V předposledním díle našeho seriálu nejočekávanějších her roku 2010 jsou hry, které nelze zařadit do žádné z předchozích kategorií (akční, strategie, online). Ne že by si svou kategorii nezasloužily, ale tak nějak se nám zdálo, že do žádné z nich zcela nezapadnou. I tentokráte je nabídka velmi nabitá a výběr her nebyl větším problémem, protože se na nás v příštím roce řítí několik velmi schopně vypadajících her! Hry jsou klasicky seřazeny v abecedním pořadí.
Alan Wake
Jedna z her, na které se čeká asi nejdelší dobu a také jedna ze zřejmě nejočekávanějších her příštího roku. Spisovatel Alan Wake přijíždí do městečka Bright Falls, aby pátral po svojí manželce a také získal inspiraci pro svou novou knihu. Najde zde však, krom místních obyvatel, také temné nepřátele cestující pod rouškou tmy, kteří usilují o jeho život. Právě světlo bude jednou z hlavních Alanových zbraní a při cestách skrze rozlehlé a neomezené oblasti jej doplní řada různých zbraní. Své místo si najdou také různé hádanky a hrátky s fyzikou.
Příběh hry má být skutečně temný až hororový, vyprávěný pomocí nalezených pásků s informacemi podobně jako v Bioshock a v neposlední řadě bychom se měli dočkat řady nečekaných situací a zvratů. Grafickou stránku hry jsme měli možnost vidět již na několika videích a vypadá skutečně skvěle především při práci s prostředím a světly. Alan Wake vyjde na jaře roku 2010 a tentokráte by to mělo být definitivní, protože sami autoři z Remedy tento termín oficiálně potvrdili. Prozatím je v plánu pouze exkluzivní Xboxová verze, o PC verzi se pouze spekuluje a pokud bude, rozhodně bude později. Index očekávání je u Alana velmi vysoko.
Preview | Datum vydání: během roku 2010 | Platformy: PC, Xbox360
Blur
Vedle řady závodních her, které každý rok zaplavují herní trh se příští rok skví zajímavý titul s názvem Blur, za kterým stojí tvůrci jedné z nejlepších závodních her – Project Gotham Racing. Námět hry bude spíše akční a s konceptem klasických her ala Need for Speed by neměl mít mnoho společného. Hru oživí řada útočných i obraných power-upů, kterými budete odrážet útoky nepřátel a naopak se je snažit sestřelit ze silnice. K dispozici bude řada tematických tratí v ulicích měst jako je Los Angeles, San Francisco, ale také evropská Barcelona nebo britský Hackney, kde se utkáte až s dalšími devatenácti protivníky.
Celé téma doplní dnes oblíbená fotorealistická grafika, podpora kompletního modelu poškození, které se samozřejmě vztahuje na všechna licencovaná vozidla ve hře (díky tomu nenajdeme ani Ferrari, ani Lamborghini). Multiplayer nabídne hraní až ve čtyřech na jednom PC nebo konzoli skrze split-screen, nebo ve dvaceti v online multiplayeru. Hra je v plánu pro všechny hlavní platformy, a ač zatím nebylo ohlášené přesné datum vydání, měla by vyjít v první čtvrtině roku 2010.
Preview | Datum vydání: Začátek roku 2010 | Platformy: PC, Xbox360, PS3
Deus Ex 3
Vývoj třetího dílu kultovního akčního RPG sice nemá na svědomí přímo otec prvního dílu Warren Spector, ale jeho požehnání dalo podnět k jeho tvorbě. Třetí díl by měl být o něco akčnější, méně zaměřený na statistiky a více rozvinutý v nabízených možnostech, i když těch nebylo nikdy málo. Příběh je tentokráte posazen do doby před první díl, kdy jako zaměstnanec bezpečnostní agentury Adam Jensen pracujete ve firmě pracující na biomechanických vylepšeních. Z běžného pracovního dne vás jednoho dne vytrhne útok ozbrojeného komanda, které začne ničit všechno a všechny. Od té chvíle se začne odvíjet příběh týkající se vaší osoby, ale také celého lidstva.
Stejně jako v prvním díle, bude svět posazen do hodně futuristické vize, kde začínají biomechanické pomůcky a doplňky pro lidi, lidstvo se zaobírá jejich etickou rovinou a obává se nástupu robotů. Jak bylo řečeno, Deus Ex 3 bude více akční. Vliv na vaší sílu a schopnosti budou mít především vaše vylepšení a výbava a také regenerace, která bude probíhat automaticky jako v Call of Duty, leccos napoví o akčnosti hry. Zachována zůstane možnost stealth postupu, i když tentokráte bude využívat krytí za předměty namísto světla a stínu.
