hong-Kongu přes Kolumbii až po přístavní město v Německu nalézá 47 nejrůznější zprávy, které ukazují na spojitost mezi zloduchy, jež má zneškodnit.
Takřka před koncem se však od agenta Smithe dozvídá šokující pravdu. Čtyři cíle, které již mezitím stihl zabít, jsou jeho genetičtí otcové. Tím pátým je prý doktor Ort-Meyer, jenž ho na tuto otcovražednickou misi vyslal. S pomocí Smithe se tak 47 vydává do ústavu ne nepodobnému tréninkovému levelu, aby zde zatočil i se svým zbývajícím genodárcem. Ten na něj posílá celkem deset klonů typu 48, které jsou pochopitelně mnohem vyspělejší. Nemají však tak vypěstovaný vlastní úsudek a touhu po přežití – proto je 47 jednoho po druhém likviduje. Když v jedné z místností konečně nachází Ort-Meyera, myslí si tento, že jde o „osmačtyřicítku“, jež ho přišla zpravit o smrti předchůdce. Po několika výstřelech z Hitmanovy zbraně a ještě předtím, než doktorovi zakroutí krkem, vyřkne pomatený vědec svá poslední slova: „Nepoznal jsem ani svého vlastního syna.“
Přestože to tak z popisu nepůsobí, Hitman: Codename 47 rozhodně neexceloval ve vyprávění příběhu. V tomto směru rozhodně nevyužil svůj potenciál a hráči se tak o mnoha okolnostech dozvídali z externích zdrojů. Tehdejší recenze navíc vůbec nebyly nekritické a některé z nich Hitmana velmi shazovaly. Na jejich základě by si na skutečnost, že půjde o první díl veleúspěšné série, vsadil málokdo. Hra trpěla řadou bugů často takřka znemožňujících dokončení mise, což bylo ve spojení s absencí libovolného ukládání zdrojem hrozivé frustrace. Nepomáhalo ani místy krkolomné ovládání. Za všemi těmito problémy však zářil skvělý koncept. Codename 47 se spolu s Thiefem a Splinter Cellem stal jedním z pilířů stralth žánru na PC, mnozí ho z této trojice považují dokonce za nejlepší, protože v otázce úkolů, především pak jejich řešení nabídl nebývalou míru variability.
Hitman 2: Silent Assasin
47 se na konci minulého dílu de facto vyvázal ze služeb Agentury (samozřejmě jí navzdory) a rozhodl se žít klidný život na Sicílii. Vedl idylické rozjímání coby zahradník v opatství otce Vittoria. Toho však jednoho krásného dne unese místní mafie. Hitmanovi tak nezbývá než kontaktovat Agenturu s žádostí o pomoc. Díky satelitům se dozví, že je Vittorio držen v opevněném sídle dona Giuseppe Giullianiho. Podaří se mu tam proplížit, ale milovaného otce, který napraveného vraha přivedl na víru, zde nenachází. Dozvídá se, že ho mafie přemístila kamsi do Ruska. Vypadá to, že se 47 bude muset spojit s Agenturou dlouhodobě. To však nebude zadarmo – musí pro ní začít plnit staré dobré zabijácké mise, aby z vydělaných peněz mohl financovat svou hledací pouť. Otevře se tak před ním opět řada exotických lokací, například Japonsko, Malajsie, Punjab či St.Petersburg.
Co do vyprávění příběhu se autoři od minule významně polepšili a děj je tak nyní mnohem komplexnější a napínavější. Nejen to však druhému dílu zajistilo přívlastek nejlepšího v sérii. Minulé chyby totiž byly takřka do puntíku odstraněny a na trh se tak až na drobné bugy dostal bezchybný program. Navíc se ještě prohloubila herní variabilita. Po krvavém masakru už nenásledoval prostý konec mise, jen jste byli odměněni nepříliš lichotivou nálepkou „mass murderer“. Pokud jste se naopak snažili o co nejobezřetnější postup bez zbytečného vraždění, končila mise vyznamenáním „silent assasins“, kterého však nebylo vůbec jednoduché dosáhnout. Cest k cíli tak vedlo povícero, těmi nejzábavnějšími ale zpravidla byly ty nejrafinovanější, jež zahrnovaly používání převleků. Pak bylo možné se infiltrovat přímo mezi „chodící mrtvoly“, aniž by si vás kdo všiml.
