Klan Apocalypse vznikl zhruba v září roku 2004, kdy tehdá sH1Va a MaeSTRo poprvé začali společně hrát ESL pod názvem Infantry Squad, kde se k nim připojil euro, hkllr, Lamco, Sp-6 a další neméně známý hráči.
Jejich prvním multiklanem, který reprezentovali necelý půl rok, byl IDS. Poté odešli a 17.4.2005 vznikl klan Apocalypse. Dalšími zastávkami teamu byl multiklan cepLeu a Cyber Realm. V cR začali hrát poslední sezónu ligy a dohrávali ji už jako Apocalypse.
Do doby než začali hrát tuto sezónu Intel CoD Ligy se sestava změnila de fakto úplně. Jediný, kdo zůstal úplně z původní sestavy byl MaeSTRo (nyní Thr3i) a euro. Novými tvářemi byli KaOcko (eX Legioners), Peacor (eX Infinity Skills/ Exp5), Nemesis1 (eX WorezPruti), Punkey (eX BiA).
Jejich úspěchy byly zřetelné na mnoha turnajích a NightCupech jak v ČR tak v zahraničí (kde ostatně hráli vyrovnaný zápas proti týmu OCRANA) a na ESL v TOP10.
Čau. Na úvod se nám představ. Jméno, věk, kde bydlíš apod.
- Thr3i: Čau. Jmenuju se Michal Gabriel, záhy mi bude 22 let a pocházím z Roudnice nad Labem… (ešte něco?)
- KaOcko: Ahoj, jmenuju se Martin Schild, za necelý měsíc mi bude už 21 let, bydlím v menším městečku na jižní Moravě v Oslavanech.
- nemesis: Ahoj Jmenuju se Jirka Chalupa, sem už krásně plnoletý, je mi hezkých 18 let a narodil sem se w Praze, žiju tam dodnes.
- euro: Čau jsem z Ostravy jmenuji se David Müller je mi 18 let.
- peacor: Hoj ne! Tak na úvod : jmenuju se Lukáš “peacor” Havran. Je mi krásných 19 let – věk, ze kterým se dá život docela fajn užít (btw neseďte pořád u kompu!). Pocházím z Valmezu – takze pozdravy, valmez city represent o.O
Čím jsi začínal a jak dlouho se věnuješ profesionálnímu hraní v Online světě?
- Thr3i: Začínal jsem stařičkým Unreal Tournament, který byl asi mojí první hrou, kterou jsem hrál za klan a po internetu. PrOfesionálnímu hraní? Tak já se za prOfesionálního hráče nepovažuju, jelikož to není věc, která by mě nějakým způsobem živila nebo přinášela mi něco jinýho než zábavu.
- KaOcko: Mno s hraním jsem začal snad už v 10ti nebo 11ti letech, kdy jsem si domů přinesl Dooma dvojku 🙂 Pak přišli na řadu takový spielky jako Quake3 UT apod. , občas sem ulítával i na nějaké té strategii jako c&c: tiberian sun. Ale tyhle všechny hry spíš po LANu s brachou. Online jsem začal hrát mám pocit, že snad až CoD1 kdy sem lítal po pubu a to mě ke štěstí stačilo 🙂 . K něčemu co se (nejen) podobá zápasům v cod jsem se dostal až u klanu LeGionerS, kde v té době byla solidní parta kluků a skillově na tom nebyli špatně. Po nějaké době mě už bohužel nestačili zápasy proti slabším týmům a chtěl jsem zkusit něco víc než 4fun… přišla nabídka od kluků z tehdejších ids, na kterou jsem kývl. Založili jsme klan Apocalypse, v té sestavě jsme prošli par slušných multiklanů a nakonec jsme se stejně osamostatnili, pže jsme neviděli ze strany vedení multiklanů žádný přínos => jako apo jsme doteď a myslím, že se nám vede dobře 🙂
- nemesis: No wíš že ani sám newim, začínal jsem jen tak lehce Half-lifem a pokračowal jsem dál i na CSko je tomu tak 5 let když sem zkoušel hrát CS po lance… No ale nic moc teď se už wěnuji spíše jen CoD1 tuto hru hraju cca 2roky
- euro: Moje online hraní začalo na Soldier of Fortune. Pak Call of Duty dva roky a něco 🙂
- peacor: No začínal sem s piškvorkama už někdy na základce, fakt sem si to dával! Pak sem si pořídil net (wifi2loose) a nainstaloval CoD, bo 2. světová mě zajímala 🙂 Tak sem brouzdal po netu a narazil na gamezone.cz – musím se přiznat, že to byla docela dřina, 128ka nebyla zrovna to pravý vořechový, tam sem si stáhnul patch 1.1 a začal to tak trochu hrát přes GZ. Moje první skilled mapa Pavlov! pak přicházeli další patche a nějak teamově sem si to lagoval až vod 1.3 – tímto zdravím bývalý spoluhráče : Under,salow,pejk,hustak,smoger,zeck a další,sry na ty co sem zapomněl. Takže hraju od 1.3, už ti neřeknu jak dlouho to je :X
Baví Tě jen hra “proti živému” nebo si rád zahraješ i nějakou singlovku?
