Téma

Nejočekávanější MMO hry 2012

Komentáře(77)
  1. _Nuada_

Někde jsem o této hře slyšel zatím je tuším jenom v Asii ale má to být prvotřídní mmo.

2. Guest

Ty to mrví jak nikdo...jinak zkusim GW 2 a jako celkem se těšim na všechny MMO

3. (((-Roxer-)))

Diablo 3 ?

4. Kazer

zase skoro nic co by sa blizilo k realite....co tak nejake MMO ako gta alebo ina strielacka?

5. Guest

Osobně si myslím že rok 2012 bude asi v MMO hrách moc neúspěšný, uvidíme.

6. Guest

re 5: tak si zahraj APB to je hra presne taka aku chces

Inak ja som jedina fanda GW2 a dufam ze to bude do leta aj ked som pesimista a skor to bude az na konci roku.

btw. Uz je asi 2 tyzdne closed beta na gw2 taka mala len pre vyvolenych ale dufam ze po tomto bude zaciatkom roka aspon open beta.

7. scuRRa.

šak skyrim má více bugů než kdejaké MMO :-D ..a ty hlášky a otravnost okolních NPC ..:-DD to snad nemyslíš vážně ...btw těším se na GW 2 ;) WoW sice hraju na offícu včetně cata, ale to brzo ukončím pač mě to už vůbec nebaví :)

8. Jizza

..vám beztak na PC zruší a daj jenom na konzole, protože byste ho všichni ukradli

9. Guest

No jako že bych řekl že TERA je očekavanější MMO víc jak všechny zde uvedené a tím pádem je zajimavé že v tomto článku není :D

10. Vincenzoo-58

Ty si hňup Nevšiml jsem si že by Blizzard-Activision měli problemy s prodejema na PC platformu Jak stupidni Call of Duty tak Starcraft 2 a WoW a W3 meli a maj skvelou prodejnost a SC2 si celkem drzi slusnou cenu

11. Guest

Já bych řekl že nejočekávanější je GW2

12. vaK0

silne pochybuju o tom ze stihou gw2 dotahnout do konce a spustit v roce 2012

13. detoxz-

Dlaší hra ny styl metinu a podobně, nic nemá neco co porazí WoW.

14. NeonFridge

vubec nic me z toho nenatchlo tyhle jsou podle me k nicemu

15. male.Kace

jj ukradem to, kdyz u toho bude nutne neustale pripojeni k netu a saves budou u nich, to si asi fakt s warez offline kopii moc zahrajes

16. matoslovak

To lineage je uplne divne a ty transformeri toho moc neukazali

17. _kudlanka

diablo neni MNORPG diablo je jenom RPG takze to tam bude tezko uvedeny ale jinak sem cekal ze v roce 2012 budou vyjdou lepsi hry nez ty to

18. ^1E^7nemy^155

Docela zajímavé hry,ale nic pro mě MMO hry nejsou moje.Spíš ty akční.

19. xyze

Jak se tak dívám tak jediné 2 pořádné hry jsou GW2 a Lineage zbytek aspoň podle mně jsou na nic

20. Kubko571

pokud vim tak blade and soul ma vyjit v eu Q4 2012 tak kde je ??

21. DeadlyStrike

sak mas APB xD to je jak GTA xD

22. Holly!

Prostě toho chybí více, než by mělo. Jestli se dělal článek takový, jaký je, mělo se tomu dát trochu více času a doplnit tam vše, co tam patří. Třeba zde je snad vše:
    http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/show/all/sCol/estimatedRelease/sOrder/desc

23. bLaCk0uT

na GW2 se těším, Lineage vyzkouším a o zbytku kromě secret wolrdu jsem ani neslyšel a vůbec mě to nezajímá. a může mi někdo říct kde je TERA? IMO TERA a GW2 svedou velký boj...

24. ^4Mikis

Ja jako hrac L2 rikam ze ten novy Lineage se nechytne vubec...lidi jsou zvykli na pohled torsku jiny a styl boje ne na tuhle radoby sekacku podobnou metinu ci jiny kravine. WoWko vypada taky luxusne

25. Tadesyx

diablo je MMO, tady v clanku o RPG neni rec

26. Juress

Snad GW2 stihne 2012, protože jinak by naštvali hodně lidí. Moje jedinná volba, zbytek si strčte za klobouk.