Málo která hra má takovou základnu hard-core hráčů, kteří budou sledovat veškeré dění kolem hry a každou změnu budou velmi špatné nést. Laťka je od minule nasazena zatraceně vysoko a tak budou mít vývojáři co dělat, aby dostáli všem slibům a očekáváním. Deus Ex 3 by měl vyjít pro všechny platformy, i když se internetem nesly spekulace, že vyjde pouze pro PC a to zřejmě v druhé polovině roku 2010.
Preview | Datum vydání: Během roku 2010 | Platformy: PC, Xbox360, PS3
Mafia 2
Pokud bychom se v západním světě zeptali, zda znají nějakou českou hru, v drtivé většině případů by to byla Mafia. Tento mafiánský klon GTA se zapsal velmi dobře a v řadě herních prvků svůj vzor také překonal. Druhý díl je proto zákonitě velmi očekávaný a to zejména po několikerém odložení data vydání. Příběh nás opět zavede do Ameriky, do města Empire City, kam se vrací voják z evropské fronty Vito Scaletta, který touží udělat kariéru na opačné straně zákona a tvrdě si za tím jde od prvotních krádeží po velké akce pro některou ze tří mafiánských rodin, které město ovládají a navzájem se nemohou vystát. Příběh hry by měl být dospělejší a plný zásadních rozhodnutí a událostí, které budou mít také etické podtexty a hru by mělo být možné ukončit více způsoby.
Město Empire City, napodobenina poválečného New Yorku, nabídne řadu různých čtvrtí s osobitou architekturou, různými lidmi a novými misemi. Tyto budou vyprávěny jak jsme zvyklí skrze příběh, ale dočkáme se řady vedlejších misí, které umožní získat nějaké nové věci, nebo si jen vydělat peníze. Město je podle prvních videí a prezentací velmi realisticky oživeno, lidé se prochází po ulicích, nakupují, dohadují se a klidně i perou, noviny informují o aktualitách a z rádia se line hlas moderátora informujícího o tom, co se ve městě děje. Krom obyčejných lidí se bude městem prohánět také policie, která bude opět hlídat všechny prohřešky a půjde po vás v několika různých typech od strážníků až po speciální jednotky.
Next-gen pojetí celé hry slibuje využité fyzikálního enginu pro destrukci všeho možného, stopy kulek na vozidlech a podobné libůstky. Vozidel bude více než padesátka a i když nebudou licencované, budou příslušné své době. Zajímavost u vozidel bude využití kufru, do kterého si budete moci uložit zbraně nebo další potřebné vybavení. Mezi zcela nové prvky bude patřit systém krytí jako v Gears of War, souboje nejen střelecké, ale také pěstní a chladnými zbraněmi.
Mafiánské dvojky se dočkáme podle vyjádření šéfa Také-Two ve třetím kvartálu finančního roku a to je do konce srpna roku 2010, i když spíše si myslíme, že vyjde do začátku prázdnin, aby hráčům zpříjemnili letní posezení u herních zařízení.
Preview | Datum vydání: 3. května 2010 | Platformy: PC, Xbox360, PS3
Mass Effect 2
Další pokračování v našem přehledu pro příští rok je RPG Mass Effect, které přitáhlo ke hraní i hráče, kteří možná tento žánr předtím moc nemuseli. Druhý díl naváže přímo na otevření konec toho prvního a překvapením do začátku bude všeobecná informace o smrti hlavního hrdiny prvního dílu velitele Sheparda. Ten ale mrtvý není a jeho zmizení bude mít, zdá se, politické pohnutky, které rozjedou celý příběh hry. Pokud jste si schovali uložené pozice z jedničky, budete je moci použít a váš svět bude takový, jaký jste jej udělali dříve.
Vyprávěný příběh bude více filmový, animované scény by měly být více v holywoodském duchu a odpovědi, které se vám nabízí na kolečku v rámci rozhovorů, by měly být více specifické a jasné, abyste vždy věděli, kterým směrem povede další debata. Jednotlivé planety budou tentokráte více různorodé a náhodně se na nich budou objevovat úkoly, aby prohledávání nebylo vždy zcela stejné. A jak potvrdil designér hry, i výtahy tentokráte pojedou rychleji. Přestřelky se dočkají větší akčnosti a udílení povelů celé skupině bude jednodušší a rychlejší, co povede k větší zábavnosti.