- Thr3i: V poslední době u mě převažuje jen MP. Ve většině případů vezmu singl (všude se tomu dělá reklama o 106) a během 10min je z počála pryč. Samozřejmě mluvím o 3D akcích. U takových strategií nebo RPGčkách vydržím fakt dlouho a většinou dohrávám kampaně až do konce. Jinak když ti nadává 15tiletej cápek na pubu nebo při CW takovým způsobem, že kolikrát to ani ty neznáš nehledě na to, když začne tou svou hatmatilkou třeba z Brna nebo takhle… prostě ne že by mě to nějak stresovalo nebo tak něco… ale kolikrát mi to připadá, že hraju s jinými živočišnými tvory 🙂
- KaOcko: Ze singlu už jsem vyrostl… takže spíš mulťák.
Na druhou stranu když se povede dobrá hra, tak si zahraju i ten singl. - nemesis: Spíše proti žíwému, ale občas když poslouchám některé kecy GZ, GP, tak bych rád hrál i ty singlowky 😉 …
- euro: Singlovku jsem nehrál sand rok 🙂 hraju pouze MP 🙂
- peacor: btw co myslíš tím “živému”? 😀 Nakopat někomu zadek např. v paintballu je celkem sranda, i když to docela štípe. Ne singlovky sem hrál, hraju a budu hrát. Ale už dlouho se žádná pořádná neobjevila, co by mě chytla 🙂 hlavně teda FPS. Další faktor je udělat si na ten singl čas, který bohužel není.
Zkoušel jsi nějaké jiné konzolové zařízení? A co herní pomůcky jako volant, joystick, knipl?
- Thr3i: Konzole? Já mám svoje herní zařízení z 80% na práci a z 20% na zábavu. Takže mi připadá úplně zbytečný vrážet peníze do herních věciček typu Xbox, PS atd… Herní pomůcky používám dodnes. Abych pravdu řek, tak zatím jsem nenašel způsob jak bych k COD použil volant, ale určo časem na to přijdem. Jinak používám herní výbavu jako prOgaming ponožky, tepláky atd…
- KaOcko: Jasně na volantu hraju cod :)) j/k
Ne, na konzolích jsem nehrál, nehraju a hrát nebudu. Jinak nehraju hry kde bych tyhle věcičky použil. - nemesis: Abych prawdu řekl tak konzole nemusím… Herní pomůcky? tak možná joystick pro holku. Jinak nepoužíwám…
- euro: ne nikdy
- peacor: Jo jo, jasně zkoušel – bylo to na střední, s takovou konzolovou frézkou se dá vykutit mrtě věcí! A jestli myslíš jako na hry, tak Teekena 2 sem vařil na PSku u nás v jednom obchůdku, Jinak 8bitovky sem každopádně měl (Super Mario to je týýýpek). Volant sem držel no! Joystick sem taky držel a můj knipl by měla držet spíše přítelkyně ^^ 😉 Hele na gamepad si zapomněl, to je paráda věc na nhlko….
Hráli jste 3.ligu, protože Vás k tomu donutil přechod pod jiný multiklan. Bylo ale něco nebo někdo, kdo Vám ztížil cestu do finále?
- Thr3i: Mmmmmmmm…. V základní skupině hráli povětšinou klany, se kterými jsme neměli žádný problémy. Jen snad s eXactama jsme věděli, že to bude zajímavější zápas než ve většině případů. Semifinále byla docela komedie, takže asi nic xtra…
- KaOcko: Mno osobně bych řekl, že to byla procházka růžovým sadem(většinou), musím ale říct, že z kluků z tehdejších 57cek jsme měli trochu strach 🙂 ale po našem celkem slušně odehraném brecu jsem se uklidnil a myslím, že i ostatní.