27. donnyboi

ten je kde?

28. Guest

Na GW 2 se tesim to bude urcite palba. Krasny svet, hodne moznosti a vyborne udelane efekty pro kazdou class to je proste bomba ..Za to si myslím ze Wow po tomto datadisku přestane hrát velka cast lidi a jestli vyjde dalsi rok stejne postizeny datadisk (nebo jeste horsi) tak wow pujde hrubym stylem do pice :D

29. TheMike_

vy kdo tu pšete že Diablo je MMO tak si dejte dacku. Kde je Tera ? Ta má doufám vyjít taky 2012.

30. sustaa

slagr teda hosi ..

31. Guest

Teším sa veľmi.

32. ^^22SZienG

Chybí mi tam Huxley,jestli ho teda po rokách vývoje nezrušili..

33. maxXx.cz

OOOO velice se těším na Lineage... pokud se nepovede Diablo III tak mám alternativu...

34. desp.

MMo jsou kraviny :-))))

35. xrano

Zopakuji zde otázku již několikrát zde položenou.
    Kde je TERA?
    Malinka jako autor má asi dost špatné info co se týče MMO na 2012.
    Ale co vždyť je to gamepark tady se na kvalitu nehledí.

36. Ja_se_vratiiim_sm0ul4

GW 2 bude bomba pak možná zkusím Warplanes a doufám že se ujme ještě Pandaria ( i když nehraju WOW tak jim to přeji ) jinak je pravda že tady chybí několik známých titulů které by si zde určitě své místo zasloužili

37. Go4RN

Diablo v základu MMO (multi massive online) neni, jelikož člověk muže hrát uplně single. Na druhou stranu se za něj bude asi dát považovat protože 95% bude hrát na battlenu s ostatníma. Kde je pravda?

Diablo 3 na PC zrušej těžko, jednak nevim o tom že by vubec mělo vyjít na konzole. A pak Blizzard je na tom tak, že se od nich hry krást nevyplatí. A pokud vim bude nutný neustálý připojení k internetu, i když to nemá bejt protipirátská ochrana...

Ostatní MMO nejsou žádná pecka. Nejočekávanější byl SW, GW je klasika ta se ujme, LA je asijská záležitost a o ostatních jsem pomalu ani neslyšel kromě Pandarie což je jen datáč. Osobně bych si přál, aby se Blizzard pohnul dál, WoW už je tu moc dlouho...

38. vaK0

neni to mozna tim ze tera se uz hraje?

39. Guest

Už je to dlouho co na net vypustili svuj trailer a nejmene jeste jednou dele bude trvat nez to daj k hrani. Mimochodem, gameplaye mluvi o jednom z nejvic NEXT GEN MMORPG.
    Vice info na www.guildwars2.cz

40. Guest

Že se nestyděj cpát do WoWka dolší drahý datadisky, se divim, že jim to někdo furt kupuje.

41. Spyder'

Tohle bude hodně fajnová hra

42. Guest

swtor > wow+gw2 dohromady

43. ]XxX[belzebub66

Výborný článek,konečně něco k počtení Chválím.

44. Heretic133

GW 2 sou jediný normální a jedou tou správnou cestou, sice SWToR je cool, ae kvůli poplatkům ho budu hrat možna tak na free jestli budou a to se neví, stejně jako sem hrál WoW, ikdyž teď už je to taková sračka, že nestojí za to ji ani hrát(lidi co hráli Classic pochopí)

45. zdenda123TS

hehe tohle rikaj skoro vsichni negramoti, ze ´´po tomhle datadisku prestane hrat hromada lidi´´ a ´´wow pujde dalsim datadiskem do kytek´´ je jen skoda, ze vam to nikdy nevyslo a nikdy ani pravdepodobne nevyjde, tak nevim, proc to furt mele dokola....

46. Lockdaar

kdyby to ty lidi nebavilo, tak se na to vykaslou a nekupujou nic ale jelikoz je to asi pochopitelne bavi, kdyz to hrajou, tak to budou nejspis kupovat i nadale... :P nevim cemu se divis

47. Matrix1992

Já si osobně myslímže mmo hry jsou skvělé alena starej českej metinpořád žádná nemá

48. Azrok

No chybí tam TERA online. To je jeden z A titulů v MMO na jaro 2012. Sem dost zvědavej na ten jejich systém targetů alá FPSka. A pak by se ještě slušelo v příspěvku na Lineage Eternal zmínit, že GP provozuje server s Lineage II - verze hry Gracia Final. I přes ofik zdarma na něm stále hraje slušný počet lidí a není tam nuda.

