Téma

3D hraní na PlayStation 3 v praxi

Komentáře(48)
  1. Duuku_cz

3D je urcite faj, ale pokud u TV budou potreba ty bryle tak me to nechava ledove chladnym. Az to bude mozne sledovat bez nich, panecku to bude neco ;)

2. Vault_Dweller

nevíte někdo jak funguje to nintendo 3DS který má 3D bez brejlí?

3. Guest

Drahe,drahe,drahe. Na pc to bude lepsi.

4. Blackmane

co je na tom proboha 3D ?? akorat to neni rozmazane .. za tohle bych nedal ani korunu

5. Guest

Nevim no,ale když dá ty brýle před kameru tak mi příjde , že je to 3d asi jako Call of duty od EA

6. Sudok

to je teda nápad, ukazovat 3D hru natáčením na normální kameru bez 3D rozšíření, todle by mělo smysl kdyby ta kamera zvládala natáčet ve 3D a pak to i ve 3D přehrávat, tekle ten rozdíl není vícenémě vůbec vidět

7. Guest

aby ste to videl ve 3d musi to byt natocene 3d kamerou a vy musite mit 3d monitor pripadne nejaky brejle... tak tu netlachejte hlouposti kazda takovahle vec je ku prospechu dalsiho vyvoje... vsek v tomto tydnu ohlasilo sony ze v brzky dobe prijdou s 3d technologii bez bryly aniz by bylela hlava atd... jenze k vyvoji nejake technologie se musi dojit postupne...

8. TrojisCZ

xDD. to je jasny ze tam nevidis 3D kdyz u toho nesedis s brejlema na ksichtu... kdyby to byla 3d kamera a mel si doma brejle tak pak uvidis...

9. Guest

http://media.bestofmicro.com/V/J/242191/original/sharpparallax.jpg
    v podstatě jsou tam destičky který bráněj průchodu světla pro jedno oko ale pro druhý ne. takže každý oko vidí jinej obrázek

10. Marcus.Phoenix007

na playstation 3ce bych si rad zahral ve 3D. Zatim jsem hral jen na PC s brylemi a libilo se mi to.

11. Drezir

Souhlasim. Tohle je 3D, tak to je teda pěkná sra*ka, protože v tom nevidim žádný rozdíl. Další opičárna, která stojí velký prachy.

12. ANDRE1SKING

to chci mit doma

13. Guest

s váma všema na tom Gp je?! Furt samá kritika, pořád nějaký kecy, tuto se mi nelíbí, tohle je drahý....OMG prostě si zvyknětě že to tak je a nic s tim neuděláte!! Když tady někdo píše že by do toho neinvestoval ani kačku, tak je jenom jeho problém že si nezahraje 3D. Neni to dělaný pro něj, takže nikomu nerve srdce že na to má hemzy!! Článek skvělej a je to dobrá věc a mít u toho 3D brejle neni rozhodně špatný, hraješ s nima 5 minut a už abslutně nevnímáš že je máš!!

14. RenoFucker

Takhle hroznou reklamu jsem dlouho nevidel!
    1.) Kvalitni 3D LED 200Hz 102cm TV sezenete za 35 tisic.... tak nac davat za tv 50 tisic?? Fakt jen reklama
    2.)Avatara v 3D si pustim i doma na pc ve skvele kvalite (jen dokoupit 3D bryle).. a vyjde me to na par set korun....
    3.) Hodne lidem delaji problem(nevolnosti apod.) akcni hry a jeste vice lidem dela problem 3D... natoz tak tyhle dve veci dohromady....