- nemesis: No tak ty woe to si ani skoro nepamatuju já se wždycky akorát tak lehce zkouřil bongem a skákal a dáwal hlawy… Myslim že si wybawuji že jediní kdo nám dělali lehce starosti tak byl team exact jinak si myslím že jsme tu třetí ligu profrčeli celkem bez problémů…
- euro: Ani nevím jak jsem se dostali do 3.ligy. Kdo nám dělal problém snad eXact a poslední zápas proti 57th’s.
- peacor: No kámo, můj příběh byl trochu jinej : já hrál za expendable5 (zdravím kluky :-* ) druhou ligu, kterou jsme si s klukama vybojovali v předchozí GZ sezoně za třetí místo (btw tričko sem pořád nedostal :'( ), pak se začala hrát další sezona již v druhý lize stále za exp5, kde sme to měli dost rozjetý – pobotili INMEMOR1AM (maniac,smith,rabbiter … ) a pak přišlo přerušení sezony. Díky ProGamers, takže FU PG! <3 GP,to už sme se jako exp5 / iNFiNiTY SKiLLS rozešli. Tak mě Threi neúnavně překecával někde na publicu (cituju : " hele hledáme jednoho človíčka, co by k nám zapadnul?! bla bla, bral bys gigabajtovou flashku ne?), tak sem teda šel a vůbec toho nelituju (flashka už přenáší mraky čuňačinek atd. ). Docela byl čas se i sehrát a já sem zapadl sakra rychle ^^ takže bez problému. A cestu do finále nám nemohl nikdo zkřížit – prostě náš brecourt byl mastney O:-)
A jak jste se připravovali na Velké finále? Nějaký rituál nebo něco podobného?
- Thr3i: Velké finále? Jediný na co jsme se připravovali, byla mapa powcamp jinak asi žádná xtra příprava. Rituál? Jasný. TDM harbor s ppsh naskákat pár desítek hlav a pak hurá na match 🙂 Každopádně vím, že před finálem u mě proběhla hlavně příprava na WC tzv. vyložení přebytečnýho nákladu.
- KaOcko: Samozřejmě jsme checkli nějaké to video ze soupeřovy mapy, ale jinak nic extra…
akorát vím, že během toho finále někdo prohlásil “hlavně nedělejte p*čoviny” :)) a všichni sme se toho drželi, takže to pro nás dopadlo myslím dobře 🙂 - nemesis: Rituály? No můj každodenní rituál znamená pořádně si zhulit držku. Myslím že na každej zápas sem byl férowě wyhulenej takže hlawy padali samy. Kdo nezažil ten se nezasmál.
- euro: Tak rituál mno nevím asi nic.
- peacor: grand finále, jo? hehe, na pohodu – já si dál půl hodinkovej public aka GZ play0r s tomíkem v prackách 🙂 ne kecám, byla to rifle. Hlavně sme byly všichni koncentrovaní a připravení na match, btw mapa nebyla do poslední minuty jistá (rozhodovali sme se mezi brecem, powcampem nebo tgteckem, nakonec kao řekl breca a zvolil dobře). a závěr? jak by řekl plag : “defaultní výhra” ^^
Kromě GP Intel ligy jistě hrajete i jiné turnaje. Můžeš nám říct, jaký je Tvůj největší skalp a naopak které porážky nejvíc lituješ?
- Thr3i: Laddery hrajem všude možně, kde to má smysl. Ligy? Pamatuju si, že jsme zkoušeli CLOG ligu a jim podobný atd… ale než se to rozběhlo tak jsme se na to všichni z vysoka. Největší skalp? Asi hra 23:17 s eSubou ještě za tehdejší IDS, pak 21:19 výhra nad OMG klanem (denis, manicka a spol) a lituju prohry 21:19 nad Faberama (Kali, spec a spol), kde jsme zahráli parádně harb a nevyšel rail 🙁
- KaOcko: Tak ja sem takovej typ, že pro mě výhra je akorat pěknej pocit a prohra me sere 2 dny, takže tohle nějak v hlavě neuchovávám… ale co si pamatuju dodnes, tak zápas proti DR ve druhé lize v minulé sezoně (GZ-GP) ligy, kdy sme prohráli 21:19
- nemesis: Nehrajem jiný turnaje těch už moc ani neni nebo nejsem já, někde se wálim nebo tak… , jen zlehka si zastřílíme esl či kb. Hele abych ti prawdu řekl tak já to moc neprožíwám jasný že sem rád když wyhrajem a taky že lituju toho když prohrajem, ale rád si zahraju proti dobrýmu teamu kterej aspoň umí střílet a né že leanuje nebo cokoliw jiného.