Dvojka bude, jak vidno, plnohodnotným kvalitním druhým dílem, který zachová koncept prvního úspěchu a přitom ho dotvoří do něčeho ještě lepšího a přidá řadu líbivých vylepšení. Hra vyjde ke konci listopadu roku 2010.
První dojmy | Datum vydání: 26. ledna 2010 | Platformy: PC, Xbox360
Red Dead Redemption
Druhá hra založená na konceptu GTA v dnešním přehledu je právě Red Dead Redemption, za kterou stojí také RockStar. Hra naváže na kovbojskou hru z roku 2004, která vyšla pro tehdejší konzole a která byla westernovou akcí s otevřeným světem. Rovněž nová hra si vezme na paškál práve westerny a v kůži desperáta Johna Marstona se ocitneme na přelomu devatenáctého a dvacátého století. John je zločinec, který žije mimo města, velmi často se pohybuje v kaňonech a mimo civilizaci a velmi často se dostává do střetů a konfliktů s jinými pistolníky. V takové chvíli samozřejmě nejde pro ránu daleko a kulek také lítá opravdu hodně.
Trailery hru zatím ukazují v tom nejlepším světle, ze všech záběrů čiší filmovost a pokud hra nabídne možnost efektního zpomalení času se zastřelením několika nepřátel zároveň, bude se určitě jednat o nečekanou pecku příštího roku, i když přesné datum zatím není známo.
Preview | Datum vydání: 27. dubna 2010 | Platformy: PC, Xbox360
Thief 4
Čtvrtý díl legendární herní série, která v podstatě definovala žánr stealth akčních her byl sice teprve nedávno oznámen, ale o spekuluje se o datu vydání na konec roku 2010. Nikdo samozřejmě nemůže potvrdit, že hra sktutečně vyjde, ale podle manažera hry je tým pro celou práci velmi nadchnut a i když je hra aktuálně ve fázi pokročilé preprodukce, mají připraveno v podstatě vše. Stejně jako předchozí díly by i tento měl do velké míry pracovat s prvky skrývání ve tmě a za překážkami, pracovat se zvuky a plížením a vůbec přinést hutnou atmosféru. Sami autoři říkají, že by rádi znovu přinesli něco nového, stejně jako tomu bylo s prvními díly, které v té době neměly konkurenci. Dnes do budou mít nepoměrně těžší díky velmi silné konkurenci.
Datum vydání: Koncem roku 2010 | Platformy: PC, Xbox360, PS3
Jak ukázal i tento přehled, příští rok bude opět skutečně herně bohatý a milovníci kvalitních novinek i osvědčených pokračování si rozhodně přijdou na své. Můžeme si tedy jen přát, aby všechny hry dopadly podle představ fanoušků a tvůrců a jen minimum z nich bylo špatných. Pokud to vidíte jinak, čekáme na vaše reakce v komentářích!
Podle me sou tajty az na vijmku nejocekavanejisi nejvic
Nejvic se tesim na mafii.... ale budu rad kdyz ji pustim na 800x600 na nejnizsi detaili co na to tak koukam xD
Mafia 2 , to bude teprv pecka !
Na nic jinýho nečekám
Osobně se nejvíc těším na Mass Effect 2 a Alan Wake, určitě si zahraju i Mafii 2, ale pochybuju, že to překoná jedničku. Ale doufám, že jo. A Blur bude taky hodně zajímavý, Revolt sem měl hodně rád a tohle vypadá podobně a navíc s opravdovými auty. A ten RDR vypadá neméně zajímavě, zatim se všechny hry, co jsem hrál a odehrávaly se v této době povedly tak uvidíme .
Mafia bude hrou roku 2010
tak s tím nesouhlasím
jinak, alespoň doufám že to bude promakaný do všech detailů, když už se s tím dělaj takovou dobu....
každopádně, Mafia2 bude jednou z mála her, kterou si koupím originální.... a měl by to tak udělat každej českej pařmen!!!
ztoho vyběru asi Blur, protože jsou to auto a ty mam rád
NEJ HRA
Delaji to tak dlouho ze mam obavy ze ju ty ostatni hry dozenou a bude to pro vsecky zklamani.
přesně to co říká <[GH]>Stalker
Ale já budu rád, když to vubec pojede ... ale Jinak to musí být unikátně zpracovany!
Kufr se může použít, Kulky zůstanou na autě po zásahu,.... Bude to pecka no
tak najvacsie pecky budu Mafia 2, Red Dead Redemption a Alan Wake...to budu urcite moje srdcovky
Red Dead Redemption NENI A NEBUDE NA PC!!!jen na xbox360 a ps3.Nevim kde k tomu autor dosel!