15. D8tecT'x

Nekdy me to docela stve, protoze hodne her na xbox nebo ps me neuveritelne zaujme a nebo se mi libi proste technika... pro me plati na vetsinu her, az na strilecky ty tam nemusim :-)

16. Guest

tohle nemnelo s 3D nic společne

17. Guest

To 3D je dobrý ale těším se až to pujde bez brýlí jinak článek super :)

18. MeeSha.

článek fajn, ale taky mi teda nepřišlo podle toho videa, že by šlo o něco vyjímečnýho, třeba v reálu to je jiný. Ale podle tohodle mi to příjde jako, když dáš špatně vidícímu člověku brejle a on najednou vidí :-D Virtuální realita, to bude mrda! :D

19. Annyy_*

tak toto může bejt zabijárnaaaa

20. MeeSha.

Věřím, že v reálu to může být super, ale uznej, že dávat video, co má presentovat 3D a není tam nic vidět, je krapet FAIL :-)

21. morph00x

jo v pohodě, ty máš celkem inteligentní příspěvek... já mluvim o těch co říkaj, že 3D je na hovno jen proto, že to nevykoukali z toho videa..

22. MeeSha.

Jasný, to je problém, spousty lidí co ty články nečtou, jen kouknou na video, nebo maximálně kouknou na pár screenu a z toho si dělaj obrázek :-( Ale s tím nic neuděláme, takový příspěvky sem píšou jen lidi co tomu rozumí asi jako koza petrželi a chtěj mít GP body a chtěj bejt zajímavý :) Nebo jsou totálně vymaštěný 8-)

23. Guest

tedy hral sem na 3D na pc a reknu Metro2033 docela masakr ale jako boli stoho oči hral jsem to na Nvida brylích mno nwm ale za ty penize to asi nestojí rači jsi počkat až ta technologije bude vyspelejší a na TV+PS3 to bude asi hodně vostry ale taky hodne hodne moc drahý

24. Guest

200MHz to je trochu moc ne :D

25. Wermix

uz aby to bylo na PC

26. <HergotH>

bych se teda fakt neodvážil.

Buď je to opravdu flawless dokonale udělaný na perfektní technologii, anebo pozvánka do blázince pro slepce s trvalou migrénou.

27. Guest

pre majitelov vykonnych PC...
    odbocim trocha od temy ale, imho najlacnejsi a najefektnejsi variant pre 3D projekciu v porovnani s predrazenymi 3D telkami je projektor v kombinacii s 3D Vision od nVidie...

napr. tu sa dozviete viac

http://www.zive.cz/clanky/video-3d-dlp-projektor-acer-h5360/sc-3-a-150757/default.aspx

inak sam vlastnim tuto zalezitost a z vlasnej skusenosti si dovolim tvrdit, ze najdolezitejsim kriteriom, ktore vytvara ten pravy 3D zazitok je rozmer obrazu...samozrejme cim vacsia uhlopriecka tym lepsie....ked si pozriete povedzme 3D film na platne s uhloprieckou 3 metre a potom si na skusku pozriete tento snimok niekde v obchodaku na telke s uhloprieckou 106 cm, nebudete chapat, preco od vas pytaju za taky shit 2000 euro...darmo budem mat nadherny kontrastny obraz s milionmi pixelov, ked mala obrazovka vytvara velmi slabe vnimanie priestoru asi ako keby ste sa na svet pozerali cez kotuc od hajzlaku...s projektorom ste skutocne akoby obklopeni virtualnym priestorom hoci za cenu menej kvalitneho obrazu, no zazitok sa bude priblizovat tomu z IMAXU..

btw druha vec co musim priznat je, ze na 3D je este cas...nielen ze rapidne klesa pocet fps v hrach, film. titulov na BD v 3D je jak safranu, ale ten hlavny dovod je, ze 3D boom podla mna nastane, az ked na 3D projekciu nebudu potrebne bryle...

28. X-Face

200HZ je akorát, nechci tu machrovat....článek jsem nečetl, ale o 3D snad něco vím...