- euro: Skalp nej byl eSuba vs IDS 23:17.Pak co si pamatuju tak litium(OMG) 21:19.Pak 1.místo v 3/3esl a 5/5 v top 5. Doufám že jsem nic nezapoměl 🙂 . Nejvíc lituju myslím že to byla 2.sezóna když jsem hráli nad DR 21:19 🙁
- peacor: jasný! ESL,CB,KB a co já vím, že se vůbec všechno hraje. Já se o to nestarám, sem jenom player a baví mě hlavně poslouchat ty žvásty co melem na TSku při zápase 🙂
Můj skalp viz. výše, dobrá hra s nEph za exp5, několikrát sme porazili iNFiNiTY SKiLLS.HU (N3wZoo a jeno banda) a za Apo bych kecal,takže mě teď nic nenapadá. A porážky lituju asi nejvíce s Red Dog snad v druhý sezoně GZ ligy.
Dostal jsi se někdy do stavu, kdy jsi chtěl nebo musel s hraním skončit?
- Thr3i: S hraním CoD jsem seknul na přelomu ledna a února 2005. Důvodů bylo několik a nemám moc chuť o tom mluvit. Začal jsem hrát s Legionářema Lineage2 C1 a de facto díky nim jsem se na CoD zas vrátil, jelikož mě několikrát požádali o hosting a ta hra mě zas pohltila. A je taky pravda, že pokud by lidi, se kterýma hraju teďko, přestali hrát tak už žadnej novej klan hledat nebudu a na CoD kašlu z vysoka.
- KaOcko: No párkrát od toho nebylo daleko (matura), ale Lineage2 mě z toho rychle vykřesalo :))
- nemesis: No párkrát i jo asi před rokem sem skončil s tímto teamem se kterým sem chwilku hrál. No začal sem chlastat a to na twrdo každej den wodka a čau nic jiného mě nezajímalo… Ale naštěstí se ze mě notorik nestal. No a teď sem si dal taky chwilku pauzu protože sem si chtěl zkusit pár drog… no ale to bych nechtěl už moc rozebírat. Teď si jedu pohodičku a zase s klukama rozjíždíme naše štýlo 🙂
- euro: ne nikdy 🙂
- peacor: Jasně! Přece RL je mnohem důležitější než CoD, ale vetší krize mě nepotkala 🙂 max. že mi odešel Telecomacky modem a chvilí sem nemohl žvástat na TS a taky sem odpalil jednou svýho Cooperheada, tak sem hrál na kuličkovce asi tejden – ble, nejvíc hnus 🙂 – to sem s tím fakt chtěl seknout, hehe
A na jaké sestavě vlastně hraješ a kolik z ní vytáhneš?
- Thr3i: Pod stolem mám 2,4 P4 s 1MB Cache samo trošku taktnutý 🙂 CPU 2.4@3.26 (přes léto), VGA Ati x800 GT + 20% výkonu na GPU a MEM, RAM 1GB DDDR 400MHz a tak no…
- KaOcko: Možná to bude divný, ale hraju na PC :)))
Je to takovej malej šrot… Athlon 3200+, grafika nvidia 6600gt, disky taky nějaký mám…
125 fps mě to jede stále a to mě stačí. - nemesis: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+, MMX 3DNow, ~2.GHz, RAM 1024MB, Grafická Karka Radeon X800 GTO… a wytáhnu z ní max. detaily… 🙂
- euro: Mno jede to 🙂 AMD Athlon(TM) XP 2500+, MMX, 3DNow,~1.8Ghz RAM 1024MB Grafárna GeForce FX 5600
- peacor: jo takle takže teď hrajem v sestavě : threi, lamco, kaocko, neme, exis a JA + záloha a vytáhnem z toho fakt dost si myslím 😀
ale ty asi myslíš to co mám pod stolem,že ?
