Sám se řadím mezi lidi, kteří si chtějí hrát pokud možno pořád, všude a kdykoliv. Ovšem jsem také hráč náročný a tak mě několik let staré plošinovky na způsob Prince of Persia, s herní dobou +-10min, už moc neberou. Proto jsem se rozhodl do testu zařadit pouze hry, s kterými si můžete skutečně vyhrát – vydrží vám a navíc jsou zábavné a rádi se tak k nim budete vracet.
Baldur’s Gate
První hrou, kterou vám představím je poměrně volný remake slavné RPG hry. Na začátku si zvolíte mezi rasou lidí, půl-elfa, elfa, nebo půl-orka. Jak si jistě dokážete představit, každá rasa má vlohy pro nějaká povolání, které si vyberete následovně. Pak rozdáte několik zkušenostních bodů mezi šest klasických vlastností a jde se na věc.
Hra se dá celkem pohodlně ovládat joystickem, zatímco „pětkou“ bitkaříte a několika málo dalšími klávesami brouzdáte v inventáři, rozhlížíte se po mapě, či si vybíráte kouzla. Bohužel zaměření se jen na kouzla mi nepřineslo úspěch, zatímco s bojovníkem se to dá celé poměrně slušně ownovat 🙂 A vlastně i takový rytíř – paladin je docela dobrý kouzelník, takže si užijete srandu s různými podpůrnými kouzly.
Když je řeč o podpůrných kouzlech, mohla by snad někoho napadnout otázka, zdali se ve hře objevují i nějací společníci, které by stálo za to podporovat. Bohužel vás zklamu, hra je čistě one-man-show, přesto to není nějaká pitomá rubanice jako konkurenční Sacred, který mi k srdci i přes podobný námět vůbec nepřirostl. Souboje od vás budou vyžadovat jistou dávku taktizovaní – ať už je to zablokování cesty nepříteli, či stažení se z boje ve vhodný okamžik a posílení se třeba „býčí silou.“
Po světě, kterým procházíte, se povalují truhlice s poklady, či obchodník, kde můžete prodat (nakradené) věci. Stejně tak questy jsou poměrně sympaticky rozmanité, takže si užijete osvobozování rukojmí, vybíjení táborů zloduchů, ale i různé procházení přes pasti tak trošku ve stylu Prince of Persia (bodáky v podlaze,…). Celkový dojem ze hry tak kazí pouze kratší doba – dokončení každé z deseti epizod vám sice těch 10-20minut zabere, ale slibně se rozjíždějící příběh o záchraně světa před démony z jiné dimenze je najednou utnut jako Hamiltonova návštěva bariéry. Naštěstí je tu ale menší záchrana v podobě znovuhratelnosti s jiným hrdinou.
+ přijemná grafika
+ nutnost taktizování
+ lehké a přehledné ovládání
+ kvalitní příběh
– kratší herní doba
– několik technických chyb (nepřítel ve zdi)
Air Traffic Control
Být kontrolerem letového provozu je práce plná zodpovědnosti za spousty lidských životů a zároveň vyžaduje obrovskou představivost, orientaci v prostoru a schopnost řešit několik úkolů naráz a to určitě není všechno. Každopádně to asi není práce pro každého, ale jako hra? Proč ne, že?
V Air Traffic Control se, jak název napovídá, stanete právě takovým řídícím provozu a na vaše bedra padne vina za případnou smrt virtuálních paňáců. Na čtvercové mapě o rozloze několika kilometrů čtverečních máte znázorněnou přistávací dráhu (L) a čtyři „odletové zóny“ (A, B, C, D) a v dolním okraji počet letadel, které musíte obavit. Nic těžkého říkáte si?
Ze začátku možná – prvních několik (desítek) levelů jsou skutečně spíš otrkávačky, ale zkuste si nastavit tréninkový režim s provozem někde za půlkou stupnice a jsem zvědav, co budete říkat na 15-20 letadel najednou na obrazovce, z nichž tak 10 jich chce přistát a zbytek se samozřejmě pro co největší napětí potřebuje křížit s vaším hadem přistávajících letadel? To už chce nervy z oceli a i tak se vám leckdy stane, že místo riskantního křížení radši letadla odkloníte a pošlete je třeba i několikrát na „okružní jízdu.“
Naštěstí jsou pravidla virtuálního řízení letového provozu o něco povolnější a tak vám hra zkousne, že posíláte letadlo napříč přistávací dráhou, nebo naopak vzlétávajícímu letadlu těsně nad hlavou proženete jiný Boeing. Tohle se v reálu netoleruje, ale vy to ve hře můžete využít, stejně tak jako přibližování letadel. A tak pokud jste frajeři s Koulema, pošlete na přistání varovně blikajícího hada třeba z pěti letadel.