200HZ pro dnešní 3D zobrazení znamená 100HZ pro každé oko, takže výsledně 100HZ jak je tomu zvykem u normální televize. (samozřejmě, že je mnoho televizí které mají větší frekvenci, známe je z reklam v televizi, ale o tom se tu snad nebavíme)

Ale třeba se pletu a mají to udělané na liché a sudé řádky jako například technologie, kterou využívá ACER na svých notebokách.

Nebo to 3D které má nintendo na té malé hračičce ke které nepotřebujete jak trotl brejličky, ale vzhledem k tomu, že by to mělo být asi na normální televizi s použitím brýlí, jak je poznat z obrázku a ne na speciální dvoudisplay tak je tato možnost blbost...

29. Guest

ja myslel 200 MegaHz maji tam chybu

30. sOlo-

dmnc nechapu je uplne jedno kolik ma televize ve vyslednym momentu HZ lidske oko se da na kvalite obrazu oklamat uz pri pouhych 80hz to ze ma televize 200 nebo dokonce od LG 600hz je uplne jedno to je jen reklamni tah lidi vidi na cisla .Vsechny LCD maji ruzne vychytavky ktere dopocitavaji obraz do full mezi jednotlivymi radky atd

31. Guest

ps3 je shit

32. Antraxxi

Podle mě je to kravina jak tu bylo řečeno radši Xbox tohle aspon ja osobně nevidím význam ja bych si to určitě nikdy nekoupil pro mě sou to vyhozené peníze oknem nevim co vymejšlej za hovadiny jak tu bylo řečeno tohle s 3d nemá nic společného.

33. Jihad:

možná kdy by se to skombynoval s ps move a hra killzone 3 by se na tom mohla hrat up v pohodě

34. morph00x

Tak seš idiot, sem nepiš takovýhle kraviny, když víš ho*no... to že 3D nevykoukáš z toho videa bude nejspíš tím, že je natočený normální kamerou, nebo čekáš, že když si přes brejle natočíš nějakej 3D film, tak si ho na PC pustíš i s těma efektama?...

35. *The_Best_Shooter*

překvapuje mě že to lidi nevědí :D:D

36. sb0626

Chodim na 3d filmy snad tydne :D vim hrane nic moc ale ty kresleny stoji fakt za to,:D zazit snad tohle tak se stanu uz nadosmrti zavislej a nebzudu zit v realnem svete :D:D:D jen by me zajimalo c oto žere elektriky :D hlavne na tom PS3 by se dali nechat smažit vajička :D každopadne vyvojařum drží palce ať se toho drži:) za chvli už vše budem ovladat jen myšlenkami . . . mimochodem tohle jsme si už mohl zkusit :F :) GL

37. Guest

mám doma PS2 uplně mi to stačí vubec na něm nehraju co se týká 3D hraní na PS3 lepší přece jen bude pořád PC už kvůli tomu že PS3 není ten nejdostupnější

38. Duuku_cz

Ach muj boze, to co si napsal nema hlavu ani patu, zkus nekdy pouzivat tecky a carky ;)

39. Mystyfo

Filmy v 3D sou upe super což si takhle zapařit. To n¨bude nááářez, ale miliardář nejsem abych si to mohl koupit :(, tak budu věrnej herně xDDD

40. Guest

ahoj jo pohoda

41. Guest

članek docela dodrej ale ja ho mam a je to blby normalni komp je lepsi

42. Guest

lol to od toho bych se neodtrhnul

43. Guest

no ja si myslim ze hrani her v 3d je docela prd platny :D

44. Guest

proč je obraz tmaví ?

45. unk_

když stahnu hru na ps3 do pc tak to hodim do flash disku a napojimj se na ps 3 tak nevim kde to hledat .. poradtě mi nekdo prosim https://www.gamepark.cz/img/smile/bigsmile.gif

46. Guest

3D tam to musi bejt masakr

47. Guest

a jo je to docela dobry ale nekoupil bych si to

48. hkbraven

GOOD brýle hned bych si je koupil kdybych měl prašule :D :D

Copyright © 2018 Allstar Group s.r.o