Takže AMD64 3000+@ , 2*256 DDR RAM v dualu (sux), ATi GB X800 @ pichlý v DFi LanParty nF4 ULTRA (bo hezky svítí) a vytáhnu z ní klidně i několikrát ownage na harboru 🙂 takže celkem v cajku
Co tví rodiče a zázemí doma? Máš klid na hraní?
- Thr3i: Klasika, páskuje se tu a to je asi tak všecko… (páskovat = mít blbé kecy – pozn. autor 🙂
- KaOcko: jednou za měsíc se to někomu nelíbí, takže si dám oraz a pak je to v klidu…
Zatím jsem doma, takže na to hraní čas a klid mám. - nemesis: Powětšinu kapku klidu najdu. Rodiče to docela berou sestru bych občas umlátil když tu něco začne dělat. Ale jako docela pohodička
- euro: Já mám na max klid.
- peacor: v pohodě, sem v klajdu dyž mačkám ty čudlíky na myši a klávesce! Ale nemůžu u toho přece hnít pořád……. máma v klidu, mám hubu, tak ji požádám ať za sebou zavře ne!
Jsi spíše pecivál co pořád sedí doma nebo sportuješ?
- Thr3i: Dřív jsem chodil do posilky, ale když jsem začal chodit do práce tak sem rád, že mám čas na CoD. A jako po práci si jít ještě mrzačit tělo to už přenechávám mladším…
- KaOcko: No když můžu, tak sem u bedny(není to vždy kvůli hraní, na netu mám taky nějaké povinnosti), ale když je něco potřeba udělat, tak není problém se odpoutat a odejit =)
- nemesis: Mega peciwál 😀
- euro: hrával jsem fotbal a sekl jsem s tím takže peciválek
- peacor: hej sportoval sem, než mě zastavilo nějaký menší bebi (= zranění), tak toho času na paření celkem je. Ale brzo se ke sportu vrátím až u nás bude led (sry, ale sem hokejka, mjejte mě rádi)
Jaké jídlo máš nejradši a čím ho zapíjíš?
- Thr3i: Jídlo? Tak jednoznačně řízeček nebo hermelín a spláchnutý pěkně Gčkem 🙂
- KaOcko: Nejraději? Když je někdo uvaří za mě, a pak mi je donese k počítači(je jedno jaký jídlo) 🙂 k jídlu můžu pít téměř všechno…
- nemesis: No tak samozřejmě kuřecí řízeček s bramborem a oblohou tu stejně nesním… A zapít to musím jako spráwnej Pražák 10° Gambáčem
- euro: Kuře,Vepřo knedlo zelo a pííívo 😀
- peacor: čínu a klidně pivkem 🙂
Málem jsme zapomněli na nejkomentovanější věc dnešní doby. Jaký máš názor na CoD2 a chystáš se do něj aktivně vstoupit?
- Thr3i: CoD 2 jsem zkusil cca 2 měsíce a ne že by mě to nebavilo, ale prostě mi to přijde dost retro a ať ma CoD1 jakou chce grafiku, tak si ji 100x radši zahraju než dvojku. Pro srandu si ji s kámošema zahraju, ale to je asi tak jediný moje aktivní hraní CoD2
- KaOcko: S klukama nás to nějak extra nechytlo, takže jsme se domluvili, že prozatím zůstaneme u CoD1.
Co se týče osobního názoru je CoD2 “arkádovka”… prostě není to ono. - nemesis: Poprawdě už sme jakože klan měli wstoupit na CoD2 kluci už to hráli také sem si snima občas zahrál… ale wůbec mě CoD2 nechytla prostě CoD1 4ever… řekl sem klukům že dwojku hrát nebudu že mě nebawí a že budu hrát radši jedničku… tak nakonec se kluci taky rozhodli jít zpátky na cod1 🙂 sem rád že sem stále snima
- euro: CoD2 jsem hrával a po měsíci jsem se vrátil na CoD1. CoD2 není to pravé.
- peacor: Hele já CoD2 klidně hrát můžu a dyž CoD1 uhasne úplně, tak i budu 🙂 náhodou sem to hrál i aktivnějc chvíli s c0nexii a teď nějaký mixíky s klukama z F4t4L!tY. jinak je CoD2 arkáda, nechutně rychlá a fakt zábavná, ale o skillu to není (knallera nepochopím). Takže skill v CoD1, prostě PURE
Závěrem bychom mohli rozvířit poklidné vody a pověz nám něco na své spoluhráče.