...nejlepší bude rozhodně Mafia - i když ten Blur taky nevypadá špatně...
Kamoš ma mafiu2 v pc a je to fakt dost drsná hra
U Red Dead Redemption je chybka, vychází jen na PS3 a XBox360, na PC niet.
Jo, a já jsem Kačel Donald ;)
Mafii 1 jsem dohral hodne krat ... na dvojku se tesim strasne moc, klidne si ji koupim i v originale vyhozeny penize to urcite nebudou
Dalo se předpokládat že tam bude MAFIA 2
Doufám, že to nebude tak náročné - čímž by si zaručili ztrátu nějakých fanoušků. Snad to na mém dvoujádru rozjedu..
Už aby byla konečně venku
To chcu vidět, jak má tvůj kamarád Mafii 2 v PC.
Pro pana autora: Máte na začátku chybku v roce. Teda pokud není příští rok 2001. Ale každý se přehmátne ;)
Jinak Mafie 2 a klon GTA? VZOR? Chtěl bych vidět zdroj těchto informací.
Jinak osobně se těším na Mafii 2 a Alana Wakea. Snad vyjde i na PC
prvni dil mafie, byla tak dokonala hra, kterou jsem hral ani nevim kolikrat a pokazdy jsem se u ni bavil, to dokazuje jak byla jednicka dokonala, dokonce i letos jsem ji dohral asi dvakrat.. urcite tomu napomohl i dokonaly dabing, ktery proste kdyz slysim v televizi Petra Rychlyho tak si hned vzpomenu na Pauliho, ktery s jeho hlaskami byl vyborny.. snad se jim dvojka povede, podle toho co jsem o ni zatim cetl, tak to bude paradni hra a hrozne se na ni tesim, snad se povede i cesky dabing
mafia není špatná, jeden čas sem ji pařil
^^se tesim
těšim se na mafiu bude to těžka halda davam 3/5
tam máte chybu. Hra nevyjde v listopadu, ale na konci ledna to znamená za měsíc
tato hra mi pripomina western call of juarez moze to bit dobre
Už se těšim hlavně na Mafia 2 hrál jsem 1 a byla to na svojí dobu super hry a tuhle chcu hrát !
už se těším na mafii snad to nebude mít nějak totálně obrovský nároky
....ze buduci rok nebudem mat co hrat...nie ze by nesli....ale ani jedna ma nezaujala....
se nejvic lidi tesi na mafii 2 a pak taky mass effect 2 nevypada spatne
vipada to všechno slibne a hezky ale je vam jasne co se bude dit
z těhle her se těším pouze na Mafia II.Ostatní hry se mi nelíbí.
Tu teda chci kámoš jí má a prej super
Jo tak kámoš má doma Mafia II jo ? . Hej vtip dneška kámo ;). Jinak k tématu. Ani jedna, ze zmíněních her, se mi nelíbí až právě na Mafia II. Jedničku jsem dohrál nespočetkrát, bezvadný příběh, který dokáže člověka vtáhnout při každém hraní. Mafia II, dle mého názoru, je jasným nástupcem. Už aby vyšla
je to podle mě docela chudá bez patchu který má vyjít takže si počkám na nové modifikace
uz se tesim na Blur mohlo by to byt lepsi nez Flatouty xD snad me to nezklame
těším se už hodně dlouho na mafii
výborný tu mě lákají skoro všechny ale žádnou mít asi nebudu good
To je docela zajímavé to bych si i koupil
Už se těšim. Vypadá to totiž, že se vývojáři strhli na pokračování herních legend a klasik a já říkám dobře tak pač se na to těšim.
ja se nejvice tesim na tu mafii dohral sem 1 a super
Já se přiznávám,že mne z výčtu zaujaly všechny hry ...nejvíce asi Alan Wake a Mass Effect 2...
že je to pouze demo.
omg a kde maš alespon hru Assassins creed 2 když tu je mafia 2 tak tu ani nemuže chybet AC
jj hral jsem 1 a super hra a také myslím že bude i 2
Mafia2 do ostatních? Ta by měla zabírat první místo ve střílečkách.....
Stejně neustále datum vydání obrovsky Mafii2 ubere na publicitě a vůbec, bůví, jestli ji vůbec vydají....