+ nenáročná zábava
+ náročná zábava
+ někdy docela adrenalin
– někdy nuda, když čekáte na letadla
– stále stejné prostředí, což ale na druhou stranu nemusí být chyba
Jak objednat Air Traffic Control?
Odešlete SMS ve tvaru GPARK HCMPG na číslo 900 09 80, cena 80 Kč s DPH.
Pro zjištění podpory Vaším telefonem pošlete SMS s textem STAHNU[mezera]HCMPG na číslo 9000903. Cena SMS je 3 Kč s DPH.
Hry jsou v češtině, může se ale stát, že pro váš mobil nejsou lokalizovány. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.
Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP, telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.
Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po-Pá 8:00-16:00).
Port Royale 2
Mobilní předělávka slavné strategie pro PC se, nebudu to zapírat, povedla na výbornou. Pokud náhodou nemáte ani páru o čemže Port Royale je, tak vězte, že se objevíte v Karibiku léta páně cca 1585 a máte za úkol stát se guvernérem jednoho z měst v Karibském moři. Na úvod si můžete projít kratičký, ale přesto kvalitní tutoriál a pak už se vrháte po hlavě do vody a pašování, ehm převážení zboží.
Karibik té doby nebyl zrovna rájem na Zemi. Moře brázdila spousta pirátu a někdy vám hrozilo nebezpečí i od lodi, která prostě měla jenom jinou vlajku než vy. Začínáte na moři se svojí, zdráhám se říct bárkou, protože i to je lepší loď. Tedy doplujete do prvního města, za zbytek peněz nakoupíte pár sudů rumu a už si to štrádujete po pobřeží za výdělkem. Velká část hry stojí na krásné ideologii – nakup za málo a za hodně prodej. Chce to trošku paměť, protože mobilní verze přeci jen není tak rozsáhlá jako počítačový bratříček a tak si musíte pamatovat, „kde co za jakou cenu.“ Rozjezd hry je paradoxně (u většiny her to tak rozhodně nebývá) to nejlepší – když jste malý kapitán na malé lodi a máte co dělat abyste si vůbec vydělali na živobytí, protože vám, pokud nejste dostatečně rychlý a takticky myslící obchodník, utíkají zisky – musíte platit žold posádce a s pobytem na moři roste i šance, že vás někdo přepadne.
Tomu se bohužel nedá vyhnout a ze začátku se i stane, že na vás zaútočí mnohem silnější loď a tak skoro není šance na vítězství. S trochou cviku, opatrnosti, či prostě jen opakování se však poměrně brzy vypracujete a můžete si dovolit lepší loď, či si v nějakém z měst postavíte výrobnu na jednu ze surovin. Opět se ukazuje propracovanost na JAVA hry až nezvyklá – když chcete vyrábět maso, musíte krmit prasata… a prasata si pochutnávají na kukuřici. Ještě se malinko vrátím k lodím, kterých je několik druhů – například obchodní bárka nevyniká útočnou silou (její výzbroj je srovnatelná s vaší první lodí), ale je rychlá a zvládá poměrně divoké manévry. Pro změnu vojenská fregata oplývá velkou silou, ale je i poměrně křehká a rychlá také ne. No, každopádně nejlepší volbou je asi Galleona, která hravě strčí do kapsy i výzbroj a posádku fregaty a přitom zvládne převézt náklad „jak kráva.“ Za kvalitu je ovšem nutno si zaplatit.
Soubojový systém považuji za velice kvalitní. Po vzoru PC verze máte (sic v malinko Spartanském provedení) znázorněné lodě a jejich postavení a vidíte výseč označující možnosti manévrování vaší lodi. Dvě rozbíhající se výseče zase ukazují, kam můžou pálit vaše děla. Na výběr máte několik možností útoku, podle vzdálenosti. Nejdále dostřelíte s obyčejnými koulemi, které dokážou napáchat škody jak na lodi, tak i na posádce. Když jste blíž, můžete po nepříteli střílet šrapnely, jimiž jeho posádku rozemelete na kaši pro žraloky. No a posledním projektilem jsou koule svázané řetězy, které – ano, hádáte správně, naporcují pro změnu loď. Když už jste hooodně blízko, můžete nepřítelovu loď zahákovat a dojde k boji na nože, což je ale dost sázka do loterie – stalo se mi, že i s o dost větší posádkou jsem prohrál.