- Thr3i:
• euro – Mouchy sežerte mě, naprosto nekonfliktní člověk, nedávno se líbal s holkou v hospodě!!!, klanovej maskot gaye, bohužel jsme se po lize rozloučili (čau euro pozdravuj), eurovy první vibrační sluchátka a s tím první erekce při zápase 😀
• KaOcko – Až se naučí česky a nebude mluvit tou brněnštinou tak mu konečně porozumíme, nechce přijet za náma do Prahy, nedokážu si bez něj hru představit (ve většině případů můj parťák)
• peacor – “Ja sem to neposral, nemáte se nechat zabíjet”, když mu to nejde tak prudí víc než já, naše aktivní spojka se světem a s CoD2 🙂
• nemesis1 – máme hodně společnýho a většinou si nás euro mutoval a KO nechápal :), používá motto: co je zelený, musí se spálit, skákající bot co dává hlavy (jak nikdo neví)
• punkey – rail a krytí B, jinak se s nim dobře sedí v hospě a kouká na hockey 😀 (dotyční budou vědět) - KaOcko: já nevím no, já je NEZNAM! 🙂 radši
• Thr3i: Můj soukromej budíček za dob kdy sme ještě pořádně pařili l2(ráno mě budil telefonem už v 10:30! no nehorázný), jinak co se týče CoD, tak jako leader teamu si vede dobře i když někdy ujede a řve =)
• euro: asi to už někdo zmínil, ale snažil se nás přesvědčit, že je naprosto v pořádku, ale mockrát nás přesvědčil o opaku 🙂 jinak, do jisté doby velice solidní hráč po všech stránkách.
• neme: řekl bych, že má nějakej doping na akce typu ” výskok a následuje headshot”, a hlavně je to hráč se smyslem pro teamplay - nemesis: no na swý spoluhráče nemám skoro nic hraje se mi snima fakt dobře s májou(threiem) děláme srandu a tak… ale tady takowej bombónek kdy se nám mája urazil kwůli netu že je to prý na centrále…
Thr3i: az na to ze to neni u me no
Thr3i: ne neni to u me
Thr3i: chapes?
nemesis1: 😛
Thr3i: proste je to v praze na centrale
Thr3i: hrozne divny
nemesis1: aha
Thr3i: no tak si vyliz prdel
Thr3i: nazdar
>This user is now offline< - euro:
• Threi: Taktik a demíčka to je jeho. Prostě CL 🙂 ale jednu chybu má říká mi pořád gayi !!
• nemesis1: když nehulí nic netrefí 🙂 - peacor:
• Threi : náš boss, celý to tady šéfuje a taky lagger, sekretářka, křikloun a vůbec – miluju ho
• KaOcko : kořeň z Brna, jenom střílet a mozek nechat pod stolem
• euro : maskot, bisexualní, doufám, že na mě nikdy nesáhne jak budu v Ostravě
• nemesis : pohodář, má rád dost lehkých věcí, i dyž tvrdších se taky nebojí (víme svý neme,že? )
• punkey : team : “punkey co si zahrajem za mapu?” punkey : ” RAILAAAAAAAA”
Děkuji Ti tedy za rozhovor a přeji Vám mnoho úspěchů do nadcházející sezóny. Chceš něco vzkázat světu?
- Thr3i: Jo taky dík za pobavení. Hrajte napohodu a nehaxujte jak je to dneska v oblibě.
- KaOcko: Taky díky, a vzkaz světu? ZRUSTE DIAKRITIKU! (jn, byly problémy 😀 – pozn. autor)
- nemesis: No jasný že bych chtěl… kuřte hodně tráwy ať wám de cod jako mě 😀 jinak mír 🙂
- euro: díky.. doufám že CoD1 nikdy nezmizí ze světa a bude se pořád hrát.
- peacor: milujte se a množte se!
Tímto končí díl pátý věnovaný klanu Apocalypse a vy už se můžete těšit na příští, kdy se dozvíte všechno ze zákulisí klanu inteRaction.
MNo celkem v poho rozhovor :-DDDDD Nic víc nechcu dodat.
nechtělo se mi to číst celý, protože to je dlouhý, ale přečetl sem si předposlední dotaz a to mi stačilo...