Tak jako uplně nejvíc se těšim asi jako skoro všichni na Mafii 2 ale ten alan wke doufám že to bude dobré ;-)
Jo mafiaaa super uz se na ni tesim doufam,ze ji rozdejcham na pc.Popr vymenim grafiku.Johoo 5/5
Nevěřím tomu,že vyjde v r. 2010
Už se těšim až jí budu mít,pořádně zakalím
no uz se tesim na nove hry az konecne svojeho kompa poradne vyuziju
JJ na mafiu se tesim nejvice
jak už se proboha dlouho vyvyjí Alan Wake?? si vzpomínám eště když sem byl malej že o něm něco psaly ve Skore
Proc kupovat? za chvili to bude stejne ke stazeni
Myslím si že do žánru Ostatní, bych našel hodně jiných her, které mají větší neromé než ty co jsou vypsány v článku, co například Diablo 3...
uz se tesim az wyde bude to mazec hra
mafie 2 konecne bude no tesim se jak svin
to bude něco jako Rollcage akorát tam nebudou oboustranná auta (ale to mi ani nevadí )
Táto hra od Rockstar games je asi najlepšia zo všetkých.
nejvic see tesim na tyhle 2 hry
tak na blur jsem se tesil hodne,ale ted poprve vidim ze jsou tam nejaky pasti a strileni nebo co to je...tak tohle me hodne zklamalo....tohle at si nechaji a radsi nevydavaj,protoze to je des
jednoznačně mafia 2 a doufám ze se to fakt povode jako 1
jo je to dobre shlednul sem to vsechno a je to good!!!! proste dobre hry 2010 me se to libilo vsechno az na tu posledni hru fakt kravina
AC2 už vyšel akorát se čeká na předěl pro kompy ;-)
Joo tak mafii bych mohl, uz se celkem tesim
Datum vydání M2 se spíše odhaduje na květen a červen 2010, i když do srpna 2010 není daleko...
Tak tahle hra vypadá dobře.
To vypadá masivně to si asi koupím až to vyjde )
Myslím že to bude super
Tak mafia 2 jse mi stadytoho vyberu zda nejlepsi,ale velka skoda je ze to neni cesky ale jinak hra super
Jestli Mafia 2 bude vypadat jak na těch screenshotech tak je to u mě skoro jistá hra roku
na tu se moc tesim ale myslim si ze nebude lepsi jak 1 proste 1 to je zaklad her
myslím že si napsal tyže všechny ty strategio a akcní atd. hry tak to muselo dát asi hodne bodů.Pak eště že si moc dobrej spisák že si to vše napsal tak rychle za sebou
mě zajímá kolik zde přítomných "nadrženců" na Mafii 2 si ji opravdu koupí.
bych se opravdu zajímal jen o dalšího thiefa jinak mafii 2 jsem už v začátku zařadil do odpadkového koše a odtamtud ho ani nevindám, amíci zkrátka zničili české herní dění, nechápu, že málokomu vadí, že to dělají podělaní amíci, se vsadím, že ty si z toho udělají jen další hloupé gta
Doufám že opravdu dodrží datum vydání a už ho nebudou měnit.
Mass Effect 2-parada
Podle mě nejzajímavější kousky
vyjde na PC? tak to se hodně těším
Jasne, Mafia 1 byla tehdy neco novyho, takze jiste vsechny nadchla, ale verim ze Mafia 2 se nenecha nicim zahambit a urcite prijemne prekvapi a ukaze nove moznosti a hlavne zase nejakou kvalitni ceskou hru!
mafia vypada asi nejlepe
nejvíc se těším na ni...
ja si ji koupim... pokud teda nebue moc draha ..pocitam s cenonu 1200 - 1600Kc
ale jinak ke clanku, docela by me zajimalo jestli policajti pujdou jenom po me jako to bylo v 1a nebo to udelali tak aby opravdu kazdy NPC ktrery udela njakej prestupek byl nalezite potrestan
X
moc se tesim na tu mafiu 2 vypada fakt nadherne )....jinak sem koukal i na ten blur a prijde mi to uz ne jako zavodni hra ale jako takovy sci-fi :(
uz se na ni tesim ale myslim si ze nebude lepsi nez 1
Mafie 2 bezkonkurenčně pařba číslo 1!
mafia II bude mít největší úspěch ..
Asi bych šel nejspíš do mafie... ale ostatní taky nevypadá špatně třeba Blur
Na tuhle hru osobně čekám už dost dlouho, jestli bude aspoň z poloviny tak dobrá, jak se o ní píše a jaké je očekávání nás normálních "pařanů" tak to skvělej zážitek.