Posledním a tak trošku zákeřným manévrem, pokud jste ve správném úhlu, je vražení do lodi nepřítele a následná invaze na jeho palubu. Už samotný náraz s posádkou pěkně zatřese a tak, pokud jste to do nepřítelovy lodi napumpovali pár šrapnelů, tak máte velkou šanci na obsazení lodi. Bohužel, hra (i v zájmu přehlednosti v ovládání) umožňuje vlastnit jen jednu loď a tak pokud máte již zmiňovanou Galleonu, nemáte pořádně o co bojovat, protože s kvalitním manévrováním nedáte nepříteli velkou šanci (nicméně i tak už vlastním asi dvanáctou galleonu :)). Trošku i zamrzí, že někdy vás na souboj vyzve nepoměrně slabší loď a místo alespoň zoufalého pokusu o útok se okamžitě po začátku boje začne otáčet na zoufalý úprk.
Při projíždění měst občas stojí za to se pozeptat, jestli náhodou zdejší guvernér něco nepotřebuje, nebo v baru, jestli někdo nechce něco propašovat. Takže náplň misí je poměrně různorodá, ale v obrovské hrací době (hru jsem hrál poměrně často skoro měsíc a konce jsem se nedočkal!!!) se přeci jen objeví stereotyp, když už zachraňujete asi sto padesátou dceru guvernéra toho a toho města a že musíte spěchat (mise „láhev na vodě“), tak vám to na náladě napřidá. Stejně tak guvernérovy úkoly spočívají buď v zabíjení zlých pirátů, či převozu surovin, což se ale vlastně ani tak nevyplatí – výplata je malá a většinou vás hra žene napříč mapou, takže vznikají ztráty v žoldu. V úkolech od štamgastů pro změnu zabíjíte rivaly, či pašujete zboží. Sem tam někoho svezete do vedlejšího města a to je vše.
+ gigantická hrací doba, pokud u hry vůbec tak dlouho vydržíte
+ ono to obchodování je docela sranda
+ soubojový systém
+ úkoly
– malá variabilita úkolů, to se však projeví až po delším hraní
Townsmen 2 Gold
Townsmana zřejmě nemusím dlouze představovat. To, co je pro PC hráče série Settlers, je pro mobilní hráče právě Townsmen. Ve hře se staráte o vesnici, později však již městečko, ve kterém musíte zařídit vše potřebné. Ve hře je několik surovin, jako je dřevo, železo, kamení, obilí apod., za které nakupujete jiné, či třeba stavíte nové budovy. Ačkoliv se hra tváří jako propletená příběhem a stavící před vás různé úkoly, vždy jde o to samé – vybudovat prosperující systém města. Úkoly se omezují na jednoduché plnění požadovaného množství zboží (materiálu) na skladě, v určitém časovém limitu. To ovšem není ani trošku na škodu. Jednoduše je to „piplací hra“ a tak musíte mít na všechno dostatek času. Příjemná hratelnost vás nikam nehoní, pouze si hraje, jakože „o něco jde.“
Townsmen je proslulý svým stylovým grafickým zpracováním. Krásná malebná krajinka, chaloupky s kouřícími komíny, otáčející se mlýnská kola, vlající vlaječky, to vše působí sice kýčovitě, ale roztomile. Až se to zda nemožné, že na tak malém rozlišení, jakým stále disponují současné telefony, jde vykreslit tolik detailů. Za to sklízejí autoři velkou pochvalu. A tu další získávají hned za celý koncept Townsmana. Je to totiž ideální odpočinková hra, hra pod lavici do školy, nebo prostě jenom pro ty, kteří mají rádi „pečovatelské hry.“ Principy Townsmana nejsou nikterak náročné na pochopení: na stavbu mlýna potřebujete dřevo, dřevo získáte od dřevorubců a na pile z něj uděláte prkna. Z prken pak postavíte mlýn a…
Rozvleklost hry pak působí pozitivně ve chvílích, kdy se jí nemůžete naplno věnovat a jen občas „naklikáte“ pár úkolů pro svoje vesničany. A přiznejme si to, ono koukat se na pracující lidičky, jak přenášejí svoje výrobky, jak kácejí stromečky a kutají kamení, jak kosou sekají obilí… ono je to prostě pěkné…
+ překrásná grafika
+ jednoduchý a chytlavý koncept
+ rozvleklost hry není na škodu
– rozvleklost hry může být na škodu
Jak objednat Townsmen 2?