Hitman 2: Silent Assasin zaznamenal ale i negativní reakce. Nikoliv ze strany hráčů, ale jednak mravokárců, jednak také zástupců sekty Sikhů. Důvodem byla úroveň s jejich posvátným chrámem Harimandir Sahib a vyvražďováním jeho obyvatel. Eidos se bránil, že šlo o pouhé hlídky, Sikové trvali na tom, že do sebe nechtějí nechat střílet, byť virtuálně. Nakonec se vydavatel omluvil a v později vydané verzi na konzoli GameCube kontroverzí úroveň změnil.
Hitman: Contracts
47 byl zraněn svým vlastním cílem, který se zdál být na jeho příchod připraven. Leží tedy na hotelovém pokoji krvácejíce z vážně vypadající rány, zatímco venku se stále větší intenzitou znějí sirény přijíždějících policejních vozů. Ty odradí i jakéhosi doktora, který se nepříliš humánním zákrokem snaží Hitmanovi pomoci od kulky. Nakonec tak 47 zůstává sám a v poblouznění si promítá již dříve absolvované mise. Contracts jsou tak z velké části přepracováním úrovní z původního Codename 47. Jsou zde zahrnuty prakticky všechny, až na Kolumbii a poslední úroveň v blázinci. Hrají se pochopitelně o mnoho lépe a intenzivněji než v prvním díle, ale právě tento krok byl tvůrcům vytýkán nejvíce. Originálních misí je totiž poskrovnu.
Když 47 znovu nabude vědomí, nachází u sebe prošlý briefing. Podle něj měl zabít tři lidi a dva z nich už jsou mrtví. Vydává se tak pro skalp zbývající, který má patřit policejnímu inspektorovi. Vzhledem k tomu, že ani původní hra neměla kdovíjak dobře vyprávěný příběh, nepovedlo se na po této stránce kvalitní dvojku navázat ani Contracts. Mise nicméně byly stále zábavné a byla radost zkoušet rozličné způsoby jejich dokončení. Contracts však stále zůstává nejhůře hodnoceným dílem série, zejména z důvodu, že vaří ze stále stejné vody, a to jak koncepční, tak tentokrát i obsahové.
Hitman: Blood Money Tribute
Hitman: Blood Money
Blood Money jsou zatím posledním a také příběhově zdaleka nejkomplikovanějším dílem série. 47 stále pracuje pro Agenturu, po světě se o něm hovoří jako o legendárním zabijákovi, do děje se zaplétají noviny a hrají tu svou roli. Začátek se zdá být poměrně nevinný, mělo by jít o jednu z jednodušší misí, ovšem brzy se ukáže, že všechno je jinak a Hitmanovi hrozí vůbec to nejhorší. Na scéně se objeví organizace zvaná „The Franchise“, jež se snaží být jakousi protiváhou k Agentuře, jen s mnohem temnějšími záměry sahajícími až na samý vrchol amerických politických kruhů. Jelikož nejde o málo, zahájí The Franchise nelítostný boj proti konkurenčním agentům. Z minulých dílů dobře známá operátorka Diana jednoho dne kontaktuje Hitmana se sdělením, že z Agentury zbyli jen oni dva. Nedlouho poté se na scéně objeví starý známý agent Smith, který 47 zadá úkol související s potřením The Franchise.