Který český hráč by nebyl hrdý na skvělý výtvor Mafia českého vývojářského studia?I kdyby se dvojka nepovedla, u nás v čechách bude mít velký úspěch.
a nechybí tam například Just Cause 2?
zajimave pecky ale osobne se me dotýka jen mafia2
se těšim na Mafii, protože jednička byla výborná
Moc se mi libi davam hned 5*
mafie 2 je z nich podle mě asi nejlepší a stála by za vyzkoušení
Jo taky se mi libi mafia.Mafia prvni dil byl taky velkej pokrok sice jsem ji moc nehral ale na dvojku se hodne tesim jsem pro ni ochoten vymenit grafiku.Jinak Red Dead Redemption taky nevypada spatne jen mi na ni nesedi ta doba a westerny taky moc nemusim.Clanek 5/5
mafia je nej nej nej parba jednicka byla vyborna dvojka bude jeste lepsi
az vyjde tak ji hned koupim asi to bude super hra!! :-D
ja si myslim ze v roku 2010 to buder opravdu propracovaná hra ale jako každá hra bude myt sve nedostatky
Blur nevypadá vůbec špatně , asi nejvíc mě zaujala z tohoto výběru
jednoznačně pro mě nejočekávanější již několik let
deoufam že to bude nice
Mafia mě asi nejvíc zajíma ohledně těch dalších her :D MAFIA
Mafia bude fakt good hra na rok 2010
Ta hra bude tak dobre proppracovana ze to bude fakt moc dobreee
joooo na tu se taky těšim jak malej jarda, tak snad to bude bomba
jooo at uz vyjde
A hlavne jak drží ten kulomen uplnhttps://www.gamepark.cz/img/smile/lol.gifě mega!!!
bez konkurence mafia ale zajímalo by mně jestli tam bude taky extrémní jízda jak v jedničce
Proč až kolem letních prázdnin,já bych si Mafii 2 zahrál klidně i teď v zimě
až na Blur se těším na všechny uvedené kousky...nejvyšší čas přikoupit nové železo...
Nejočekávanější hra ze všech, na nic jsem se nikdy netěšil víc...
Už se těším na Mafii. Bude to teda maso
mafia klasa doufam ze dvojka bude lepsi ale moc si nejsem jisty ale jinac parada moc se tesim'
No tak jednicka byla bomba tak uvidime co nabidne dvojka
podle mě to nepřinese vůbec nic novýho, určitě v hratelnosti teda ne. jediná věc co na tom bude vyjímečná bude snad příběh. jinak to bude další s těch povedenějších kopii gtačka. a ted to nemyslim špatně mafia 1 byla viníkající ale jakmile jste odehráli přiběh tak už to nebylo o ničem. a extrémní jízda mě nebavila vůbec.
..ale jednoznačne čakám na Mafia 2
Těším se jako malé dítě
Těším se na všechny ale nejvíc na tu Mafii 2
mafia bude dobra hra ale bojim se že jí moc počítačů nerozjede
to bude mooc krutá pařba
To je nej hra na světě hned po Call of Duty
Už se těším masakr to bude snad to rozjedu
všechny ty hry vypadají fakt dost dobře......ale, asi nejvíc se těším na Mafia 2......PS3
už aby to vyšlo:):)!!!
to bude pařba
Jednoznačne Mafia II a asi to Blur vyzerá to byť fajné. :)
nic proti hram ale nejvic se tesim na BLUR mafii si taky zahraju ale bestovka bude BLUR
na tu se už mooooc tesim
kdo by se nani netesil ze ?
Zapoměli jste na jednu hru roku 2010 a to má být Battlefield bad company 2 podle mě to bude nejlepší hra roku 2010 jako call of duty moder warfare 2 ale battlefield bude ještě lepší !!!!!!!!!!!!!!!!!!
TADADADADADADA ;)
MAFIA jasně win
si vyskousim thief 4 trojka stala za hrani takze budu rad kdys se tahle hra doopravdy objevy
Myslim , že v západních zemích maj ho*no povědomí o tom , že je Mafia původně česká hra......
uz po vydani mafia 1 sem se zacal tesit na 2 a nesnasim ty , kteří mafii nazývají klon GTA protože když vyšla mafia , tak gta bylo na urovni 0 proti mafianske technologii a nikdy se ani do ted zadne gta mafii nevyrovnalo ...
a to Assassins Creed 2 na PC
Pro lidi co jim tam jedna chybí těch her co výjde 2010 e mnohem víc například BioShock 2, Dead Space 2 atd.. Mafie se vyrabi už dlouho a po grafický stránce je ted v ůrovni nic moc GTA IV vypadá mnohem lépe a taky už mluví o grafice která je nic moc navíc co se týče světa tak z Mafie moc nadšení nebyly snad kromě CZ a DE. tak MAFIE 2 bych řekl že nebude tak dobrá za to např takový ALAN WAKE grafika suprová příběh dobrej to bude pecka a nejvíc se těšim na to Red Dead Redemption páč Rocktar se pořádně rozjelo.