Odešlete SMS ve tvaru GPARK HBXYY na číslo 900 09 80, cena 80 Kč s DPH.
Pro zjištění podpory Vaším telefonem pošlete SMS s textem STAHNU[mezera]HBXYY na číslo 9000903. Cena SMS je 3 Kč s DPH.
Hry jsou v češtině, může se ale stát, že pro váš mobil nejsou lokalizovány. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.
Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP, telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.
Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po-Pá 8:00-16:00).
Far Cry 2
Další z her, která se inspirovala svojí „dospělou předlohou.“ Ubisoft využil známého jména pro vytvoření zcela odlišné hry, než byl předhůdce, ale i tak stálo Far Cry 2 (na drobná škobrtnutí) rozhodně za to. Stejně je na tom – jak už asi tušíte – i mobilní verze, kterou si přiblížíme nyní.
Jestliže vám to zůstalo utajeno, pak vězte, že se Far Cry odehrává na Africkém kontinentu, kam se vydáváte jako žoldák do bojů dvou znepřátelených frakcí – nebudu vám vyzrazovat mnoho, jen řeknu, že ačkoliv příběh mobilní verze rozhodně nezasahuje do takové hloubky, jako ten na PC/Xbox/PS3, určitě stojí za to a je jedním z plusů této hry. Ostatně Far Cry 2 je poměrně často prezentováno jako další forma umění – tentokrát upozorňující na situaci na černém kontinentu.
Ať už si zvolíte jakéhokoliv žoldáka, kteří mají různé cíle, průběh hry je prakticky totožný, i když lehce můžete ovlivnit její průběh. Předně hra začíná v místě, kdy vás váš cíl – překupník zbraní Šakal – hezky uzemní. V tom vás přepadne záchvat malárie a vy se mátožně vypravíte na pouť hrou. Zde hra nejvíc připomíná dříve recenzované Brothers in Arms, které nedopadlo nejlépe, ale na Far Cry 2 autoři ukazují, že se dokážou ze svých chyb učit. Po první misi se dostanete do tábora jedné z frakcí, který tvoří takové malé městečko. Najdete zde dealera zbraní, automechanika, několik příběhových i nepříběhových NPC, jež vám dají informace o probíhajícím konfliktu, ale třeba i novinářku, která vám za nalezené dokumenty dává extra diamanty navíc. Diamanty jsou jediným platidlem ve Far Cry 2, nakupujete za ně vše zmiňované.
Vždy máte na výběr z několika misí, které – a zde autory musím znovu pochválit – jsou každá originálem. Tam, kde se mimořádně dlouhá PC verze propadala do stereotypu, to JAVA verze vyřešila nepřestávající akcí, která má spád. Dostane se na osvobozování zajatého kolegy žoldáka, vyhazování do povětří vodovodů nepřátelské frakce apod. Zde na vás Far Cry 2 zapůsobí měrou až nevídanou. Jste si vědomi, že jako žoldák kolikrát pácháte zlo pro pár peněz (diamatů) a tak jsem si jen oddychl, že se příběh hry konečně začne ubírat tím lepším směrem, kdy se to snažíte odčinit.
Jedinou výtkou, kterou tak u Far Cry 2 musím vznést je „bohužel“ krátká hrací doba. Je to malá výtka, hra vám akci servíruje v nepřestávající smršti a žene vás dál a dál… a proto pak zamrzí, že je tak rychle konec a nezbývá, než hru zkusit znovu. Přeci jen to už ale nemá takové kouzlo. Jinak je Far Cry 2 rozhodně jednou z nejlepších akčních her na mobilních telefonech, kterou můžu – ostatně jako všechny hry v tomto tématu, jedině doporučit.
+ skvěle dávkovaná akce
+ příběhové pozadí
+ zajímavé zobrazení krize v Africe
– krátká hrací doba
Jak objednat Far Cry2?