Stane se však, že Diana také navštíví 47, což se nestává vůbec často, a zatímco mu povídá, jak by mohl na nepřátele vyzrát, píchne mu do těla jakousi injekci, jež se zdá být smrtící. Ještě než Hitman upadne do možná definitivních mrákot, stačí zařvat „Bitch“, což je zřejmě jediný projev nekontrolovatelné agrese v celé sérii. Finální scéna se pak odehrává na hrdinově pohřbu. Hitman směřuje přímo do kremační pece, když k němu přistupuje Diana s ústy bohatě natřenými rtěnkou a políbí 47. Začíná být zjevné, že sérum, které do jeho těla zdánlivě zákeřně vpravila, nebylo smrtící, ale pouze hibernační (takové se již v sérii objevilo), přičemž v Dianině rtěnce je protilátka, jež znovu probouzí do aktivního stavu. Blood Money tak mohou mít dva konce: když hráč nic nedělá, bude Hitman zaživa spálen, je však možné ho i probudit a rozpoutat na pohřbu, kterého se účastní i nepřátelé, krvavé peklo. Diana ještě předtím odchází a zamyká dveře, aby nikdo nemohl uniknout.
Hitman film
Současná móda točit filmy podle herních předloh neunikla ani holohlavému zabijákovi. Jde navíc o jeden z těch projektů, které měly to štěstí, že se dostaly přes náročnou předprodukční fázi až k natáčení. To probíhá právě v těchto měsících a premiéra filmu by se tak měla odbýt někdy příští rok. Roli Hitmana si střihne Timothy Olifant, což mnoho fandů nenese zrovna lehce. Dlouho se totiž počítalo s podle všeho vhodnějším kandidátem na tuto roli – Vinem Dieselem. Ten nakonec z projektu vycouval. Nezbývá než doufat, že ho jeho náhradník dokáže plnohodnotně nahradit, protože hlavní role je v tomto případě nesmírně důležitá.
Hitman Movie Trailer
Budoucnost
Dánské studio IO Interactive se momentálně zabývá vývojem Kane and Lynch: Dead Man, což je podobně na dospělé publikum zaměřená hra jako Hitman. Po jejím dokončení, jež by mělo nastat ještě letos, se dá předpokládat, že se firma patřící Eidosu znovu obrátí směrem ke své nejslavnější značce – Hitmanovi. Nahrává tomu i poměrně otevřený a mnoho otázek otevírající závěr Blood Money. Pro pátý díl snad konečně bude vyroben zbrusu nový engine, protože ten starý v poslední hře jasně ukazoval své limity.
ono to snad bude i dobrý
Jo hitman je žánr který mě baví už 5 let od hitmana 2 se pořád zlepšuje:-)
3
vsechny dily jsou dobry posledni ale nej
uz jste sliseli ze bude Hitman film? vydel sjem uz i ukazky
Serie HITMAN Je Fantatstická, ale až vyjde film, tak to teda nevim, jestli to náhodou nesníží reputaci Strejdy 47 , jelikož už při tom traileru v označenění HITMAN, Místo BALEREK je něco uplně jinačího :-D, tak jsem zvědavej jak to bude vypadat ve filmu, já jen dofuam že to nepřekopou nějak do SCIFI žánru. Jsem tedy skutečně moc zvědav jak to ve finále bude vypadat.
Jen je docela skoda ze v tom filmu nebude hrat vin diesel ten by se do toho hodil.Ale jinak drzim tvurcum palce.
jinak clanek good:)davam4
...je pro mě srdeční záležitostí...hlavně poslední díl mě upoutal k obrazovce na pěkných pár (desítek) hodin. K filmu se raději nevyjadřuji. Engine hitmana je sice již na pokraji sil, ale musíte uznat, že Blood Money nevypadají vůbec zle.
Hitmen to je klasika.
...vzdyt ten herec ma ksicht dobraka, to mo k 47 vubec nesedi :-D
Codename 47 bohuzel na dnesni dobu low grafika takze dnes bych to uz asi neprekous, SA je best, cti nejvic hitmana a proste takove nejvic hitman a taky nejtezsi, Contracts je sice nastavovana kase ale pride mi originalni a vtipna :-) , blood money sem nehral ale myslim ze je tezsi nez contacts a libi se mi myslenka novin ktere musite znicit :-)
V tom Traileru je vidět že je jen oholenej. To mu nemůžou alespoň hodit nějakej kus hadru přez hlavu ať vipadá plešatej?