Me osobne tu nejak chybi Max Payne 3. Myslim si ze to je taky dost ocekavane...
Obě dvě hry vypadají velice pěkně a doufám že Mafii za neodloží na jindy,,
Jakoz asi mne pulak z tech her nebude bavit ale clanek je docela dobre udelany.
Už se mrtě těším až to vyjde ,určitě si daly po tu dobu záležet na te hře to bude maso!!
Na tu hru už se těšim dobrý 4roky...
Samé kraviny to sou.
už se těším
myslím že tu budem pařit všichni stejně jako 1:)
nej je mafia 2 také velm povedené pokračování z minuléhodílu
to tu jako neni nebo co? ...
nevite kdy maji vyjít?
No uz se nemuzu dockat MAFIA
Já bych přidal Battlefield: Bad Company 2, BioShock 2, Splinter Cell: Conviction. Ale M2 očekávam asi nejvíc.
Me se to teda desne libi
tak na tu setesim uz lonskeho podzimu..respktive uz od doby co sem se ddozvede ze se vytvari :D
Bude to nabity rok :)
Red Dead Redemption libi se mi to
Chybí mi tu Arcania: A Gothic tale
Tak nejvíc se těším na mafii 2
NIC MOC
to bude bomba
to bude asi nejlepší s mafií 2
Tak tešim se na Mafiu bude pekné detajli a krasne efekty hry
mafie 2 už aby tu byla slybovali to ale pořád nic a nic ale tenhle rok už to musi ! X)
mafia forever.. ta dvojka bude asi málo dobrá.. prostě fantastic
už se na ni těším
souhlasim super clanek!
ja rad si zahraju když někdo mě koupí
blur vypada zajimave no uvidime jakou budemit hratelnost
Věřím že to bude nejlepší hra poslední doby...ale s těma věčnýma odkladama už mě pěkně štvou...odložili to o rok, pak na listopad, potom na březen a ted to bude až v květnu, nedivil bych se kdyby to byla až na vánoce 2010
tak uz viem co asi hrat :D
strilecky me nebavi nej jsou auta a sportovni hry
caute nevie niekto ci sa bude dat hrat mafia 2 ako multipayer ??
no tak mafie bude urcite super ale ostatni hry budou taky dobry
tak tohle budou nice hry:):):)
na tu se teda dost těšěim
wrth
na mafiii se hrozne tesim
no už by bylo načase mafii slibujou už dost dlouho a skutek utek tak snad to ted bude stat za to :-)
Nemůžu se dockat
Jo je to fakt super
tesim se
Nejvíc se těším na Blur, ten si určo stáhnu:) pak možná taky Mafii, ale tu asi nerozjedu na notesu:(
ale ceka se na lepsi tituly bez pochyb
očekávám hlavně mafii jednicku sem dohrala byla super
Pěkny článek o hrach moc hezky a aji pěkny obrázky neříkam nic.)
Zaráží mě, že nikde není Diablo III (pokud sem ho nepřehlíd) To je podle mě daleko očekávanější než 90% zde uvedených her. Jeliklož Blizzard už několikrát odložil vydání, tak bych zrovna tuhle hru dal jako první nejočekávanější hru roku 2010
je to dobrý ale nejaky mise jsou trapny
Hm
posle me to bude stejne jako mafia
208: Pokud vím, Diablo III bude vydán až v roce 2011, tk asi proto, ne? :-)
211: Mafia I a II se liši, podle mě, docela dost. Třeba již výše popsaný systém krytí nebo grafika (což je docela pochopitelné, když oba díly dělí 6 let)
tjn taky by jsem chtěl další mafii.
Mafii sem raval jako děcko a je to super návyková hra s dost dobrým přiběhem.. ne jako jine hry bez přiběhu ktere jsou jenom otom abyste někoho zastřelili.. to rychle omrzí.. proto se těším na mafii 2 a doufám že bude mít stějně dobry příběh jako jednička :) https://www.gamepark.cz/img/smile/dance.gif
Konečně doufám že to čekání bude za to stát protože to je mazec už =(
muze to byt dost dobra hra.
