Téma

Co nás čeká v roce 2015 – Akční 1/2

Komentáře(14)
  1. ^^00Int^^11E^^00ns^^11E

Dying Light a Dead Island.Už bych si měl rovnou připravit omluvenky do školy :)

2. nevimjmeno2

Ani jedna mě nepřitahuje.

3. >TwEeTy<.

Trosku odbočim od tématu : teším se na Květen na Zaklínače 3 ;)

4. __sXe__

že ide o fakt kvalitné tituly.
    Teším sa ako na Dying Light, tak aj na Dead Island 2 a Just Cause 3 avšak je možné, že mňa, ako nadšenca postapokalyptickej tématiky , sklamú prvé dve hry. Dead Island : riptide ma sklamalo. Nie grafikou alebo možnosťami, ale skôr misiami, ktoré sú veľmi veľmi stereotypné.
    Takže dúfam, že DI 2 nesklame a misie budú obsiahlejšie a viac akčnejšie. To isté sa týka aj JC3, keďže grafika a rozsiahly svet je pre mňa number 1, avšak tie misie sú otrasné

5. Salvi

Osobně mi chybí např. nový CoD, který by měl multiplayer na úrovni promodu... To už se ale nestane

6. ^^22SZienG

Zaklínač bude mezi RPG....další článek?

7. Alexandr!®

dead island 2 se osobně těším nejvíce jednička byla celkem gut!

8. Dex.!

...novýho Batmana, ale především na The Order 1886, o kterým už nějaký ten pátek uvažuju.

Dále jsem celkem zvědavej na Dying Light, Homefront (předchozí díly jsem nehrál) a taky tak trochu na Just Cause a jeho nový kabátek.

9. Cr4Ck$s

pecka hra! těším se až zakoupím na steamu )

10. ^^55Spy^^22ware

Just Cause 3 by nemuselo být špatné, dvojka byla dobrá avšak bych ji mohl stejně jenom přidat na seznam her, které bych si rád zahrál ale nemám na to PC.

11. Pelikan-

dobrý hry ale cod2 je prostě top !!! :D

12. danhar1

ten mad max jinak asi nic

13. ATHR_Adamko

masaker, hra :)

14. Trychta3

Nějak mi přijde že poslední dobou jde nahoru grafika a dějová linie jde do postranní tak nějak uvidím podle recenzí a hry opravdu vyjdou

Copyright © 2018 Allstar Group s.r.o