Zdarec nevite nekdo jak se jmenuje ta pisnicka v tom prvnim videu?
se jmenuje Imagine, ale je to cover. Puvodni verze je od Johna Lennona
projel jsem dovjku, trojku a ctyrku 3 krat ...... jednicka me vubec nezaujala ani v dobe kdy dvojka jeste nebyla takze sem hral jen prvni par misi
vypada jak male děcko, taková mladá lama. To moc k vizáži chladnokrevného zabijáka nejde. Chce to někoho, kdo má hranatý ksicht.
Dvojka taky ušla.
Pokud si dobre pamatuju tak na Hitmana BM byl vytvoren novy engine (na kterem ted pojede Kane a Lynch ).A co se tyce informaci a meho usudku si myslim ze jeste minimalne na tomto enginu pojede pokracovani Freedom Fighters (tez od IO).Maximalne potom bude dalsi dil Hitmana (z informaci co jsem cetl ma autor scenare namety az pro sedmy dil serie coz je velmi zajimave )!
Co se tyce herce jmenuje se Timothy Oliphant (néé olifant :P (ale to je skoro to same :)
Co se tyce serie Hitman mam doma vsechny dily (prvni dil byl opravdu originalni ale take hodne tezky,dvojka byla paradni dojel jsem ji celou na Silent Assassin tak jako trojku a ctyrku :)
Dost machrovani :D pekny clanek GJ ;)
vidite machruju tady a jeste to blbe napisu :X
hitman sou nejhorsi hry spatny ovladani atd ale jestli se nekomu libi nic proti
si myslis ze kdyz se Hitman narodi je od narozeni plesatej? omg demence a navic je to podle hry a ve hre je plesatej uplne protoze to tak udelali jinak kdyby to byla skutecnost mnel by taky trochu vlasi
HITMAN je nejlepší hra co jsem kdy hrál, připoutá a nepustí. Už se těšim na film, jo a co se týče hl. role tak mi teda rozhodně připadá lepší ten Timothy Olifant než Diesel.
Jo a dík beermonstrovi za pěknej článek.
bude bez vina dizla pekne nahovno......ten je pre tu rolu ako stvoreny a ne tento mlady debilek vyzera ako keby mal 16 vobec sa tam nehodi :X
1. Serie je vůbec moje jedna z nejoblíběnějších.... Příběh, hrdina prostě vše se mi líbí.
2.Film - uhm Vina Diesla bych tam nikdy nedal, podle mého nazoru moc malý a moc namakany :D
nejlepsi adept by se mi zdal Statham (Kurýr), Olyphant nevypada nic moc jen v jednom zaberu z traileru se mi libil jak sel mezi temi lidmi jinak vypada divne.... nechme se prekvapit bud zklame nebo prekvapi :)
3. Dobrý článek, něktěré věci se mi vyjasnili co se týče prvního dílu.
by Nakha
no, tu 1ku jsem nedohrál,zasekl jsem se na tom konci, dvojka byla v poho, ale jednička měla daleko větší napětí, a hratelnost byla taky někde víš, prostě 1 rulezz :-)
Film: Určo Vin diesel aj Statham by se tam hodili daleko víc než tato lama, ten Olifant, nebo jak si to říká ....peace s vámi :-)
Nevite nekdo jak ho tam muzu probudit??? :D Jo a doufam,ze bude nejaky dalsi dil tehle skvele serie... :)
vina diesela by tam nemeli davat....hitman prece neni opalenej svalovec:-D
jo diky za ten nazev
škoda že sem nehral jedničku ale ty tři díly sem hrál furt dokola fakt parádní hra
NJN, taky bych tam uz videl Vina Diesela, to je alespon borec, vseci zname Riddicka, ne? :D
jo mám to je to dobrá hra už sem jí jednou udělal ale hraju to furt,nemužu se od toho odtrhnou
Himana hraju už od prvního dílu a je to vážně výborná hra, jednička měla sice chyby a kdo chtěl hrát jako tichej zabiják měl docala honičku, ale byla to na svou dobu docala revolece. Na film už se moc těšim, ale když sem si do Google zadal jméno Timothy Olifant, tak sem nestačil zírat jakej lojza , že to bude 47 hrát. Vin Diesel byl o dost lepší. Ovšem favoritem pro tuhle roli je u mě Jason Statham. Kdo viděl film Kurýr mi dá jistě za pravdu
taky vám hra padá v tý misi kde jste na nějákým vánočním večírku kdesi v antarktidě (nebo kde)..??
