Téma

Nejlepší hry roku 2014

Komentáře(13)
  1. ^^00Int^^11E^^00ns^^11E

S tím remasterem GTAčka nesouhlasím.Je to v podstatě jen převedení na PS4.Za to Metro Redux,konkrétně 2033 je opravdu mistrovský remaster.Toť můj názor

2. ^^22SZienG

Prej hra roku novej dragon.......Po oznámení ,že nebude CZ překlad v základu,jsem si strčil pěst do žaludku,,,ale nebylo tam nic,páč už sem se vyzvracel......je mi smutno...a to sem měl predobjednáno...

3. Tipos93

pfcha ! a co This war of mine? Hm? ..

4. Cr4Ck$s

souhlasím s ^^00Int^^11E^^00ns^^11E .

5. !STARci!<Voren>

Vážně Titanfall dyť ta hra je propadák, Trochu jste tu pozapoměli na hry jako Watchdogs, Far cry 4 a The Crew

6. Hyppocrites

Akční adventura roku: FC4
    RPG roku: Shadow of Mordor.
    Adventura / arkáda: This war of mine
    Hra roku: SoM nebo WoD... :)

7. kralik2012

Rád bych poděkoval za vaše názory a doplnil, že žebříček je samozřejmě značně subjektivní. Ve větším počtu lidí je velmi náročné skutečně spravedlivě vybrat nejlepšího zástupce té které kategorie a ke spoustě kousků se nikdo z nás během roku dostat nestihnul. Pro příklad jde právě o indie titul This War of Mine a o remake Metra 2033. Tituly uvedené v článku se do našich rukou dostaly a alespoň část redakce se na nich schopná shodnout byla.

8. Dom1251

nejlepsi hra roku je wolf :) nejlepsi pribeh, skvela hratelnost, supr grafika... je to jak nejlepsi FPS za poslednich 7 let, tak nejlepsi hra od roku 2012

9. Tipos93

Tak jste mohli dát klidně dvě nebo klidně i tři nejlepší hry té kategorie. Kde je psáno že musí být jen jedna. To se pak stane co se stalo, spoustu (a hlavně lepších) her se do hodnocení nedostalo ;), 2015 napravit. (pokud to tu přežije :D)

10. __sXe__

zapoměli na hry jako Watchdogs

Dovol mi protirečiť, keďže táto hra bola veľkým sklamaním. Najlepší na tejto hre bol marketing na túto hru a reklama. Hra sklamala a preto sa predáva za 10-15 eur v obchodoch TESCO

11. Cr4Ck$s

za mě gta 5! topovka hlavně na ps4 to je něco .. pěkný článek 5/5

12. Tango72

Nejlepší hrou je pro mě pořád a stále Neverwinter Nights 1 svět Demona tady na GP :-) A to už asi 9 let co to hraju!

13. Spr!te

https://www.youtube.com/watch?v=aTPOVLoNqR0

Copyright © 2018 Allstar Group s.r.o