49. Guest

masak hra fakt ze jo

50. Guest

super článek

51. HonZuna

Autore vzpamatuj se ...

52. Koziven

Nevíte někdo, kdy mají vyjít Transformes?

53. Bary<3

To výpadá luxusně

54. ST-6

obdivuju lidi kteří píšou takovéto dlouhé články , já bych na to neměl nervy

55. Guest

jako hrac wow od pocatku musim rict ze už jim dosli napady wotlk to zkoncilo jak pribeh hernich warcraftu tak asi vse pekekny na wow .... doufam ze GW2 budou dominovat rok vydani

56. zdenda123TS

nechapu jak jsi prisel na to, ze nemaj zadny napady... pripada ti snad, ze na cataclysmu nemeli dost napadu a v MoP taky zadny nebudou mit? Kdyby zadny nemeli, tak nic nevydavaj ale jelikoz vydavaj uz 4 datadisk tak si myslim, ze napadu maj jeste hodne dost :P ovsem pokud teda hrajes na nejakym free serveru, tak tim by se to vyresilo...
    a btw to, ze do wotlk jeli podle pribehu a ted si vymyslej svuj primo ve wowku je snad prece uplne jedno ne? Nikde neni napsany, ze maj udelat napred warcraft 4 a potom podle toho prenaset pribeh do wow.... :P

57. Spiliter

vypada celkem zajimave, mame se na co tesit ;)

58. <<SaSkia'AuTumn>>

Solidní, ale já bych za to neutrácela. Klasická hra je klasická hra ..

59. madman51

tesim se jak pic na sw kotor online

60. noobiiik

vypada to na skvelou hru

61. ^0Re^1w^0as

Konečně pařba která může pobavit

62. Frujito

Autor zapomněl na tu nejočekávanější a nejlepší hru, na Teru! :edit článku:

63. imboo^|

Ale zase musíš uznat že cataclysm nemá nejlepší příbeh jako Lich King, ale zato lepší dungeon, už při 10 man se tam člověk po**** z těch bossů

64. whz!

Po WOTLK to byla absolutní pohodovka, nejlepší datadisky. Od Cataclysm to stojí za hovno, a ještě tam serou pandy. Bože to bude propadák.

65. TKDLUDEK

zadna z tech her co tu byli se GW2 nemuze rovnat ty co si o tyhle hre neco zjistili vedi o cem mluvim!!!!! ve hrach jako je GW2 je budoucnost ne v asijskych slataninach typu soul and blade nebo TERA

66. Guest

no a kde je kingdom myslím že ten tiež patrí do top MMO..:) ale Lineage vyzera slušne ..:)

67. Guest

hral jsem sice jednicku ale nejka zvlast me neoslovila... takze kdo vi jak na tom bude 2- ka

68. jOkytaaj

nic moc , máš to slabé

69. Guest

vypada to skvele

70. Guest

Tesim se...díky za typy na nove mmo-čka

71. Guest

Palec na horu dobrý

72. farinathal

Guild wars 2 má podle mě velké ambice stát se nejlepší hrou roku 2012 hru mám předobjednanou již nějaký ten pátek a čim dál tim víc pozoruji že oproti ostaním hrám GW 2 má nějaký nápad a myšlenku doufám že NCsoft nezklame a vydaj to ještě letos.
    Zase na druhou stranu Transformers universe?
    To si ze mě někdo dělá srandu ne? Filmy jsou tak špatný že bych to nepustil ani učiteli matematiky natož MMO na tohle téma.
    A kde máte nějakou zmínku o chystaném titulu Tera online? Také jedna z velmi očekávaných MMORPG her podle mě asi největší možný konkurent GW 2.

73. Guest

dost dobre to vypada :)

74. Kubass666

Docela me zaujalo Lineage Eternal: Twilight Resistance hned jak vyjde tak urcite vyzkousim:)A naopak ikdyz jsem driv hraval wow tak World of Warcraft: Mists of Pandaria me moc nezaujalo;)

Copyright © 2018 Allstar Group s.r.o