...vypadá jak hitman když si oholí palicu :)
je to hra na hovno hlavně ta grafika :D ;-)
Chce se mi blejt z toho, buď to pc z kteryho jsou ty screeny melo takovou grafarnu že to museli dát na nejmenší detaily nebo prostě ty ořezany hlavy a hranaty oci nedopilovali !
hitmana hraju us od dilu 2 dohral sem je vsechni je to good hra a dufam ze bude pokracovat lebo v blood money bil zabit ale kamos rika ze ta zenska mu dala nejakej proti jed ked ho boskala nevim ci je to pravda ale dufam ze bude i 5
http://www.csfd.cz/herec/2517-statham-jason/
jak je se jmenujate ta pisnicka z 1 klipu?
podle meho se do toho filmu ten lamak nehodi vypada divne a vin diesel by se tam taky nehodil podle me by tam mel hrat Jason Statham (Kuryr) ten by se na to skvele hodil
nemelo tam být K? :P
TEČKA
a film vypadal dost dobře(sice poslední část, kde jako by vypadl z oka 007 to bylo trochu divné(to dobývání se do jedoucího náklaďáku). Ale co se týče těch kožených rukavic, černého obleku. Ten by se hodil pro 47 jak cyp. I když bych ho v kurýrovi typoval víc na Maročana(odehrávalo se to ve francii a tam je maročanů hafo, př. Zidan). Nezbývá nám nic jiného, než bombardovat (sakra, jak se menují ti, co celé dílo platí?) jo producenty, aby tam dali tohodle, než slona.
hitman miluji i kdyz ho mam english to vis stahnuty tak blood money je supr hra ted sem v misi jak vyjde z jachty ses venku na snehu no nakej vanocni vecirek a gdyz mackknu g jako zahodit ne pustit gdyz nekoho taham ale zahodit parek monci a tak proste me to hodi do windows a taky me u hitman jedina blbost ukladany ze nevydrzi do dalsi hry :-(
Vzdycky sem si rikal jak to projdu na stealth a nakonec to stejne koncilo jatkama XD XD XD
Hitman na hrad ... ale radsi ne na Prazskej :D
Hitman BM, využívá stále ten stejný engine, který byl vylepšen, nevím kde se berou někdy takové bludy, člověk aby se v tom smetí nesmyslů hrabal snad pořád, navíc engine ukázal právě svůj opak, ten engine zdaleka má na víc než jen na to co předvedl v Hitman BM, navíc byl parádně hratelný i na slabších PC, osobně však vylepšená verze v Kane & Lynch už asi nevypadá tak cool, ale v BM rozhodně nabídl vše co jen mohl, i dnes mi grafika přijde na výši
moc nevěřím, že by autoři šáhli po novém enginu, protože ten starý je vynikající, navíc by nový výzkum zabral spoustu času, lepší je značně vylepšit ten stávající
Co vím, tak Vin nevycouval, jen se produkce rozhodla pro jiného, vhodnějšího kandidáta, protože Vin neodpovídá typově 47čce, jako fandovi mi neúčast Diesela nerve žíly, i když Timothy není zrovna nejlepší, smířím se s ním
Nechapu jak tady muzete nekteri kecat, ze Hitman je sracka, ze to ma skaredou grafiku, blbe ovladani apod.. Ste LAMY (Nevim, kterym sprostym slovem, bych vas mohl vyjadrit).. Hitman je Klasika.. Vsadim se ze polovina zvas sedela s grindackem u stolu a volala mami mami, jeste jeste, kdyz vysel Hitman 1 ...
Kdyby se me nekdo zeptal jake sou moje 3 nej hry nebo herni serie, tak bych bezpochyby napsal
1. Fallout 1,2
2.Gothic 1,2
3.Hitman 1,2,3
Jena tak prozajimavost Half Life je az na ctvrtym!!!!!!