"• KaOcko : kořeň z Brna, jenom střílet a mozek nechat pod stolem" x-D
• nemesis1: když nehulí nic netrefí :)
:-D prostě mazec článek, nebo spíš ti týpci :-D
někdo tak milý a napsal kdo je kdo na 1 fotce?
Končně uvidím Maestra Almightyho!!!!
Moc pekny rozhovor.
Plne s tebou souhlasim
Plne s tebou souhlasim a jeste koho zajima CoD 1
Koho zajímá cod1 a 3. liga? Každého, kdo klikne na článek s názvem "Vítěž 3. COD ligy".
Proboha přemýšlej a neklikej na to když ti to nesedne.
nevim jako, jestli je to legalni, ale aspon by tu mohla byt nejaka cenzura... myslim, ze slova typu zhulit si drzku ci tak podobne by tu nemela byt;) me osobne to nevadi, ale uz vidim, jak ty vase gp deti, ktery tu vesmes hraji, to doma reknou, ze jdou hulit, aby meli vetsi skill a bude "sranda":) tak pro priste bych se temto slovum nejak vyhnul;) preci jen nechcete mit oplitacky s policii:)
Aspoň u tohohle článku nejsou žádný ilegální fotky :)))
Prej že CoD2 neni o skillu :) LoL a o čem??? To by mě zajímalo
mam vás rád kluci :)
hlavně eura, že cukroušku? :)
"defaultní výhra" ^^
proste hustýýý, asi to zacnu pouzivat :D
(btw, cet sem si jen neco, ale ted me to chytlo tak, ze to prectu snad cely)
a kdo prived Sp-6,eura a hunter killera do iNs? nooo kdo to byl?! co?
neni to maestro? :D
hodte popis kdo je kdo na prvni fotce:o)...thx:D
lool :)
Hezkej článek :]
kaocko hhh
Jen tak dal
hej tak takovou hlasku sem dlouho neslysel to si musim nekjam napsat i kdyz ted to asi zacne pouzivat cely GP :D
je pekny gay, ten rozchod s yodou mu prospel xDDDDDDDDDD
styska se mi :
TY si co ze tu meles o drogach a chlastu kolik ti je !! ty smazko ty ani nevis co to je droga tak co to meles o dregach noobe §
.
nemalo hustej rozhovor :))
zuuustante u cod1 a nehrajte tu arkadomrdku bez skillu ;)
GL threiovi aspol :p
nice rozhovor... hf kuci
threi ja vam natocim cenu utechy jestli chcete???
je docela pekne , ze je tu spousta fotek ale rad bych i vedel kdo je kdo....
hawryk to je muj krasavec :)
z leva : threi, nemesis, picor, kao, punkey
z leva : represent, threi, exis, nemesis, kao, picor
z leva dole : punkey a dek
Kdyz mas na xfiru za tento tyden 50 hodin L2 a 4 hodiny cod, to je 54 Hodin, tak dle tve rovnice (80%prace, 20% hrani) jsi tento tyden odpracoval na pocitaci uctyhodnych 216 hodin a to teda klobouk dolu...
btw Brno rox;)
Tak vetsinu casu to mam max zapnuty a prodavam veci takze idling maximus :)
Tak tohle uz defakto muzem brat jako vzpominkovej clanek na Apocalyspse...
navic posledni tejden sem ani snad CODcko nehral krome chvile nekde na pubu... takze L2 tedko prevazuje ;)
souhlasim s nemesisem:) kdyz nehulim nic netrefim:D :D :D
kkti
prosimte co o nem vis?
pico prozradil si moji identitu :D
Ajaj ty jsi všude.
Ježiši takovi alym vihrali turnaj hhh ale to se mi snad jen zda takovy lamy hhhhhhhhh!!!
ze chodis jeste do skolky nikoho nezajima... az te tak ve druhy tride nauci psat, tak se vrat jo?
a ty ses co za boona, ze mas v kazdym slove dve hrubky? a delas ze ses namaxovanej pro? zalez do diry a blij si tyhle kokotiny do zdi a ne sem.
takej ukecanej typan :D
neme je borec :)) a pan zmrzlinar no radsi nekomentuju :D
toho yodu si změn už jsem ti lehce napověděl na co .....
^^ rofl