Mojang nedávno updatnul Minecraft na verzi 1.3.1, a tak je i na nás, abysme na ní přešli. Při přechodu jsme museli udělat wipe (smazání všeho a start od začátku), neboť se na serveru našlo několik podvodníků, kteří si bugem v pluginu vytvářeli ohromné zásoby diamantů. Bug je již opraven a tak nás další wipe nečeká.
Dalším důvodem, proč jsme se rozhodli k bolestnému wipe, je kompletně nová mapa, jenž obsahuje skryté chrámy a také obsahuje velké biomy. Co vás jistě potěší, je nová ochrana před griefery, tedy hráči, kteří se snaží ostatní akorát naštvat ničením okolí.
Na serveru jsme zavedli omezení a to takové, že hráči mohou stavět jen ve vlastní residenci, případně v residencích, kde to mají povolené. Kromě stavění to platí i bourání a těžbu. Díky tomu vám griefeři kolem domu nebudou stavět díry či sloupy 1×1. Stejně tak nebude zničená krajina.
Stále zůstává stejné nastavení, tedy maximální obtížnost s možnou smrtí na hlad, padaní peněz z monster a i počet residencí a jejich velikosti zůstal stejný (standard 3x 50 50 50, premium 3x 100 100 100, vip 3x 100 100 100 a 1x 150 150 150). Rušení residence jde jen s povolením adminů.
Serverová novinka: Nabízíme vám hned 5 světů. Kromě základního, kde smíte stavět a bourat jen ve vlastní residenci a klasického Netheru a Endu, se k nám připojila trestanecká těžební kolonie Mars. Na ní se lze portovat pomocí systému světelných bran.
Dále se knám připojila planetka Battlefield, na které lze provozovat PvP. Protože je tato planetka na odvrácené straně měsíce, nikdy na ní nedopadne svit slunce.
Na Marsu, stejně tak na Battlefieldu i na základní Zemi však platí provozní kvóty. Ty jsou dané těžbou 8 diamantů za hodinu, maximálně 24 denně. Tím se snažíme zamezit pirátům a podvodníkům.
Co zůstalo nesmazáno? Záznamy z McMMO, tedy o své skilly jste nepřišli a stejně tak o své loginy.
Co je nového v Minecraft 1.3.1 ?
– chrámy v džunglích a lesech
– blok z ironu lze použít co by kovadlinu na opravu všech nástrojů
– nový materiál emerald, jde těžit, jde z něj dělat bloky na stavění nebo sním obchodovat s vesničany
– ender chest
– pěstování kakaových bobů v džungli
– expa padá i z některých rud
– ve světě jsou větší biomy, neuvidíte na jedné obrazovce sníh i písek zároveň
– Minecraft je méně náročný na hardware, speciálně v Netheru
– jednodužší enchant, stačí 15 knih, maximum je level 30
– nové knihy, jde do nich zapisovat, dají se dodatečně upravovat a VIP je mohou i množit
– dveře poškozené od zombie mají nyní vidět své HP
– pokud někde použijete string, objeví se tam lanko, tím lze spustit past
Výhody ve hře
Máte na Gameparku Premium? Pokuď ano, získáte ho i ve hře zdarma! To znamená větší residence, možnost změnit se na zvíře a stavbu výtahů, mostů a bran. Pokud máte dostatek gbodů, kupte si VIP a pořádně to roztočte.
VIP vám zajístí ještě větší residence, více změn na zvěř a monstra, možnost těžby v netheru a následný prodej, stavba warpů, větší počet homů, barevný text v chatu, rezervovaný slot při zaplnění serverů, unban při prohřešku za cenu ztráty VIP a 1x týdně dia výbava zdarma.
Ceník:
Hráči, co maji na GameParku Premium účet: MineCraft Prémium zdarma, VIP za 175 Gbodů.
Ostatní hráči: MineCraft Prémium za 75 Gbodů a VIP za 250 Gbodů.
Prémium i VIP je na 1 měsíc, poté se kontroluje zda má uživatel na webu stále Premium, pokud ano Prémium na MC se prodlužuje, VIP se musí znova platit.
Dále je možné zakoupit si 100 či 300ks libovolných předmětů (ne dia/iron/lapis blocky) za cenu 150 a 300 Gbodů.
Podrobnosti o výhodách najdete na fóru.
Info & IP: https://www.gamepark.cz/hra/minecraft
Live Mapa: http://gpmapa.tk
Bohuzel jsou reportovany problemy ktere musi opravit tvurci bukkitu
1. nekteri hraci s pomalym PC se lognou do diry a treba i umrou - napiste behem padu /spawn
2. jsou trosku lagy, to se snad vyresi samo, pripadne take prijde nejaky fix..
tak lagy opraveny :)
Co je nového v Minecraft 1.3.1 ?
- chrámy v džunglích a lesech
nemá tam být
- chrámy v džunglích a na poušti ?
nebo žadny chram v lesech neni
Nikdy jsem to ještě nehrál čeština je doufám samozřejmostí ?
Neboj i dite 3 tridy minecraftu bude rozumet i kdyz to bude japonsky :-0
Minecraft je blbost
Ja hram minecraft uz 3 roki a velmi sa mi to lubi:D :D.
paci sa mi to
uz muzu chodit na cizi uzemi ? ptze jinak si nepostavim ani barak
Minecraft je tak strašně velk blbost, nejhorší hra co snad je. Stavění kostiček pro malé děti
Jo proste nejlepsi hra super dobri admini proste 5/5
Dobrý den, rád bych se zeptal jestli je nutné mít originální minecraft, abych mohl hrát na GP servru nebo jestli mi stačí Pirate Bay ;) :D .
Jinak na foru jsem nenašel odpověď na tuto otázku. Děkuji za odpověď.
Celkově mi hra na GP nevadí, až na to že se čas od času nehorázně zalaguje server, potom se vzpne a chcipnete s levelem 30 Sjupr
Neni potreba
Minecraft je cooool hra ma len trochu horsiu grafiku inak ok :D :D
prosim vas abijsemmohhra.
Co mam udělat aby mi tam tahle kravina pořád neskákala....? )....:( http://leteckaposta.cz/572918035
je to super hra dobře že jí dali na gamepark
BRUTALNI JAK CYP §:-))) 5/5
minecraft je proste super
hraju minecraft už 6 let je to super
6 let ? a co řekneš na todle ? :D
Minecraft's official release date was the 18th of November 2011.
minewiki
minecraft neni blbost
https://www.gamepark.cz/img/smile/wtf.gif
:D Headshot! :D :D Ale jinak MC už existoval jako beta v 2009, jenže jej nikdo neznal :)
Připadá mi že updaty v MC jsou pořád skoro to samé...
Mě přijde, že Minecraft už se dávno není co býval....https://www.gamepark.cz/img/smile/cry.gif
To pořád dokolečka! U MC už asik ani s ničím lepším nejde přijít!
Minecraft jak tu někdo pravil že je to ,, velká blbost stavění kostiček je to pro malé děti ,, stímto názorem nesouhlasím minecraft není o tom jak to vypadá ale do té hry se musí člověk zažít tato hra pomáhá rozvíjet lidskou představivost v této hře je ůplně 100% volnost nekonečná plocha tudíž mnoho místa na vytváření budov či nějakých objektů z tvé představivosti ...
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSuper hra minecraft
:D minecraft je dobra hra ale kdybych mel srovnat minecraft a Wow tak bych vybral wow nemusite semnou souhlasit je to proste muj nazor
nejlepší hra
Jedna z nelpeších verzí mc -dle mého názoru byla nejlepší verze 1.2.5 :)