....ponevaz v poslednim dylu hitmena (blood money) hitman umre!! ='{
Jako jednicka byla fakt nejtezsi. A i dnes se hraje dobre. Muj nazor na 3 je kladnej. Není špatný si po tak dlouhy době připomenout ty krusny casy u 1.dílu. Jinak na hlavní roly ve filmu bych dal Jasona Stathama co hrál ve filmu Kurýr. Doufám ze ten film bude dle jednoho z příběhů a nebo bude navazovat jinak to bude uplně zmatený. Jo a ten kod co má 47 vzadu na hlavě nemá význam jen tou 47 ale celý to číslo je smysluplný. Moc si to uz nevybavuju ale na oficialních stránkách hry Hitman: codename 47 neco bylo. PS: HITMAN 4 LIFE
jo a este bych rád podotknul - ze hitman nemá špatný ovládání ale jenom některý LAMY si ho špatně nastavujou :-D
To je stejný jako kdyby Terminátora 4 měl hrát Homer Simpson.
neumřel.. pokud při tom jak se kamera toči nad tělem, než zajede dolu začneš mačkat klavesu pro pohyb dopředu (defaultně "W") tak se probere a mužeš to tam vystřilet.. konči to pak jak si najde novej ukryt.. btw bylo to napsany i v članku, asi jsi ho nečetl...
pro mě je HITMAN prostě nej. dobrodružná hra, příběh, slet událostí, choreografie, kdo hrál tak mě chápe. těšim se na Kane a Lynch.- im dead man. hiiiiiii
Vin Diesel je pro mě absolutní šlupks, dal bych ho do reklam na banány, je to namachrovanej ubožák, chceto někoho neokoukanýho?!!
Vi diesel ma nejidealnejsi postavu pro hitmana a navic ma presne ten stejnej vyraz jako ve hre, je mu hodne podobny..... jen je hold trosku vice opalenej :-)
mě se libi contracts a blood money ... dvojka je dobra ale ted uz me nebavi ... predtim jak jest trojka nebyla ... to byla jedna z mych nejoblibenejsich her :)
co mate porad s Dieslem ? :D sak jako, ze je to jediny plesoun v hollywoodu neznamena ze by mel hrat hitmana :)) Statham !!! to je ten clovek a ne Diesel :D ....
By Nakha
Olyphant je sice neokoukanej ale vypada jak dite, Diesel je az moc namakanej, moc okoukanej a navic bych ho typoval na franzouskyho portorikance nebo tak neco a Stadham by se z tyhle trojice hodil asi nejvic ale porad mi nesedi jeho oblicej. Zkusil bych spis vyhmatnout nejakyho ne uplne neschopnyho neznamyho herce (kterej by se aspon trochu hodil - ne jako Olyphant).
A v tom traileru jsou na konci nejaky Glocky nebo tak neco, vzdyt Hitman vzdycky pouzival (nebo to aspon vypada dost podobne) AMT Hardballer - uprava Coltu 1911. Na wikipedii maj o tom clanej a na googlu urcite budou dalsi informace.
Ted uz je stejne pozde na to aby se neco zmenilo kdyz to mame za dva mesice v kinech....
na jednom screene zo silent assasin ti dvaja chudaci maju nohy v stolicke :D:D:D
JO TEN CO HRAL KURYRA SE NA TO HODI NEJVIC TO JE ORIGINAL KDYZ SEM KOUKAL NA KURYRA TAK NEVIM PROC ALE VZPOMNEL SEM SI JAK HRAJU HITMANA TAKZE URCITE BYCH HO NECHAL HRAT V TOM FILMU
klidne, ale mozna kdyby oba pro film zhubli, pripada mi ze ve hre je 47 nenapadna postava muze kolem 30-ti let... zadny pitomy ramenac....
hele nevim proc tam nedaj rovnou toho chlapa podle kteryho to je myslim 47 protoze sem cetl je ta figurka ve hre je kopie proste jednoho chlapa!
je tro nej hra ze vsech film je taky dobry ale ve hre ma hitman modry oci a ve filmu hnedy xD
hitman je prostě klasika.. nejradší mam druhej díl a samozřejmě i film :)