Číslo 1 bude jednoznačně Mafia 2. Už aby byla!!!
vypada to jako supr hra. uz se tesim.
Asi nejlepší z těchto her bude Blur a Mafia2.
Na Mafii2 se hodně těším =)
Nejvíííc se těšim na Mafii II.https://www.gamepark.cz/img/smile/dance.gif
Ty hry sou pecka myslim že to bude vydařenej rok
Podle myha mafia je asi nejlepsi hra :)
Mafie je super a uz se tesim na Mafia 2 uz aby vysla :) hrozne se na to tesim
Ja osobně bych teda sahal nejvic po mafii toe jasny :-D
pro me rozhodne NEJOCEKAVANEJSI hra uz at vyjde !!!
ale na tom starym kramu co mam nerozjedu vubec nic.... asi to bude chtit upgrade
sem hodne zvedavej jaka bude jednicka se vyvedla naramne
uz i jednicka byla bomba, dvojka? polozi gta s prehledem
tak to se tesim !!!! smazbaaa:D
tuhle hru bych si zahrál rád sem uplně zažranej do mafie
nevim jestli verit terminu vydani mafie ale snad uz se dockame protoze vsude uz pisou oficialni vydani. Myslím že si ji bryo zahrajem ;-)
nejlepsi good hra roku 2010
na to amfii se nejvíc těším... doufám že bude co nejdřív :)
Už aby to sakra vyšlo, člověk na to čeká v podstatě od doby co dohrál první díl a lačně louská od těch dob různé zprávy zda ano či ne a když už konečně ano tak se zas nemůže dočkat :-D
tak asi um ne vyhrajwe MAFIA 2
to bude největší trhák :D
nice hry
Velmi krasna hra grafika uplne super.
Je to ako skutocnost. Tie auta su namakane.
Za to by som urcite peniaze dal oplatilo by sa mi to.
Tesim se na tu hru tak ze sem se jeste netesil :-D
nechápu jak tu nemůže být nové AvPčko? Podle mě top hra 2010 wtf
těšim se ae nvm jestli to bude taková bomba jako první (česká) mafie... myslim ze 4,5 let po vydani uz si to jen tak nekdo nespusti jenom aby si zajezdil po meste nebo tak...
uvidime no snad bude stejne skvela jako ta minulá a nebudou se zabejvat zbytečnostma...
Každopádně jako každej jinej se těšim na Mafii 2 :)
Mafia až v květnu to si počkáme jinak se na ostatní netěšim , ale bylo to moc dobrý čtení 5
dobrý
ha
jo jo
tak na ni jsem se těšil hodně dlouho... jestli bude tak dobrá jako jednička ve své době tak to bude pařba jak cyp!
jo jo mafie to je hra
Škoda že nic z toho na tom mim PC nerozchodim :-D
tak tady to až výde tak to musim mít
Mafie 2 Snad dá i něco navíc než 1 i když jednička je podle mě nepřekonatelná hra
Jakmile jsem dohrál 1 tak jsem prahnul po 2 a memohu se dockat az sakra vyjde uz je na case
... na Mafii 2 a Alana Wake
uz se nemuzu dockat az bude v prodeji jednicku jsem dohral nejmene 13x
uš se nemůžu dočkat aš vyjde MAFIA 2.
podle toho co vím je opravdu se na co těšit
Paradní článek ale myslel sem že tych her bude vic .
nojo už to bude hrozně se těším až hra mass effect 2 bude součástí mé sbírky her...
jednoznačně mafia 2 teda jestli se ji dockame :)
Hlavně ať ta Mafie se podaří! Nevíte někdo už HW požadavky?
ja jse teda vic těším na crysis 2 me mafia 2 přide jako prumerná nic moc no uvidíme snad to bude dobrý ale uz aby byl listopad kdy vyjde crysis 2 kvuli to mu jsem si kupoval core i7 extreme 975
Bomby hra doporučuji koupit!!!
Oficiální a zatím poslední datum vydání je 31.5.2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Už aby............
Už aby konečně vyšla...
http://uloz.to/4508694/mafia-2-ke-stazeni-odkazy.doc sosej te
mozna nepatrim k dnesnim obdivcum mafia 2ky...jednicku mam za sebou uz nejmene 7x a nehodlam u toho cisla zustat dlouho...ovsem ke 2ce, uz jen proto ze to dostaly ti zas**** amici cekam obicejnou tuctovku bez pribehu i kdyz s perfektni grafikou /obdobne i s gothicem/
takova to byla bezvadna gameska....proc jen musi vzdycky vsechny dobre hry takhle zmrsit