Odešlete SMS ve tvaru GPARK HNBGQ na číslo 900 09 80, cena 80 Kč s DPH.
Pro zjištění podpory Vaším telefonem pošlete SMS s textem STAHNU[mezera]HNBGQ na číslo 9000903. Cena SMS je 3 Kč s DPH.
prostě best no:D
Baldurs gate na javě? páni :D
jednu z těchto her jsem nikdy nehrál to je ostudááá ale baldurs gate jsem měl aspon na ps2 :-) jinak určo good pařby
a ni jednu neznam!!!
TOWNSMAN2 nej hra co sem hrala
Je to njlepsší díl ,ale další jsou taky dobrý. Pak stima indiánama.:D
nejvetsi legenda ze vsech java her myslim si pro vetsinu hracu uz od prvniho dilu to byla moje oblibena a stale jim je :-P
tudle hru jentak nic nesesadi z trunu
fc2 si asi sezenu vypada to paradne
ale kazdopadne si ho nebudu objednavat :D zlatej warez
townsmena jsem hrál všechny díly a u port royale 2-jky sem seděl vždy aspon 2hodiny,nikdy až4h.:)
lol pekna kravina
vubec nehraju takový kraviny davam přednost PC
hmmm jako normalni hra je to exelentni......na mobilu nwm mno...
řek bych snad jen to že horši hry nemohli vybrat, takový kraviny o ničem
lepsi je treba mini counter strike, v rally , master pro a tak :)
a co treba sumer games 2 , 3 ? :D
no
port royale 2
Mno nejlepsi je stejne graviti defied
port royale2 a townsmen2 gold nejlepsi parby !!!!
far cry 2 asi taky good ale zbytek ? to je na prd teda až na baldurs gate to je taky good parba !
Tohle jsou uplne beckove tituly..snad krome Townsmen2,ale to je tak trochu historicky kousek,ze?Cely tenhle clanek je jen hloupa reklama na hloupe hry.Dobre hry jsou napriklad Wolfenstein RPG,Sola Rola,Zombie Infection,Saint Stone,Snowboard Hero,Worms 2007,Pro Evollution soccer atd..
Ale zasmal jsem se.
Nic moc .....
neznam
tawnsmana 2 jsem hrál a je to dobrá. Skusil bych i Port Royale 2 to taky vypadá slušně. Ale podlě mně se farcry2 moc do historie java nezapíše. Je to dobrá hra,ale podle mně jsou i lepší.
A ja tady chcu "SOLA ROLA" ale tak u takoveho zebricku je dycky misto na spekulace..
Samozřejmě, že by si tady zasloužilo své místečko i plno jiných titulů.... já bych například byl pro Doom RPG... ale berte to prostě jako názor jednoho z našich redaktorů. Samozřejmě se tím nemůže trefit do chuti všem, ovšem jde ve všech případech a výborné pecky, které stojí za pozornost....
:))
tyhle hry nejsou nic moc znám mnohem lepší.............summer games 3,medal of honor:airbone
Sám jsem z nich nehrál ani jednu, tak to budu muset rychle napravit :) zatím mi nejlepší Java hra přišla Splinter Cell
samozřejmě záleží na pohledu každého jedince, ale je mi vážně záhadou, proč tu Summery nejsou, protože to je podle mě jedna z nejhranějších Javek vůbec :-). Ať už se jedná o 2ky, nebo novější 3ky
townsman 2 gold fakt super hra :-)
nic moc hry
nic moc hry ale musime brat potaz ze ted je spousty a spousty java her ktere by byly mozna lepsi ale mi o nich neuslysime
ani s jednou
to vypadá asi nejlépe,.
to tu neni?
skutečně ne, opravdu dobrá hra je ve vašem výběru jen PR2. baldur´s gate? To snad ne.... je plno lepších rpgcek, zkuste si třeba už ty Blades a magic, graficky i hratelně 100x lepší.
ale de to xD
fakt ne.....ja bych tam dal např. Orcs and Elves2...rozhodne ne FarCry2 a Port royale tyto hry mi prijdou ubohe.....a Air traffic control me taky zrovna neoslnil zkratka muj nazor je ze jsou i mnohem kvalitnejsi hry nez to,co je zde :-)
každej má jinej vkus
Já jsem taky nehrál ani jednu z těchhle her, a neřikám tady autorovi, že se nevyzná a je to trubec. Je to pěkně napsaný :-)
když jdeš s tímto ven, tak s tím musíš počítat. Komedie století taky byla kritizována a od čeho tu jsou komenty....
vypada dobře doufam ze bude upne stejna jako na pc
jo ujdou hry no:-D
Znam lepsi
pekny vyber java hier
Tak Far Cry
to je pekna silenost. ty stretegie je luxus skoda ze je nemaj ke stazeni
ta je nejlepsi....
tak ani jedna se mi moc nelíbí
Nojo ... vetsinu z tech her znam ale chibi mi tu Summer games 3, je to podle me nejlepsi hra :-)))))))))))))
Já osobně teda žádné hry na mobilu nehraju.
A) nejde mi je stáhnout
B) dám přednost PC
C) žádná co jsem viděl se mi nelíbila
D) nikdy se nenudím tak, abych musel sáhnout po takovéto hře, nebo si najdu lepší činnost
To vypada nejlepe nekde ji musim stahnout !!
Já bych tam dal i Quantum of Solace ,protože ,když tam může být far cry 2 tak quantum of solaceš je ještě lěpší
Rád bych podotknul, že tohle je 5 nejlepších her podle MÉHO výběru.
Za každým ze zmíněných titulů 100% stojím.
Ano, samozřejmě je možné, že některým z vás, tyto hry tak úplně nesednou, ale to z nich nedělá špatné hry. Stejně jako já jsem nikdy nepřišel příliš na chuť Diablovkám, či simulátorům Lovce motýlů.
Vybral jsem tituly, které mi nabídly ryzí zábavu. Ať už jde o poměrně propracované zavzpomínání v Baldur's Gate, či "pitomé" obchodování v Port Royale, anebo piplání se v Townsmanovi.
Všechny tyto hry mě naprosto uchvátily (samozřejmě v mezích, jak to JAVA tytuly dokážou). U Port Royale jsem strávil několik týdnů o prázdinových cestách, sezení na záchodě (ano i ryby sedí na záchodě :)), či třeba zabavení se při dlouhém letním večeru.
Co víc má mluvit o kvalitě hry, než to, že se k ní hráči "donekonečna" vracejí? Hau, domluvil jsem.
Podporuje ta hra mobil LG?
ten me vzdy bavil a neptrestane :-D
Mě přijdou nejlepší java hry sporty od playmana: summer games, winter games, beach voleyball a world soccer
na PC bylo uplne super ! to muzu jenom doporucit , ale s mobilni verzi sem zatim nemel zkusenost ! :-)
teď už jen mobil na kterym ty hry vyzkoušet :-)
naporsto s nim souhlasim tyto hry me an mobil zaujali nejvíce a to s nima mam skusenost jen mi tam ten farcry moc nesedi spis bych tam dal The settlers ale je to autoruv vyber ja mu do toho kecant nemuzu
sou podle me jenom na to kdys se ti nechce spat a lezis v posteli a nebo kdys jedes streku busem :D jinak bych to nehral ...
Z těch tvých pěti TOP bych měl v ve svým TOP asi tak jen to Far Cry 2 =) To je dost dobrý... jinak zbytek mě moc nevzal.
kazdy ma asi troch jiny vkus :)
:D pěkný
Neni to spatnej clanek,ale muj favorit je sola rola,to je suprova hra:-)
tato revenze si vyslouzila u mne dobrou protože tam bylo port roale a to ja rad hraju
jedna horsi nez druha :D
bych nerek
Řekl bych že by se našly i jiné super JAVA hry.... je to těžké nacpat to jen do tej pětky nej
Tjn good pařba:)
Opravdu ho schvaluju je to nej java hra co jsem kdy hral
ještě tam chybí RF 09....ale tak Far Cry 2 je good a ostatní určo taky jinak by tu nebyly :D
mám!!
tak tyto hry tech 5 nej java her me take zaujali hodne ale driv jsem hraval hodne na mobilu bobermana a packmana ty by tam nemeli chbyet podle me
far cry je z techto nejlepsi hra
super hry az na ta letadla ty sem jeste nezkousel alwe nwpadaj moc dobre
Towsmen klasika,ale Port roale 2?
Překvapení tuto hru jsem neznal ale kamarád ji má tak se podívám a dám hodnocení..